כמו ציפור מטורפת

2404311

New member
כמו ציפור מטורפת

כמו ציפור מטורפת מילים: יצחק איינהורן עובוד: קובי אשרת ביצוע: יזהר כהן רוח זורע עלים על מידרכת, ואין איש יודע לאן את הולכת עיר טרם ערב לוטשת עיניים כשאת מצטמררת כמו רטט של קיץ כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעם ואת לא נשמרת נקשרת לתמיד. ים של נובמבר גועש לרגלייך גלים נשברים על חופך כל הלייל מלח של אושר סמוקת לחיים צוחקת בחושך, חובקת שמיים כמו ציפור מטורפת כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעם ואת לא נשמרת נקשרת לתמיד. גשם ורעם העיר מתעטפת ואת עוד עם טעם שפתיו מרחפת נרטבת במיים, נפרדת מסלע חוזרת לבית, הוא שם מחכה לך. כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעם ואת לא נשמרת נקשרת לתמיד. לי-מור

קרדיט גם ליוצר

חיבר את הריקוד ניר דור בשנת 1995. בעבר (שנת 1990) היה ריקוד "ציפור מטורפת" שלא נרקד של סימן טוב ספרדי. דבל´ה.

2404311

New member
דובלה

יקירי מה קורה איתך לא שמעתי ממך יובלות איפה אתה רוקד? לא בא לך לבוא לפחות פעם אחת לויקטור גבאי ביום שני בספורטןבפ"ת???? תבוא מאוד כייף שם תאמין לי ממש נחמד שם לי-מור

ספורטן ??? זה מקום לרקוד ?

לי-מור. לרקוד בספורטן ? מה אני מזוכיסט ? המקום קטן מאד, יש עמודים שתקועים באמצע האולם ומסכנים את הרוקדים. בנוסף בעלי המקום הצרו את האולם לרעת הרוקדים, וגם הם היו הראשונים להעלות את המחיר. כל הסיבות למה לא לבוא לספורטן. הדבר היחיד שטוב שם זה שאת רוקדת שם. דבל´ה.

2404311

New member
תודה יקירי

אבל אל תלכלך ממש כייף שם אומנם יש הרבה אנשים אבל ממש כייף שם יש רק שירים יפיפיים יאלה אתה בא ביום שני? לי-מור

למעלה