כמו כלים שלובים. עופר K

• פותח הנושא O.K
  • פורסם בתאריך

O.K

New member
כמו כלים שלובים. עופר K

יוכבד שהייתה נשואה באושר לצ`רלי וגידלו ביחד שלושה ילדים. שניהם עבדו במשרה מליאה, אבל צ`רלי עצמו לא עזר לה בעבודות הבית בכלל ובשטיפת כלים בפרט,`` כי זה עבודה של נשים`` כך אמר לה צ`רלי בעלה. אבל תמיד יש הפתעות בחיים, ויום אחד באה יוכבד הבייתה אחרי יום עבודה ארוך ומצאה להפתעתה את הילדים כבר רחוצים, המדיח עובד, ושאר הכלים כבר בתוך המייבש, והשולחן, השולחן ערוך להפליא לארוחת ערב כשזר פרחים ניצב עליו. מאושרת והמומה יחדיו רצתה לדעת מה קורה בבית. מסתבר, שצ`רלי בעלה קרא מאמר באיזה מגאזין(ככה כותבים מגאזין?) שהרומנטיות של נשים עובדות במשרה מליאה היתה עולה אילולא הן לא היו עייפות מעבודות הבית שנופל עליהן כמעמסה רצינית בנוסף למשרה המליאה שהן עובדות. למחרת, לא יכלה יוכבד לחכות לספר את זה לחברה הכי טובה שלה במשרד. ``מה את אומרת``? שאלה ציפי החברה הטובה שלה. `` נו,, ואיך זה היה``? הוסיפה לשאול. `` אוהו,זה היה נפלא``. אמרה יוכבד.`` אחרי הארוחה צ`רלי עזר לילדים עם שעורי הבית, קיפל את כל הכביסה ושם את כל הכלים חזרה במקום, ממש נהניתי מהערב הזה``. אמרה יוכבד. ``אבל איך היה אחרי זה?.. נו,, את יודעת למה אני מתכוונת `` אמרה ציפי ושאלה שוב. `` איך היה אחרי זה?``. ויוכבד אמרה לה. `` אוהו,,, זה,,, זה לא עבד. צ`רלי היה יותר מידי עייף , וסבל מכאבי ראש איומים...... שיהיה לכם יום נפלא .. עופרK

בופאלו

New member
הד

רותי התלוננה שבעלה כל יום בא שיכור הביתה אבל יום אחד הוא חליט להיגמל אמר ועשה אשתו לא ידעה דבר וחצי דבר לאחר גמילה בא הביתה שטף ריצפה האכיל את התוכי הביא את הילדים מהגן ואז איתו פורצת בבכי מה קרה הוא שואל אל תשאל איזה יום היה לי הכביסה רטובה נפלה לבוץ היתי עם אמא בקופת חולים היונים שלך חירבנו לי על הראש ואתה אתה בא כל כך שיכור שאתה לא יודע מה אתה עןושה

007-LIHI

New member
לעופר

קראתי, אהבתי, חייכתי ומה לא? דווקא בזמן שהייתי עסוקה מעל הראש טובעת בניירת, הצצתי ונפגעתי לטובה אחלה!!!!!!!! תמיד מבריק שלא תחסר לנו לעולם!!!!! 007

למעלה