כמו שכבר כתבתי באחת התגובות...

כמו שכבר כתבתי באחת התגובות...

הבעיה לפי דעתי שהשופטים מתייחסים מאוד לנתונים הטבעיים של כל אחת מן הבנות במקום לשים לב להתפתחות ולתהליך. מי באמת לומדת, משקיע ורוצה את זה. הם מסתכלים על "מי הכי יפה" ולא על מטרת התוכנית "מי יכולה להיות דוגמנית מצליחה". אם השופטים לא יעשו את זה- אנחנו נעשה את זה. לכו על זה

השפיטה שלי...

מור- הגישה שלה לא תאפשר לה לעבוד עם אנשים בתעשייה לפי דעתי. היא מתנהגת כמו שהיא חושבת שסופר מודל צריכה להתנהג אבל היא שכחה שהיא עדיין בתחילת דרכה וזה הזמן לעבוד קשה כדי שאח"כ היא תזכה לכבוד שמגיע לה. מעבר לגישה המסריחה התמונות שלה לא מרשימות במיוחד. ניראל- נכון שיש לה הבעות מתנשאות שיתאימו לאופנת עילית והיא יודעת לצעוד בצורה טובה אבל מי ששמה לב- ההבעות שלה לא משתנות. ראש מוטה הצידה, סנטר למעלה, פה כמעט פתוח. נכון שההבעה הזו יושבת עליה בצורה מוצלחת אבל היא לא משדרת כלום בתמונות שלה- חוץ ממכניות. מימי- לדעתי יש לה את אותה בעיה שיש לטיפני מהטופ מודל (אם מישהי ראתה) והיא פשוט לא מאמניה בעצמה. אבל כמו שקרה עם טיפני- אף אחד לא יבוא ויישב לך על הראש ויכריח אותך מחוץ לתחרות. השכנוע צריך להיות קול פנימי. יש לה תא כל הנתונים לדגמן- גם איפור. חבל שהיא לא מאמינה בעצמה. קרן- פשוטה מידיי, מסחרית מידיי. בת השכן. היא צריכה להיות קצת יותר מתוחכמת לדעתי. היא יפיפה- אבל היא צריכה להצליח. נטלי- בתור אחת שראתה את כל הפרקים היה לי מאוד קשה לראות אותה רוקד שם בקליפ. נטלי הצטיירה בעיני הצופים כשמרנית פחות או יותר והיה קשה לראות אותה משדרת סקסיות (לפחות לי ולאנשים שיצא לי לדבר איתם). אבל עצם העובדה שסבלימינל בחר אותה אומר שיש בה משו. שאני אולי כבר מקובעת על תדמית האמא שיש לה אבל שיש בה משו מעבר. היא צריכה לנסות להוציא אותו החוצה. מישל- יש בה משו מיוחד. נותנים לה במה רחבה מאוד לדבר מאשר לשאר המתמודדות וזה חבל. אבל היא שחקנית. פשוט כך. היא צריכה להיות דוגמנית ולא לשחק דומגנית בפוזות שהיא ראתה באיזה קטלוג. (אני אמשיך אח"כ. אני מרגישה ממש מרשעת לבקר ככה בנות. אבל כואב לי שלא מבקרים בתוכנית בצורה ראויה כדי לתת לבנות להשתפר וללמוד. תתעלמו משגיאות הקלדה)

אני אמשיך אותך... ואוסיף קצת

שרון- הגישה שלה היא שילוב בין ההתנהגות של מור להתנהגות של מימי. מישהו צריך להסביר לה שזה ריאליטי והיא צריכה לעבוד קשה כדי להתקדם בעולם הדוגמנות, אמא לא יכולה לכתוב פתק איחור. לגבי המראה לדעתי היא פשוטה מדי.. ניראל- אני ממש לא בטוחה שהגישה שאנחנו רואים בתוכנית זו באמת מה שהיא, אני דיי סבורה שהעריכה הקצינה במקרה שלה יותר מדי. אבל מעבר לזה היא פוטוגנית מול המצלמה, אבל כשרואים אותה מדברת נטו ללא ריטוש ואיפור, פשוט זוועה. גם העור שלה ממש בעייתי. קרן- כמו שנכתב מעליי, יפה אבל מסחרית ופשוטה מדי. יש אלפי בנות עם יופי כמו שלה. וואנבי אגם רודברג, סתם נערה בעיניי שרוצה פרסום... לא יותר מכך. אליסיה- טוב באמת שהיא לא נשכחה לגמרי... אני לא ממש אוהבת את המראה שלה... יש לה מצח עצום! קריסטין- יפה, יהיו לה עבודות רבות בתחום. יותר מדי א-לה בלונד ולא ממש מיוחדת. אבל ניחא.. מישל- אח האף האף.. נטלי- גוף שבכלל לא מתאים לנתוניה של דוגמנית. ורק אני שמתי לב שכשהיא מדברת הפה שלה כ"כ עקום?!??!!!! טוב שהיא לא מדברת רק על צד שמאל של הפנים.

אני לא מאמינה שהיא חושבת שהיא...

מושלמת. אבל היא לא מנסה להיות דוגמנית... את מוזמנת להצטרף לביקורת שלנו, שהיא אך ורק על מקצועיות.

תודה על ההצעה...

אבל תחשבי רגע, אם הן היו חושבות שהם מושלמות הם לא היו נכנסות לתוכנית. כל אחת ואחת מהבנות רוצה להיות דוגמנית.היא הגיעה לתוכנית כדאי להשלים את התכונות שאין לה.(הליכה על מסלול,קרח,תסרוקות..) הם לא סתם נכנסו לתוכנית הזאת.הן יכולו להרשם לסוכונות (אגב,כמו מישל) ולהצליח בגדול. זה ממש חוצפה לדעתי להגיד על כל אחת פה ביקורת. ועוד ביקורת ממש לא בנויה ולא במקום.

אבל כדי להתקדם הן צריכות לשמוע את

הביקורת. ובנינו- אין כרגע מי שמשמיע אותה. אז לפחות פה- כדי לעניין אחת את השנייה.

לעניין?במלא כל אחת שרשמתן

היא בסוף לא מתאימה וסתם בלה בלה בלה.. אז חאלס עם הביקורות. לזה יש את השופטים.

המונשרי

New member
ליביברבי, אהבתי את הניתוח שלך ובאמת

חבל שהשופטים לא מתמקדים בתהליך שכל אחת עוברת אלא מרגישים עצמם יותר כסטנדאפיסטים - הנהנים לעקוץ ו"לרדת" על הבנות. בתוכנית המקורית טיארה בנקס-מעודדת, מחזקת, מבקרת ביקורת -בונה שנועדה לעזור בעתיד לבנות להסתדר בתעשיה האכזרית הזו. ואילו כאן,גלית גוטמן - מקבילתה - פחות מעורבת, נראית כקריינית רצף הקוראת מהטלפרינטר.

את יכולה לקרוא לי ליבי...

עזבתי את הדברים המובנים מאליהם. כמו זה שגלית לא נוכחת במשימות (או כל מישו אחר. בטופ מודל יש אחד שמלווה את כל המשימות) ואת זה שגלית בתור דוגמנית לא שופטת כמו טיירה ואת זה שלא מבקרים אותן בפנים...

למעלה