כמו שהבטחתי הסיפור שלי

feyDo

New member
כמו שהבטחתי הסיפור שלי

לפחות חלק מהסיפור שלי יכנס עכשיו לפורום הזה גם אמרתי שאני יכותב ומעצם שם הפורום הזה אתם אמורים לעזור לי עד עכשיו לא כתבתי עלי כלום אבל עכשיו למי שיהיה כוח וכוח רצון לקרוא את הכל אז בבקשה לנסות לעזור פשוט אני כבר חסר יכולת ורצון לחיות אין הרבה מה שמחזיק אותי חיי וגם זה רופף אני לא רוצה למות אבל אם לא יהיה לי ברירה וסיכוי לחיים אחרים ולא תהיה לי עזרה....... אבל לפחות תנסו למען נער בן גילכם בבקשה....... תעזרו מי שיכול

vonagut

New member
שינויים

כנראה שאני הראשון שקרא את כל הדברים שלך כרגע אני עוד בתוך הראש שלך, ומבולבל בדיוק כמוך, אז בנתיים אני כותב לך מילים של שיר שאני אוהב, ושעזר לי לפני כמה שנים : "זאת לא תקופה זאת כבר כמעט שנה אני חושב שקצת נדפקתי בלי לשים לב,אני בלי לשים לב כמה לילות,ימים,כמה שעות להתבגר איך לא חשבתי שזה יקרה גם לי בלי לשים לב החברים שלי נעלמו במהירות אבל מצאתי חדשים בקלות אולי אפשר להתעלם מזה (לא נראה לי) אני לא רוצה לבקש טובות שתהיה לי אהבה רק לא לישון עכשיו רק לא לישון ולדבר על זה כל החיים שינויים, שינויים שתהיה לי אהבה אני נשארתי פעם בחיים שינויים, שינויים אני מצאתי אהבה

feyDo

New member
שיר שאת הכוונה לא הבנתי ממש

המילים לא מתחברות ממש להגיון אין בזה ממש היגיון מצטער אבל זה ככה (למדתי היום פשוט ספרות ואנחנו לומדים כמה שירים בזה כרגע) אז אני אומר שאין בזה הגיון ממש בין המילים לא נכנס ללב שלי ממש מצטער אבל לא עוזר ממש והאם אני מבולבל? באמת????. לפי דעתי אני נואש יותר פשוט ויתרתי בכלל על הכל כבר ובמיוחד על האושר והתקווה

kissa

New member
שיט, ניסיתי להכנס....

אבל האנטי וירוס שלי הזהיר אותי מוירוס שעלול להיות שם!.... מה לעשות? להתעלם מהאזהרה ולהכנס או לותר על לקרוא את ההודעה למרות שממש בא לי לעזור.... מה יקרה אם אני יכנס למרות ההזהרה?

feyDo

New member
אין בזה וירוס!

אין לי בכלל במחשב וירוס תאמין לי אין בזה וירוס אחרת האתר היה נופל ישר או נמחק או כל דבר אחרי הכל הקובץ הזה שמור באתר תפוז אם היה זה וירוס אז הוא היה מטפל באתר תפוז ראשון ואז עובר ישר למחשב שלך כי יש לך הפניה לפורום הזה במחשב ברגע שאתה נכנסת לתפוז המחשב שלך מקושר לאתר הזה כל וירוס היה ישר מגיע למחשב שלך בגלל זה אין בזה וירוס מבין?

למעלה