כמו שהבטחתי-חדשות מכונת הפסטה

o h a d d

New member
כמו שהבטחתי-חדשות מכונת הפסטה

לאחר הטרגדיה עם מכונת הפסטה שהוזכרה כבר, ניסיתי לראשונה את מכונת הפסטה החדשה שלי. ובכן, ראשית זה היה ניסוי השוואתי ראשוני להכנת רביולי בשר משני סוגי קמח שונים- תערובת קמח רך לספגטי, ומנגד קמח דורום המפורסם. קודם כל הפליא אותי כמה פשוט זה להכין את הבצק, הלך מהר מאוד בניסיון ראשון והמרקם והעבודה במכונה היו קלים ופשוטים ביותר. אני חייב להודות שבעט הבישול פישלתי כי הוצאתי את הרביולי מוקדם מידי מהמיים, קיבלתי טיפ לא מדוייק: לבשל עד שהרביולי צף ועוד דקה- אצלי זה לא ממש עבד. מסקנות: הבצק מקמח הדורום הוא בצק קשה יותר לעבודה ופחות רך לאחר הבישול, יתכן כי עדיף להשתמש בבצק זה לקנלוני או לזניה בהם צריך בצק קשיח שיתן מיבנה יציב. כמו כן יתכן יתכן וניתן להוריד את כמות הביצים ולהחליפם במיים/יין במיוחד בשימומוש בקמח דורום. מעבר לזה, ממש נחמד, קל ופשוט, אני משוכנע שאגיע לתוצאות אפילו טובות יותר בעתיד, גם שהתוצאות הפעם לא היו רעות בכלל. להבא, אנסה מילויים מעניינים יותר, בצקים רכים יותר, רטבים שונים, וכמובן- אבשל דיו. קיצר....הבסיס פשוט, כמות האופציות למילויים ורטבים היא אין סופית, עלויות זולות יחסית מה שמאפשר הכנת ארוחות גדולות ואטרקטיביות לאורחים. ממולץ לכולם.....אפילו לקרניבורים.......מי שירצה עצות מוזמן לפנות במסר
 

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif קולקבוד - שמחה לקרוא שהכל הסתדר....

והדבר המתבקש הבא זה תמונות עם מתכון....
B.
 

פל

New member
אפשר לקבל את המתכון שהעדפת לבצק פסטה? גם אני

בשלב נסיונות ולא ככ' אוהבת את התוצאות.
 
למעלה