כמו שהבטחתי-הכרות שלי (המנהל החדש) איתכם!

mosheab12

New member
כמו שהבטחתי-הכרות שלי (המנהל החדש) איתכם!

אז כמו ששמתם לב,וכפי שהציגו אותי כאן לפני כשבועיים, אני המנהל החדש של הפורום!
ורציתי לספר לכם קצת על עצמי,לשמוע עליכם ולשמוע על פעילויות ודיונים קבועים שלכם בפורום. קצת על עצמי: משה אבוטבול כמעט 16. מחזיק בבלוג ב"בלוגיה" בו אני מראיין מפורסמים (יצא לי לראיין כמה יוצאי ריאליטי) וכותב ביקורות על סדרות טלויזיה.
אני כתב (REPORTER) באתר TEENK ומבקר סדרות באתר גיבור תרבות. למה שמחתי ורצתיתי להיות מנהל פורום כאן?!- קודם כל ריאליטי זה סוג הסדרות המועדף עלי! אני חוללה על ריאליטי, כמעט על כל סוגיו באשר הם, והרגשתי שהכי נכון יהיה לנהל את הפורום כאן! החסרון: בתור גולש,אני חדש כאן בפורום ואני מתחיל מ-0. הייתי רוצה שקצת תעזרו לי להשתלב איך? -ספרו לי קצת על הדיונים שאתם עושים פה (כמו חילוקי המפתחת באח הגדול)
-מי הם הגולשים הקבועים. (מעניין יהיה לי לשוחח עמם)
- עצות לניהול. (כמו: מה לשפר,אילו סוגי דיונים לעלות ובקשות מיוחדות)
אין לי ספק שאני אשתלב כאן ממש מצויין,רק עם עוד קצת מאמץ... אז כל מי שרוצה,מוזמן לשלוח לי מסר או מייל ([email protected]) ואענה לכם במלוא השמחה! מחכה לתגובות מכם, משה, מנהל הפורום.

אורישקי

New member
אהלן

אזז קודם כל נעים מאד, אני אורי
. קודם כל קראתי בבלוג שלך שאתה אהבת את אורטל בעונה האחרונה של כוכב נולד, אז - נכון שהיא כזו מלכה?
- הדיונים שעושים פה האמת הם יותר דיונים על פרקים מסומים של תוכניות ריאלטי (יותר אמריקאיות) שעולים. חילוקי המפתחות זו פעילות שאנחנו התחלנו עם העונות האמריקאיות של הישרדות, כל אחד יכול לחלק מפתח (או בהישרדות לפיד) למתמודד שהוא רוצה שיישאר, וכל מי שמקבל ממפתח/לפיד יהיה חסין מהדחה. ה2 האחרונים שיישארו בלי לפיד/מתח מודחים, בשלב מסוים עולים כמות המפתחות/לפידים שכל מתמודד צריך ובכל הדחה מודח רק מתמודד אחד. כל בן אדם יכול לתת מפתח/לפיד כל 24 שעות מאז הפעם האחרונה שהוא נתן. בסוף נשארים 2 וכל אחד מצביע למתמודד האהוב עליו ביותר שמנצח במשחק. לאחר מכן כשגמרנו עם הישרדות עברנו לביג בראדר האמריקאי ושם זה כבר מפתחות
. - הגולשים הקבועים.. אממ.. זה בערך כל מי שכותב פה בכל דיון כלשהו XD סהכ זה פורום קטן יחסית ולא עמוס באנשים שזה די טוב כי אנשים לומדים להכיר אחד את השני יותר טוב ואין בו גם ריבים אז זה אחלה פורום לנהל
. - אין לי ממש עצות את האמת
רק תהיה אתה שכזה
. וזהו, שיהיה בהצלחה

mosheab12

New member
היי אורי!

קודם כל תודה על העצות והסברה:) העלאת יותר את הסיבה לנהל פה:) לגבי אורטל- היא זמרת וחברה מדהימה! אחת לכמה זמן היא מקיימת מפגש מעריצים ובמפגש הבא היא אמורה לחלק את הסינגל הראשון שלה. אז אם תרצה אעדכן אותך בנושא. שוב תודה:) משה

היי משה

שוב ברוך הבא לפורום שלנו. לי קוראים שוהם, ואני פה כבר תקופה די ארוכה. (לפני זה גם הייתי גולש סמוי). כמו שאורישקי ציין אחד היתרונות בפורום שדווקא זה שהוא יחסית קטן, ויש הרבה יותר אווירה ביתית, למרות שכמובן כל מי שבא ברוך הבא
חוץ מזה, אני בטוח שתשתלב פה בקלות, ושוב המון בהצלחה

למעלה