כמו שהבטחתי

dreaming h

New member
ללא ספק...

(אביעד - מה אמרת שאתה עושה בשבת הבאה?......
)

uncle litchi

New member
אכן ארבע קו מובהק

כששמתי אותו על ענפים הוא מיד הזדקף והפסיק לנוע, ממש עשה הסוואה לענפים...

uncle litchi

New member
בעיות עיניים

שימו לב לעישונים, עין ימין דפוקה לגמרי, מעניין עד כמה זה פוגע בתפקוד...

galvin

New member
המממ,

לרדוף אחרי טרף עם עין אחת לא נשמעת לי משימה קלה.

Itamar Levy12

New member
כמה שימוש כבר נעשה בעיניים

אצל נחשים? לא יודע איך הראיה של נחשים(מבחינת מימד, עומק וכו') לפחות בשבי זה לא משפיע ולו באחוז על הפעילות והתפקוד.

galvin

New member
ארבע קו, למשל, הוא נחש עם ראיה

חזקה ואפשר לראות אותם מרימים מעט את החלק העליון של הגוף ומתצפתים על השטח. לפעמים על שיחים. ישנם אמנם מינים שראייתם מנוונת למדי אבל לא נכון לומר שנחשים ככלל אינם רואים טוב. ממליץ לגשת ולקרוא בענין. נושאים שכדאי לחפש- הבדלים בין נחשים פעילי יום ולילה, שוני במבנה העין והאישונים, וגם יוצאי דופן. (למשל, לא נכון לקבוע שראייתם של נחשים "פעילי לילה"- חלשה). אני לא יודע מה אתה מגדל ובמה מאכיל, אבל ארשה לעצמי להניח שהטרריומים שלך לא גדולים ממש (מטרים ..). נחש שמניחים מולו טרף במרחק עשרות סנטימטרים בודדות ומוודאים שהוא אוכל - יסתדר כנראה. אפשר למצוא דוגמאות נוספות לנחשים עם מוגבלויות ששורדים בשבי. בטבע ... ארבע קו בטבע שצריך לאתר את טרפו, לרדוף אחריו ולהכניע אותו - וכל זה במרחב- יתקשה לעשות זאת עם עין מתפקדת אחת. לדעתי. לכל הפחות, הוא יעשה את זה פחות טוב מאשר עם שתי עיניו.

Itamar Levy12

New member
אני מסכים לגמרי

לכן ציינתי מפורשות-שהכל בשבי והכל בתאוריה. אין לי מושג על ראיה של נחשים-לא התעמקתי בזה מעולם, ולכן מאוד נזערתי לא להגיד עובדות-אמרתי הכל כשאלה, כמה כבר הם משתמשים? זה אני לא יודע.

למעלה