כמו שהבטחתי מליון פעם.. הנה רוייקו

רוייקו

New member
כמו שהבטחתי מליון פעם.. הנה רוייקו

כשהיה כמה ימים לפני שחתכו לו ...

לרוויקו ../images/Emo41.gif אתה תותח ../images/Emo41.gif

וואי איזה דבר זה שמה אתה דוגמן ופה אתה הר רק רציתי לשאול שאלה אתוך כמה זמן הפחת לדוגמן ?????

רוייקו

New member
לכריש: הניתוח האחרון הוריד אותי

במישקל במהירות בזק. ניתוחי הגבלת קיבה דורשים מאמץ ונחישות רבה על מנת לעמוד במטרה בהצלחה מירבית. אני מקרה קצת מסובך... לא כדאי לך לקחת דוגמא ממני.. הכי חשוב שתשאף ותעמוד איתן מאחורי המטרה שהצבת לך מבלי לחשוב שהניתוח יכול לעשות עבורך את עבודה אלא מתוך מחשבה שמירב הכוחות צריכים לבוא ממך על מנת להצליח. אני מאמין שתוצאות תוכל לראות תוך 4-6 חודשים. תלוי בך.

נלי.

New member
שלום כריש ../images/Emo25.gif

הזמנתי אותך ולא רצית לבוא בסוף אני רואה שאתה פה. אם תרצה אני במקביל בוואלה קיצורי קיבה. ניפגש גם במקום הרגיל.

lia*

New member
היי נלי זאת ליה מהצ´אט ../images/Emo6.gif

היי!~ מכירה אותי? זאת ליה- בחיי כל פעם אני מגלה דברים חדשים כאן... מה גם את?!!! בכל אופן טוב לפגוש אותך כאן!! ניפגש בצ´אט- ליה

gal33

New member
רויייייייייייקו!!! מ ד ה י ם !!!!

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אישית לא חושבת שנראית אז רע כל כך... אני רק חושבת שהשינוי מדהים. בקרוב אצל כולנו. זה היה לפני 4 שנים כשרק התחלת במסכת?

gal33

New member
אז היית בונבון, היום אתה חתיך!

חזק ואמץ! כל הכבוד! דוגמא ומופת לכולנו!

lia*

New member
יו איזה פוש אופטימי קיבלתי!!!! ../images/Emo45.gif

מירי,

New member
עכשיו לתגובה באמת?

אני מכירה אותך רזה , אני זוכרת את התמונה הראשונה שצרפת (לפני מעל לשנה) שאיתה כתבת שהישמנת ואני לא הבנתי על מה אתה מדבר , הרי אתה בחור רזה! היום כשראיתי לראשונה מאיפה באת , והיגעתי למקום שלך (כלומר ירדתי במשקל) אני מבינה..... כל הכבוד!!!

ואווווווווווו .קשה להאמין.

רועי קשה להאמין שזה אתה ,באמת איש שמןןןןןןןן .כמה ירדת במשקל? התמונה שלך לפני ואחרי מדרבנת את מנותחי קיצורי הקיבה.תשמור על הקיים ואל תחזור למצב שהיית לפני הניתוח.

רוייקו

New member
ירדתי כ 45 קילו .. שזה 95% מהמשקל

העודף שהיה לי .. בעצם .. בניתוח האחרון שקלתי 85 קילו על גובה של 1.60 וקצת.. כי הייתי אחרי שלושה ניתוחים (שלא צלחו) ובכל זאת עשיתי הכל כדי לשמור.. לא חזרתי להמישקל ההתחלתי שהייתי בו במרץ 97 - מועד הניתוח הראשון. אני מאמין שאעשה הכל לשמור על המישקל הנוכחי. אני לא מוכן לחזור ולהשמין ויהיי מה. רוייקו

רוייקו

New member
תודה על תגובותיכם התומכות... והנה

התמונה שאחרי ... מותר להתלהב קצת, לא ?

עדי.פ

New member
אני מוריד בפנך את הכובע ../images/Emo45.gif

בהזדמנות אני אפרסם גם תמונת לפני ותמונה עדכנית (אמצע הדרך)

lir42

New member
זה פשוט מדהים! ../images/Emo2.gif

זה נראה כל כך מעודד במיוחד אחרי כל כך מעט זמן אחרי שעברתי ניתוח אפשר לדעת כמה סך הכל ירדת מאז הניתוח זה אומר בשנתיים נכון? לירי

rinaoren

New member
אני בהלם אתה נראה מדהים! ../images/Emo47.gif

שמי רינה ואני עשיתי את הניתוח לפני שבועיים וחצי והתמונה שלך רק מוכיחה שאין דבר העומד בפני הרצון! כל הכבודדדדדדדדד! ביי רינה.

למעלה