שיחה שהיתה לי לפני כמה שעות:
אני: מאוד כואב לי עכשיו. בא לי לבכות. עצמי: היי, מה קורה? הרי רק אתמול היית באופוריה. אני: כן, מסתבר שמקרה קטן החזיר אותי שוב ובנפילה חדה לתחתית. עצמי: מקרה כל כך קטן? איך זה ייתכן? אני: עובדה! קראתי את הסיפור של שני ובמקום אופטימיות, שקעתי ברחמים עצמיים. עצמי: ומה היה בסיפור? ולמה הוא גרם לך להרגיש ככה? אני: מסופר בסיפור על ילד בשם קייל. קייל סבל מאוד בהיותו ילד. הילדים לעגו לו כי הוא היה שונה מהם. הוא אפילו חשב להתאבד. עד שהגיע חברו הטוב, מספר הסיפור, ושינה את הרגשתו מן הקצה אל הקצה. בזכות חברותם הטובה קייל לא התאבד וגדל ונעשה רופא מצליח. עצמי: נו, אז זה סיפור נפלא! זאת סיבה ליפול? אני: כן, העניין הוא שזה רק סיפור! לי אין כזה מזל כמו שהיה לקייל. אין לי חברים. עצמי: נו, באמת! ומה עם שני החברים שאיתם יצאת רק ביום שישי האחרון? הם לא נחשבים? אני: הו, כן, הם אנשים מקסימים. אבל האם באמת אכפת להם ממני? קשה לדעת. עצמי: אוי, נטע, עכשיו הגזמת! את לא זוכרת את אותו יום שסטון התקשר אלייך זמן קצר אחרי שהשארת הודעה קשה בפורום? האם זה לא מראה בבירור שאכפת לו ממך? אני: כן, את צודקת. עצמי: נטע, את יכולה להזכר עכשיו במשהו טוב שקרה לך לאחרונה? אני: אממ.. כן, בהחלט! וזה גם קשור לשני החברים הנפלאים שלי. ביום שישי האחרון יצאנו לחגוג את יום הולדתה של שני. ישבנו בבית קפה על חוף הים ואחר כך פרשנו שמיכה על החול, שכבנו על הגב והסתכלנו בכוכבים. ההרגשה היתה נפלאה. עצמי: את רואה, לא הכל שחור! ועכשיו, ספרי לי עוד דברים טובים שקרו לך לאחרונה. אני: השבוע התחדש חוג הדרמה. היה נפלא לחזור ולפגוש את הקבוצה. ובכלל לחזור לדבר הזה שמחזיר לי את שמחת החיים והאנרגיות. עצמי: אגב: מה לגבי קבוצת הדרמה? איך שם את מרגישה? אני: כבר אמרתי לך! נפלא! החיבוקים, המגע האנושי. שם אני מרגישה שייכת. שם אני לא נטע זר. ואוהבים אותי שם. גם אם לפעמים אני שוכחת את זה. עצמי: אז איך את מרגישה עכשיו? אני: ובכן, הכאב קצת שכך. ובזכותך. תודה שהיית איתי כאן. עצמי: אל תשכחי נטע, אני כאן, תמיד, שלך ובשבילך.