כמו לסגור מעגל

BooBee

New member
כמו לסגור מעגל

החודש אני "חוגגת" שנה לטיפול הפסיכולוגי שלי. התחלתי עם הטיפול אחרי מותה של אחותי ואני רוצה שתדעו שהטיפול הזה נתן לי כלים מדהימים להתמודד עם האובדן שלה והשכול שלי. ושבוע שעבר, בשיחה עם חברה, אמרתי את מה שלא האמנתי שאגיד. אמרתי שאני מבינה ברמה מסוימת שהיא לא חוזרת ואני מתחילה לחיות בשלום עם האובדן שלה. והחודש לקחתי על עצמי לנהל את הפורום הזה מתוך אותה מחויבות כלפיכם, אחים שלי, שגם אתם תצליחו לחיות בשלום עם האובדן שלכם. רויטל.

noor נור

New member
מזל טוב בובי לרגל השנה...הדבר

היחידי שמסתייגת ממנו באופן אישי זו המילה "מחויבות" בהודעה שלך. אני "זכיתי" בעקבות המוות הנורא ההוא לזכות בחופש מדהים מעין כמוהו, שבו אני מרגישה שאני לא חייבת לאיש מאומה, רק אני אחראית על חיי, רק אני מחליטה למי אני עושה ומה, ואני לא חייבת לאף אחד- כלום!!! וזו המתנה הכי גדולה שקיבלתי מכל הדבר הנוראי ההוא.כל מה שאני עושה היום- אני עושה כי אני רוצה וזה בא עם המון שימחה (נו, טוב- מודה ומתוודה שלקום בבוקר לילדים זה לא ממש מתוך בחירה, אבל בכל זאת...). עם כל הכבוד, לא רוצה ולא מוכנה שתרגישי שאת חייבת לי משהו, ומאחלת לך לחיות את חייך רק למענך!!!נשיקות חמודתי.

BooBee

New member
ברור, נורי מתוקה שלי

מחויבות מתוך הרגשה שלי, היכולת לתרום, לשתף, להקשיב. מכאן המחויבות שלי. כשאני לא מרגישה צורך, אני לא אהיה כאן, בדיוק כמוך וכמו כל משתתף אחר. זה כמו שאני מחויבת לסיסטרהוד באשר היא, כי אני אישה ואני חשה מחויבות לשמר את הסיסטרהוד, אני מחויבת לשמור על שיחה פמיניסטית. עכשיו יותר ברור למה התכוונתי?

noor נור

New member
ברור, ובכל זאת המילה הזו עושה לי ../images/Emo39.gif

רעעעעעעעע....כל החיים הרגשתי שאני עושה דברים רק כי אני קודם כל חייבת..חייבת לששמר את הסיסטרהוד???למה מה? אם לא תפגיני ברבים היא לא תהיה קיימת בתוכך??את מנהלת שיחה פמניסטית כי ככה את מרגישה, ועם זה את מזדהה, ולא כי מתפקידך לשמר פה משהו...אבל עיזבי- את יודעת על מה אני מדברת. נשיקות.

אח.. אח.. אחיותי

תענוג.. רק להגיד שמחוייבות לא מלה גסה בעיני. אם היא באה מתוך בחירה ולא מהמקום של הצריך.. ןאם היא חיה בשלום עם המחויבות לעצמך ולילדים שלך.

BooBee

New member
היי אדירן

מאז שאני כאן, מאז שאחותי נפטרה, אני קוראת לחברים שגולשים בפורום המיוחד הזה "אחים שלי". בעניין המחויבות, אין בעיה, הבנתי למה הכוונה. אני לא פה איזו אושיה מסיונרית לתקן את עוולות כל העולם כולו. התכוונתי, שאני מחויבת מבחינה אישית-רגשית להיות כאן עבור מי שיבקש. לכך התכוונתי. ניהול פורום הוא סוג של מחויבות, לדעתי, ובתור אחת כזו אני מחבקת את היכולת שלי להשתתף בפורום המכובד והרגיש הזה. אני מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק. את/ה מוזמן/ת לקרוא הודעות ישנות יותר שלי מהשנה החולפת ולראות בעצמך מה הסגנון שלי. לילה טוב, רויטל.

אורי_ח

New member
אחותי היקרה, רויטל

כל מה שקשור לדרך ביטוי אישית ואינו פוגע בזולת הרי הוא לטוב ולברכה. גם אני מרגיש סוג של מחוייבות שאינו מתנגש עם המהות העצמית שלי. וגם אני מרגיש קרבה, כמו משפחתית, לאנשים שכותבים כאן אתי, לפעמים יותר מאשר לבני משפחה אמיתיים, שאיפה הם בכלל, מי שמע עליהם, מי פגש בהם חוץ מאשר בחתונה, או לוויה להבדיל, אחת לכמה שנים. ואני שמח המון בשבילך על סגירת מעגל. ושתמשיכי בדרך הזו המקלה, המנחמת. יום טוב לכולם אורי

למעלה