כמו שהדגמתי לפני כמה ימים כמה אין תחתית של חלאות אליה מסוגלים לרדת השמלאנים ככה גם אין תחתית למוגבלות האינטלקטואלית

marabo

Well-known member
אני שם לב איך כמעט כל נושא או אמירה שאני או חברי היהודים כאן בפורום מביעים הם לא מסוגלים לתת שום התיחסות אינטלקטואלית
הם כמעט תמיד עונים בקללות נאצות, הגחחה או סתם איזה טירלול כלשהו.
הם כנראה קבלו הנחיה להדהד את המסר היומי של השמאל ולא לתת לשום דבר אחר להיות נידון אלא לחסל אותו עם שטויות.
מדוע? ארגוני העל השמאלנים מודעים לזה שלפעילהם רמה אינטלקטואלית ירודה ואם יכנסו לדיון ענייני יצאו אידיוטים הם ודרך השמאל ולכן ההנחיה שקבלו אל תכנסו לשום דיון ענייני. תטרילו ותסיטו.

אני שם לב איך כמעט כל נושא או אמירה שאני או חברי היהודים כאן בפורום מביעים הם לא מסוגלים לתת שום התיחסות אינטלקטואלית
הם כמעט תמיד עונים בקללות נאצות, הגחחה או סתם איזה טירלול כלשהו.
הם כנראה קבלו הנחיה להדהד את המסר היומי של השמאל ולא לתת לשום דבר אחר להיות נידון אלא לחסל אותו עם שטויות.
מדוע? ארגוני העל השמאלנים מודעים לזה שלפעילהם רמה אינטלקטואלית ירודה ואם יכנסו לדיון ענייני יצאו אידיוטים הם ודרך השמאל ולכן ההנחיה שקבלו אל תכנסו לשום דיון ענייני. תטרילו ותסיטו.
מכל האנשים בפורום העמדה שלי יחסית ניטרלית,

ומה שאתה אומר לא נכון 2 המחנות טיפשים באותה מידה.

יש דברים שמחנה אחד רואה ושני לא רואה והפוך אבל בגדול

אין כזה איזה צודק ולא צודק.

marabo

Well-known member
מכל האנשים בפורום העמדה שלי יחסית ניטרלית,

ומה שאתה אומר לא נכון 2 המחנות טיפשים באותה מידה.

יש דברים שמחנה אחד רואה ושני לא רואה והפוך אבל בגדול

אין כזה איזה צודק ולא צודק.
אתה חריג כי אתה עונה לגופו של עניין ומאפשר שיח
אבל עם השמאלנים כאן לא ניתן לקיים דיון על כלום בלי שהוא יעבור לנאצות או הגחחות או הטרלות.

למעלה