כמו שאלות ..:)

dont be a bee

New member
כמו שאלות ..:)

שלום לכולם.. אני בעוד 9 ימים טסה לאליפות עולם בגלגל ענק.. ספורט חדש ומעניין ביותר.. אני ארחיב למי שירצה. אבל אני ממש חייבת לחזק את הבטן שלי.. הבטן התחתונה.. אני יודעת שב9 ימים אי אפשר הרבה.. אבל אני חייבת כמה שרק אפשר... ועוד משהו.. מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות עמידת כוח (עמידת ידיים על כוח) אני ממש רוצה ללמוד.. חלום חיי.. אני צריכה איזה תרגילים להתאמן עליהם.. כי אין לי בכלל את הטכניקה... תודה ..:)

אפשר להתחיל מעמידת ידיים על קיר

ואת הבטן - להתחיל לעשות תרגילי בטן... אבל 9 ימים זה לא זמן קצר מדי להתכונן לאליפות ב... מה שזה לא יהיה
?

coacain

New member
בהצלחה, תהני!!

התרגיל בטן שעובד הכי מהר לדעתי: הרגליים נוטות הצידה הגוף עולה כלפיי מעלה , זה עובד על הבטן התחתונה נראה לי, לא לעשות יותר מדי כי אחר כך ממש כואב, אחרי 10 לכל צד תרגישי בהבדל רציני! (אם את לא בכושר כמוני) ממליצה לך לגוון בכפיפות בטן ואז תוכלי לעשות 10 עם רגליים למעלה 10 עם רגליים מכופפות (כף רגל על הרצפה) לעלות עד למעלה או רק לנתק שכמות, אופניים, באלכסון, ב 90 מעלות מהרצפה רגליים למעלה! בהצלחה!!

בטן תחתונה- תרגיל מעולה!

לשכב על הגב- ולהרים רגליים להרים עד שמרגישים שלא קשה (הרגליים מגיעות למצב של עמידה ישרה שלהם ישירות מהמותן ואז לא מורגש מאמץ). ואז מורידים. אפשר אחרי 10 כאלה להשאיר את הרגליים באוויר למשך כמה שניות (כמה שיותר יותר טוב) תרגיל נוסף- מוט מתח להחזיק עם הידיים ולהרים רגליים ישרות שהגוף יראה כמו בתמונה. בהצלחה. אגב אני אלוף בדבר הזה!! אני עשיתי בפעם האחרונה כשהייתי בסופר לנד בערך איזה 10 סיבובים!! חחח בהצלחה בכל אופן. עמידת ידיים- 1- עמידה ישרה. 2- להניח שני ידיים על הרצפה כשבד בבד רגל אחת מתרוממת לאוויר. 3- כשהרגל הראשונה למעלה גם השנייה עולה. 4- לייצב את עצמך עם כף היד (בנפילה קדימה נותנים לחץ על קצות האצבעות. בנפילה אחורה נותנים לחץ עם פרק כף היד) 5- נופלים בקול רעש גדול על הרצפה ולקום ולגלות שלא קורה כלום כשנופלים.... 6- ללמוד ליפול בסטייל שאנשים יחשבו שירדת בכוונה. 7- לא ליפול -עוד לא הגעתי לזה

למעלה