כמו כולם - צריכה עזרה בבחירת מקצוע

Irish Cream

New member
כמו כולם - צריכה עזרה בבחירת מקצוע

אני צריכה להחליט עכשיו מה ללמוד וקצת קשה לי בעיקר בגללשאני לא יודעת מספיק על רוב תחומי הלימודים (כמה זמן לוקח התואר, אם יש אח"כ עבודה בתחום, לאיזה סוגי עבודה בדיוק התחום מכוון אותי וכו'). קצת פרטים עלי במה שקשור לתחום הלימודי: ממוצע צעודת בגרות שלי נע בין 107-109 (תלוי לפי איזו אוניברסיטה), עשיתי מגמת מדעי המחשב. בפסיכומטרי יש לי 747. אי מאוד ריאלית, מאוד אוהבת מתמטיקה. מחפשת תחום שהלימודים יאתגרו אותי והעבודה תהיה בעיקר עם נוסחאות ומחשבים. לא שאני לא רוצה לעבוד עם אנשים בכלל ורק להיות מול מחשב כל היום, אבל באופן עקרוני שזה לא יהיה העיקר. רצוי משהו שיש בו עבודה גם אחרי תואר ראשון, כי לא נראה לי שאני רוצה ללמוד 6 שנים לפני שאני מתחילה בכלל להתפרנס... זהו, בעיקרון מבחינתי אני אשמח ללמוד פשוט מתמטיקה, אבל אני לא יודעת אם בכלל יש בזה עבודה (לא רוצה להיות מורה)... אשמח לעצות, רעיונות ואינפורמציה. תודה רבה!

בחירת מקצוע

הי, נראה לי שלימודים בתחומים כמו מדעי המחשב יכולים להתאים לך וניתן למצוא עבודה בתכנות וכדומה.. גם כלכלה או ראיית חשבון מתאימים לדרישותיך ויכולים לענין אותך. אני מציעה לך לפנות לחוגים באוניברסיטה ולבקש לקבל ייעוץ. הכיני רשימת שאלות על נושאים שחשובים לך ושאלי בייעוץ. כמו כן, נסי לחפש בסביבתך אנשים שלומדים מקצועות ואנשים שסיימו וכך תוכלי לשאול על תכנית הלימודים, על אפשרויות התעסוקה ועוד. בהצלחה! אילת לבנון

pslia

New member
אולי תלכי על שילוב של סטטיסטיקה וכלכלה?

את יכולה לשלב גם עם מחשבים. הלימודים הם שלוש שנים, ואם תעבדי במבלך הלימודים בעבודה סטודנטיאלית שקשורה לתחום אז לא תהיה לך בעיה למצוא עבודה.

למעלה