כמו שכבר אמרתי בעבר...

כמו שכבר אמרתי בעבר...

החלטתי להעשיר את הפורום בחומרי לימוד. בתור התחלה ישנם כמה נושאים שערכתי וריכזתי בשני קבצים.

רק חשוב לציין קרדיטציה

החומרים לקוחים מתוך מחברות ערבית שונות (שלי) - חלקן מתקופת החטיבה וחלקן מתקופת התיכון !

shi1she

New member
כל הכבוד!

סחתיין על ההשקעה, כל הכבוד! אני גם אעלה לפה בקרוב סיכום של תחביר שעשיתי, אבל הוא בכתב יד - אז קצת פחות יפה, אבל הוא מסכם טוב מאד את כל נושאי התחביר שהיו השנה בבגרות של ה2 יח' השלמה ל5.. וגם סיכום על הפועל - בקרוב...

תודה רבה !

יופי - תעלי את החומרים ואם יֵצֵא לי אֲסכם אותם לקובץ מודפס כמו שעשיתי קודם לכן.

דרך-אגב

את החומרים שיש לי בבית (2 יח"ל השלמה ל-5 ) אין לי מסוכם אלא מסה גדולה מאוד של הסברים - די מייאש לסכם אותם :) אבל לצבא זה יעזור - לא זורקים לעולם :)

nick6

New member
בקשר ל...

שלום. רציתי לשאול בקשר לאותיות שמש,אצלנו המורה קראה לזה קצת אחרת לא "זרטן זללן צד רשת",אלא היא אמרה לנו משהו כמו "שטן תרד לצד" או "שטן תלך לצד" משהו כזה,רציתי לשאול אם זה אותו דבר או אותן אותיות כי לא ממש נראה כך..

shi1she

New member
יש לי רק בעיה קטנה אולי תוכל לעזור לי...

אני סורקת את הדפים האלה, ככה שזה יוצא נורא גדול, ואני לא רוצה להעלות עכשיו עמ' עמ', אלא אם אין ברירה, אז אם אתה יודע איך להקטין את הגודל שזה תופס, או לשים את זה בקובץ אחד, שניים, שלושה(כמה שפחות שאפשר) ככה שאני לא אצטרך לשים פה עמ' עמ'...

תוסיפי את כולן בקובץ ווארד

עד גודל של 500 kb רק תאמרי מראש כמה תמונות (עמודים) צריכות להיות בתוך קובץ ווארד אחד - כי פתיחת קובץ שכזה משתנה בין גרסאות שונות של התוכנה...

חשבתי על רעיון טוב יותר

תשלחי לי למייל את התמונות ואני אסדר את זה... את המייל שלי שלחתי לך במסר (פרטי)...

מדהים../images/Emo70.gif

תודה רבה... אני עוד מעט מקבל שני ספרים לדקדוק ערבי, ואני מתכונן לסכם מתוכם, ואני אשתדל להעלות לפה גם!

תודה רבה לכולכם :) :) :)

אני רואה שכשמתחילים משהו הוא תופס תאוצה :) אז אני שמח שזה בסוף יעזור לכולכם - בין אם אתם תלמידים ובין אם לא. לדעתי למי שטרם גֻּיַּס רצוי לחזור על כל החומרים הללו (ועל שאר החומרים שיעלו פה בקרוב מאוד) לפני הגיוס. ולתלמידים - העזרו בזה... זה יכול לתרום לכם דבר מה....

למעלה