כמו שאומרים: אף אחד לא מושלם...

אלתית14

New member
כמו שאומרים: אף אחד לא מושלם...

תמיד, אבל תמיד כשאני פוגשת בנים תמיד יהיה להם איזה תלונה עלי. או שזה בגלל שיש לי משקפיים(היא יפה רק בלי משקפיים). או שזה בגלל הגוף שלי (נגיד הכרתי מישהו-ידיד של חברה שלי והוא אמר לה שאם לא היו לי משקפים והיה לי את הגוף שלה אז היתי מושלמת מבחינת יופי). וזה כזה מעצבן!! אי אפשר למצא בן אחד שלא יעיר הערה, שלא יהיה מרוצה מאיך שאני. ואם תגידו לי לעשות עדשות זה בעיה: אבא שלי לא מסכים, ואמא שלי קמצנית ולא תעשה לי עדשות אם אבא שלי לא יתן לה חצי מהסכום. אבל ביומולדת שלי אני מבקשת עדשות.

balcony

New member
אל תשתני בשביל אף אחד!~

אני יודעת שזו קלישאה איומה, אבל יהיה מישהו שיאהב אותך בדיוק כמו שאת. יש לך עוד זמן: בנים שמחפשים בחורה מושלמת על פי אמות מידה גלובליות לא יודעים מה זה לאהוב.

אלתית14

New member
נכון שיהיה מישהו כזה... אבל

מתי??? עוד 20 שנה????? וקצת עברית לא מזיק... כאילו מזה מידה גלובליות?

balcony

New member
הממ.. אנסה לנסח זאת מחדש.

א. את מאוד צעירה, מי חושב בכלל על עוד 20 שנה???? תהיי ריאלית, את עוד בתחילת הדרך ביחסי בנים- בנות. אל תדאגי כל כך! ב. הסבר לגלובליות- כשמישהו באמת יאהב אותך, הוא לא יתאים אותך לאיזה מודל קבוע שיש לו בראש למישהי יפה. הוא יחשוב שאת יפה: כולך, עם כל המגרעות... מבינה??

נריה_ה

New member
אל דאגה, יש הרבה דגים בים...

בסוף זה יבוא, אבל זה לא העקרון. העקרון הוא שלא כדאי לך להיות עם משהו כזה שלא מקבל אותך כמו שאת! וד"א: גלובלי - כלל עולמי. מידה גלובלית מידה כלל עולמית [של יופי למשל] לדוגמא: נשים צריכות להיות רזות... וכו´ וכו´...

balcony

New member
תודה על המילון האנגלי עברי!

לא הייתי יכולה לנסח את זה טוב יותר!

נריה_ה

New member
חכי למי שיקבל אותך כמו שאת!

אם משהו באמת ירצה בך אז פרט שולי כמו משקפיים לא יפריע לו. מה מבטיח לך שמי שיהיה איתך אחרי שהוא יגיד לך לשנו משהו בעצמך (כמו משקפיים) לא יבקש ממך להשתנות עוד. לפי איך שהוא מדבר הוא לא רק מעצבן הוא לא שווה עיצבון! נריה.

אלתית14

New member
הוא לא כמו כל הבנים שהכרתי...

רוב הבנים שהכרתי נצלנים (נדפקתי יותר מדי בחיים, לא במובן החרמני). הוא לא, והוא לא משתמש ביופי שלו בשביל לקבל ממני דברים, והוא לא ינצל. אפילו חברה שלי שמכירה אותו יותר טוב ממני אומרת את זה. אבל עכשיו... נראה לי הוא כמו רוב הבנים, שמחפשים את המושלמת, אבל לא ימצאו בחיים, כי אין בת מושלמת, הם לא מסתפקים בכלום!!

נריה_ה

New member
אבל עובדה שבסוף כולם מסתפקים

בפחות ממושלם. אבל את לא צריכה להסתפק במשהו שלא מקבל אותך כמו שאת.

balcony

New member
הם לא מסתפקים בפחות ממושלם

אם זו אהבת אמת זה מושלם. הגם אם זה לא בדיוק הסטנדרטים של מלכת יופי...

balcony

New member
נריה!

הסברתי לך למטה למה איני מסכימה איתך. מסקרן אותי מה אתה חושב

נריה_ה

New member
השבתי לך...

ד"א אני לא יכול להתעלם מההיגיון שבדבריך, למרות שאני לא מסכים איתם.

אלתית14

New member
הוא לא התכוון לעצבן..

חוץ מזה בכלל לא הייתי אמורה לדעת מכל מה שהוא אמר עלי. חברה שלי אמרה לי את זה. היא לפעמים אומרת לי כאלה דברים כדי שאני ירזה ויעשה עדשות... אני לא אוהבת להסתובב איתה.. היא רזה והיא יותר מפותחת ממני ואני מרגישה כאילו בנים מתייחסים רק אליה ושמים עליה אוףף אני פשוט שונאת להיות עצמי

balcony

New member
אז אל תסתובבי איתה!

או שתתחילי להבין שלא כולם צריכים להיות רזים.... וגם את תהיי מפותחת בסופםו של דבר...

אלתית14

New member
היא לא עושה את זה בכוונה

היא מנסה לעזור לי שאני ירזה ואני יראה יותר טוב והיא החברה הכי טובה שלי. סיפרתי לה את הסוד הכי גדול עלי, ככה שאין סיכוי שאני יפסיק להסתובב איתה. דההה נכון שאני יהיה מפותחת בסוף אבל זה יקח זמן... יותר מדי זמן.

למעלה