אולי לא הבהרתי טוב את הנקודה
ידוע שצלייה על האש היא אחת מדרכי ההכשרה, אבל צלייה לדרגת רייר לא עונה לדרישות ההכשרה שהן בין מדיום לוול דאן. איך פותרים את זה במסעדות הכשרות? מה מגדלים אני יודע, בשר גמל טרם טעמתי בנקניק, בשר סוס ופרד בההחלט מוסיף. בקשר לבשר עוף מוכשר זו שאלה מעניינת. אם אתייחס לטעם אישי אז בשר עוף טרי מהשוק לא טעים לי, מעליומדורג בשר עוף קפוא בסופר, מעליו בשר עוף טרי בסופר והכי טבע עוף שהבנתי ששוב נכנסים לשוק.