כמו סרט מצוייר רק לא על גבי נייר

a d i d a s 2 1

New member
כמו סרט מצוייר רק לא על גבי נייר

סרט מצוייר כמו סרט מצוייר רק לא על גביי נייר מכאן הכל עובר איך אני זוכר חי בעולם מוזר כוכב שנראה מוכר מכאן הכל עובר איך אנ'לא זוכר סיפור על ילד אחד לא עבד לא למד לא כמה שנים וזה לא משנה לו כמה ימים והכל משתנה לו איפה היית כשבכו שם בחוץ המילים נעלמו והפחד איננו שב אל העיר והפעם בנינו כל החברים הכי יפים מהכיתה אני שמעתי שמועות וזה לא משנה עכשיו לא לא לא לא זה לא משנה עכשיו.....נכון ........ כמו סרט מצוייר והשטיח האדום שנפרס פתאום בכל מקום דוחף את המציאות אל החלום אחרי הכל האדמה מתנוענעת בזמן והילד הקטן כבר לא קטן ... הוא כבר גדול שומע רוקנרול בקול... והערב יורד כבר והלילה עובר קר והסרט נגמר כבר והסרט נגמר כבר ולמה עכשיו הוא עצבני ולמה עכשיו הוא עצבני כי עננים לפנים והמצב הבטחוני לא מנחם את העובדה שפה כולנו צודקים לא משפר את המצב אז מה אם חלק צוחקים והלחץ עולה - עולה עולה והלחץ יורד - יורד יורד והילד חולה - חולה חולה והילד פוחד - פוחד פוחד והסרט משתנה לפי הדרך שלו לא לדבר על מלחמות בנוכחותו הוא באופוריה בדרך לעשות היסטוריה הוא לא אוכל קרטון הוא רק רואה CARTOONES ונעלם ...... כמו סרט מצוייר ------ איזה שיר!!!

Nova5

New member
נו!!!?? כתבתי על זה בקומונה

שזה אחד מהשירים שאני הכי אוהבת. הצעתי לג'מוס לעשות ממנו קליפ, יש לי אפילו תסטיט כמעט מוכן בראש. אפילו התחלתי לגלגל את העניין. דסקסנו על זה בטבריה . את קוראת מחשבות, דידה ?

a d i d a s 2 1

New member
לגמרי....אין אדם שלא חושב

שאני טלפתית בטירוף..ואני רצינית ועכשיו אני כבר לא..ולרגל זה קבלי.. אחת שתיים ..שלוששששששש כפיתוש... כו של ג'אמוס... שיר יפה..את זה ואת שים את הראש בצד אני ממש אוהבת אה ואת מדינה זונה גם....

a d i d a s 2 1

New member
באמת שימי תראש בצד...

כדי שאני ארגיש שזה הולך לפי תורות ואני הייתי הראשונה וכל הימים יפיםםם וכל הלילות סמיםםם

hela19

New member
מהההה?עדידס תרגעי מותק..ג'קו קורא..

היי לכולם, התאוששתם.?.אני עוד לא..לפחות, לא נפשית..חחחח המפגש האישי, והמופע אח"כ, היו ברמת רגש, אנרגיות, טלפטיה אמיתית.שלא יכולתי לתאר שהיא בכלל קיימת במציאות... התחושה הייתה, שאכן ג'קו, שר לנו.בשבילנו, וזה עבר וזה הרגיש, וכולנו, גם מי שלא היה שייך, חש בזה... וחשבתי בדרך הבייתה היום, שכל החודשים הארוכים בקומונה, כל הזמן היו כאן ויכוחים, האם לראות, להיפגש, ליצור קשר איתו..ואיך הכל יצא החוצה ביום חמישי..בהתפרצות רגשות , געגועים וכמיהה לראות, לגעת, ללטף, לומר מילה טובה.. כל הרגשות של כולם, בערב המדהים הזה, וג'קו כל כך היה פתוח ואוהב, ומבין לכל הבנות.. איזה התרוממות רוח אני חשה, לנוכח המפגש,איזה בחור מדהים הוא..נשמה טהורה שכולה אור.. טוב, גם לי מותר פעם להוציא את הרגשות החוצה.. אז, ביי, בינתיים, ושיהיו רק בשורות טובות, והרבה בריאות לכולנו.. הילה.

Karina85

New member
להילה

אני שמחה שאת בהתרוממות רוח, מגיע לך
ואני אוהבת את כבר יומיים של ג'אמוס גם כן...

hela19

New member
תודה, גם אני בעד השירים המקוריים|

הערב עשה טוב, לכל מי שלקח בו חלק , כולל אני, זה היה משהו אחר,,,כמו חלום שהתגשם..למציאות מאמינה שרבים חשים כך.. הילה.

a d i d a s 2 1

New member
מה עשיתי????

בסה"כ רשמתי חלקים משירים... ואן אמרת את זה כי הרגיש לך שדברתי לא יפה למון ליין... אז זה בגלל שהיא מגזימנית :) ולא כי יש לי בעיה איתה... שבוע טוב,

eilati27

New member
אחותייייייייייייייייייי!!!!

שבוע טוב עדידס ולכל שאר המדהימותתתתתתת! היה לי סופ"ש מושלם!!! פליז שלא ייגמררררררררר

hela19

New member
שבוע טוב,וחדש מוצלח, חמודה...

שימשיך..באוריה הנהדרת, של חמישי בערב, שהשרתה על כולנו.. שמחתי להכיר אותך.. מקווה להיפגש בקרוב.. ביי, הילה.

למעלה