כמה הערות
כפי שכבר הזכרתי בעבר (ואני אפילו חושבת שכתוב על זה במילון הפורום), כריכות אמורות למשוך את הקורא לקנות את החוברת; לכן כדאי להשתמש בסצנות הכי דרמטיות ולהציג אותן בצורה הכי אטרקטיבית שאפשר: פרספקטיבה, נקודת מבט, דינמיות וכו'. הדמויות שלך אולי עסוקות במה שנראה כקרב מסעיר לחיים ולמוות, אבל הדרך בה ציירת אותן גורמת לזה להראות לא הרבה יותר מעניין מג'וגר שמותח את שריריו בפארק. נקודת מבט: פרונטלית למדי. כאילו הצופה הוא מישהו שבמקרה עבר בשביל לידם וראה אותם משחקים תופסת. רקע: טוב ויפה שהקרב אמור להתרחש בסנטרל פארק, אבל כדאי להדגיש את הניגוד בין הפסטורליות של הפארק לאלימות של הקרב, ולא להמיס אותם יחד כאילו וולברין מקבל שם מכות רצח על בסיס יומי. במילים אחרות: הקווים של הרקע מאוד סטטיים ו"משעממים". הם אנכיים ואופקיים כמעט באופן מושלם, יוצרים גריד שמשרה איזון ואפילו שלווה (לא מה שהיית רוצה בסצנת קרב). אינקינג: אני הראשונה להודות שאני לא מבינה גדולה בדיו, אבל לדעתי כדאי ליצור הפרדה כלשהי בין הדמויות לרקע: ההעדפה שלי היא עובי קו. העצים שלך מצוירים בקו מאוד עבה, והשחור שלהם מתערבב בשחור של הדמויות ובולע אותם לתוך הרקע. אם העצים והבניינים היו מצוירים בקו דק, ועליהם היו בולטים הנאבקים בקו עבה יותר (וכדאי גם מגוון בעוביו, כדי לעזור בתחושת הדינמיות), זה היה מקפיץ אותם מיד קדימה.