כמו שמי גם אני

כמו שמי גם אני

קוראת את הפורום מיומו הראשון כמעט, מעולם לא פציתי פה..... כמובן שפה ושם רשמתי חיסורים והעדרויות אבל באופן עקרוני אני יודעת היטב את טיבו של הפורום ואת מהלך הרוחות בו... היתה פה רק מישהי אחת שבאמת אהבתי לקרוא את התגובות שלה- יעל (Y A E LY) ואני מזן לא ראיתי אותה כאן! מישהו יודע מה קרה לה?!? אולי גם היא צריכה פעם אחת שמישהו מכאן יושיט לה יד- ולא רק שהיא תמיד תושיט יד לכולנו?!? זה ממש לא נראה לי בסדר שאתם לא מבררים מה קורה איתה!

מבררת ועוד איך מבררת../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אבל חטפתי בעיטה- דווקא בגלל שאני מבוגרת ולא ילדה. אני מתגעגעת וכל יום חושבת לכתוב מכתב אבל מפחדת מהתגובה. מקווה שיעבור לה הכעס ותתגבר על המשבר במהרה. כי אני פה ממש מחכה

yanivca

New member
את לא יודעת אם אנחנו מבררים או לא

את סתם מניחה, כי את לא רואה הודעות כמו "איפה יעל??". יש כאלה שיש להם דרכים אחרות לברר מה קורה איתה. ותודה רבה שבדקת את זה קודם לפני שהתעצבנת שלא אכפת לנו ממנה.

ה מוזה

New member
מהסיבה הבאה :

מכבדת את הפרטיות ואת זכותו של כל גולש להעלות מכתב ,או תגובה על בסיס חבר קבוע בפורום או על בסיס חד פעמי . עם כל הכבוד ,ההערכה והחיבה שלי ליעלי הרי את לא מצפה שאני אנהל מעקב אחר כל גולש או גולשת . זהו פורום מכתב שלא נשלח , על כל מכתב שמועלה לפה אני מגיבה ,משתדלת לפחות .. להגיב מכל הלב . זהו לא פורום תמיכה נפשית .. ואין ביכולתי לעקוב אחר הלך הרוח של כל גולש בפורום אלא אם היא או הוא יבחרו להעלות את הלך הרוח במכתב לפורום זה . יש לגולשים פרטיות שאותה אני מכבדת. בנוסף תארי לך ... שכל גולש ידרוש ממני להתעניין במצבו הרגשי לאחר שבחר לא להגיב יותר בפורום.. עם כל יכולתיי ,סבלנותי ורגישותי - לא אוכל לעמוד בכך. זוהי תגובתי . אבקש את שאר הדיון - במידה ויש תגובות נוספות לעשות במסרים האישיים. לילה טוב.

הטייסת

New member
היי מוזי-

מה איתך? איך עינייני הלב? אצלי הכל טוב כרגיל ובטח תאמרי "נו באמת זה פורומ ולא מערכת מסרים" אבל בא לי כאן. אגב - בקשר למה שכתבת , לדעתי צודקת אבל זה המחיר בתהילה המזוייפת כאן,כל אחד חושב שהוא החבר הכי טוב שלך. טוב אני לא רוצה להיות בוטה,אחכ יתחילו להיעלב לי כל הרגישים שלך כאן. אז תשמרי על עצמך בובה ולא להיות נשלטת ע"י הלב. אוהבה מאוד אותך }{

אבל

היא היתה הגולשת הכי דומננטית כאן, ואת כן נתתלה ולכולם תמיכה נפשית את לא יכולה בגלל שאין לה כוחות נפשיים להעלות מכתב להגי שלא איכפת לך ממנה.........

הטייסת

New member
אגב סמויה-

למה להתחבא? משהו כואב לך? צריכה הושטת יד? דברי ישר ובכנות אל תאנסי אנשים לעזור. תבקשי מהם זה יותר קל.

אני

לא צריכה הושטת יד וכרגע לשמחתי לא כואב לי כלום- אני מדברת על יעל... כואב לי שאנחנו לא עוזרים לה- כשהי עזרה פה כל כך לכולנו.....

נפש הים

New member
ויש מי-

שניסה להושיט לה יד. שעדיין מחכה לשמוע ממנה. נשלח מסר ותגובה איין. את באה לכאן ושופטת אנשים כשאינך יודעת מה נכתב מאחורי הקלעים. יש אנשים שיודעים לתת וקשה להם לקבל, זה לא אומר שלא הושטה יד, היא עדיין שם באויר- מחכה למגע. מחכה שירצו בה. הרי אי אפשר לאנוס אנשים לקבל עזרה מאיתנו, אפשר לרצות מאוד להעניק, אפשר להראות, אפשר לנסות. זה שייך לצד אחד. יחד עם זאת יש עוד צד..הצד שלה ואני עדיין מחכה. לעניין מוזה - אני חושבת שקצת הגזמת. זו קצת חוצפה לבקש ממישהי להתייחס לכל עניין, רק בגלל שלך זה נראה חשוב. לפי דעתי, מוזה מתייחסת לכל נושא לגופו וכך צריך להיות. היא לא מושיעת העולם. היא בנתה פה פינה נאה אליה באים אנשים לפרוק את מה שעל ליבם. היא לא הבטיחה דבר מעבר. היא לא מחוייבת לדבר. היא אפשרה לנו את הפינה הזאת וטו לא. מעבר לזאת, אם נוצרים פה קשרים בין אנשים , כשם שקרה עם יעלי, זה כבר נעשה מאחורי הקלעים- על ידי מסר. אגב, סמויה לא סמויה- שלחת ליעלי מסר לשאול לשלומה? אם יעלי קוראת את זה.. רק רוצה שתדעי- אני עדיין כאן, עדיין מחכה, כשתרגישי שאת יכולה לשתף- יש לך אותי.

למעלה