כמו שהבטחתי...

chatenoire

New member
הקפצה

אתה צריך לפחות עשרה תווים בהודעה כדי להקפיץ את השרשור שלה. הנה לך.

Humus_Chipsalat

New member
טוב ... לא שלמישהו אכפת...

אבל הנה הגרסא הצבועה והסופית... לפחות עד שהוא יזיין לי בשכל שהוא רוצה תיקונים... ואני אומר לך מראש ניר... אין מצב!!!! Enjoy.

The Crusader

New member
טוב...

קיבלתי את האי מייל.... סבבה יצא מגניב האוירה והכל... תיקונים לא משהו רציני...רק כמה טעויות בתבעי בסיס של כמה מקומות..שפשוט זה לא מה שיש לפרדטור...אני כבר אגיד לך באי סי... בקשר להערות של אביב... מסיכם עם הקטע של הרקע שהכל ישר שם וגם עם הדיו... אבל בקשר לפוזה לפי דעתי אני יודע שאותי אישית זה היה מושך יותר מאשר סתם לראות אותם רבים...כלומר (בהנחה שזה היה מצוייר ברמה יותר מקצועית כמובן כי כרגע לא משנה מה אני אעשה זה לא יהיה יותר מדי מרשים...כי אני לא נאר....^_~) אם אני רואה תמונה שוולברין יושב\שוכב וכולי... והוא נראה כאילו הוא עוד שנייה מת...ואני רואה את הטורף עומד מעליו ומתכונן להנחית מכת סיום...(סטייל finish him!) אני יודע שהייתי מת לדעת איך הוא הגיע למצב הזה ומי לעזעזל הייצור הזה שעשה לו את זה... בניגוד לסתם תמונה ששניהם הולכים מכות...ככה שבקטע הזה עם כל הכבוד אני לא מסכים איתך...

chatenoire

New member
כנראה לא הסברתי כמו שצריך

כשאמרתי תנוחה דינמית, לא התכוונתי לסצנה תזזיתית במהלך הקרב: דינמיות היא לאו דוקא בתנועת הדמויות עצמה, אלא באיך שמציירים אותה. אני מסכימה איתך שהשניה הזו שלפני מכת המוות היא נושא מצוין לכריכה, אני רק אומרת שאפשר היה להראות אותה מזווית שונה קצת, ובכל להכניס הרבה יותר דרמטיות לציור - וזה מה שבד"כ מחפשים בציור כריכות.

The Crusader

New member
אאה....

אוקי...עכשיו אני מסכים.. אבל ביננו... דינמיות זה כבר ידוע כבעיה אצלי... קשה לעשות פוזה למראה ולצייר בו זמנית ^_~...

ailag

New member
דוגמנים..

מישהו אחר יכול לדגמן, או שתשיג webcam , תפעיל אותה על וידאו ותזוז לפוזה המתאימה. תרגשי מפודח אמנם, אבל מי כבר רואה?

Humus_Chipsalat

New member
אחחח... אם נאר היה יודע

איזה מזבח הקמתי בשבילו בחדר שלי... הוא היה בוכה... (ואז מבקש צו הרחקה) אה כן... המממ אני מנסה להקפיץ, ואני אפילו שם קובץ כעזרה =] נראה אם הפעם המערכת הקלוקלת של חפוז תפוז תקבל את זה...

chatenoire

New member
אני מודה לאלים...

...שאתה לא הקולוריסט שלי. אבל רק בגלל הגישה, כי הקובץ לא עולה לי.

chatenoire

New member
כמה הערות

כפי שכבר הזכרתי בעבר (ואני אפילו חושבת שכתוב על זה במילון הפורום), כריכות אמורות למשוך את הקורא לקנות את החוברת; לכן כדאי להשתמש בסצנות הכי דרמטיות ולהציג אותן בצורה הכי אטרקטיבית שאפשר: פרספקטיבה, נקודת מבט, דינמיות וכו'. הדמויות שלך אולי עסוקות במה שנראה כקרב מסעיר לחיים ולמוות, אבל הדרך בה ציירת אותן גורמת לזה להראות לא הרבה יותר מעניין מג'וגר שמותח את שריריו בפארק. נקודת מבט: פרונטלית למדי. כאילו הצופה הוא מישהו שבמקרה עבר בשביל לידם וראה אותם משחקים תופסת. רקע: טוב ויפה שהקרב אמור להתרחש בסנטרל פארק, אבל כדאי להדגיש את הניגוד בין הפסטורליות של הפארק לאלימות של הקרב, ולא להמיס אותם יחד כאילו וולברין מקבל שם מכות רצח על בסיס יומי. במילים אחרות: הקווים של הרקע מאוד סטטיים ו"משעממים". הם אנכיים ואופקיים כמעט באופן מושלם, יוצרים גריד שמשרה איזון ואפילו שלווה (לא מה שהיית רוצה בסצנת קרב). אינקינג: אני הראשונה להודות שאני לא מבינה גדולה בדיו, אבל לדעתי כדאי ליצור הפרדה כלשהי בין הדמויות לרקע: ההעדפה שלי היא עובי קו. העצים שלך מצוירים בקו מאוד עבה, והשחור שלהם מתערבב בשחור של הדמויות ובולע אותם לתוך הרקע. אם העצים והבניינים היו מצוירים בקו דק, ועליהם היו בולטים הנאבקים בקו עבה יותר (וכדאי גם מגוון בעוביו, כדי לעזור בתחושת הדינמיות), זה היה מקפיץ אותם מיד קדימה.

למעלה