כמילות השיר: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם

Nadav 7

New member
כמילות השיר: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם

אחרי הדחת עומר אני משוכנע שהתוכנית מבויימת ב- 90% שלה ולא כפי שחשבתי קודם שמדובר בהתערבות מסויימת. ההפקה מנסה לייצר מציאות "טלנובלית". כהשלמה לאוסף היפים והיפות הם מנסים ליצור מציאות כאילו דן שהיתה לו איסטרטגיה להשיג שליטה על הבנות (יעד עליו הכריז כבר בפרקים הראשונים של התוכנית) השיג תוצאות בגינה. רק עוד חסר שעומר יחזור בקרוב מאי המתים וינקום באויבו המר דן.

אני חושבת שלא

אם הכל מבוים, ואם ההפקה מחליטה מי יודח ראשון, אז למה משה כתב סליחה על פתק ההדחה שלו? מפה שהמתמודדים מחליטים ולא ההפקה. מספיק שההעריכה של החומר מגמתית ונתונה לשיקול ההפקה. הבחירה של ההדחה היא של המתמודדים בעצמם.

omer719

New member
זה רק מראה שלא ראית את הישרדות האמריקאי

הם בנו את התוכנית על ההישרדות המקורית , שם הם צריכים להעיף את מי שהם חושבים בעוצר מהשבט לנצח .. או את מי שמאיים הכי הרבה , וזה העיניין .. שהם בונים בריתות , ובוגדים אחד בשני , באיזשהוא מקום זאת סוג של טלנובלהXD אבל הם לא מביימים את זה , לפעמים הם מבקשים מהם לחזור על מה שהם אומרים , או ליירות חץ שוב בשביל לצלם בזווית אחרת אבל לא מביימים את מי שהם מעיפים . זאת החלטה של השבט , והחלטה מוצדקת , לבן אדם אין שיווי משקל בגרוש , הוא נפל במשימה 6 פעמים ובמשימה הקודמת [ עם האננסים ] גם נפל מספר פעמים . הוא מחלק פקודות ולא עושה הרבה.. אז אולי בטלויזיה הם גורמים לזה להראות כאילו שהם אויבים או משהו כזה.. אבל לדעתי זה לא מבוים.

לולה2007

New member
בעייני 30% כן.. השאר לא..

אחרת להפקה היה דווקא אינטרס להשאיר את עומר ולגרום למריבות בינו לבין דן!! זה היה מעלה את הרייטינג הרבה יות מאשר להעיף את אחד החזקים והבולטים ביותר בתוכנית מאז שעלתה... את שאר הדברים כמו המתח הרומנטי , המשחקים, הבדיחות וכו, אני בטוחה שמביימים,משנים,ומוציאים דברים מהקשרם בחלק מהמקרים.. אבל בכל זאת זאת תוכנית ריאלטי אז זה מובן

למעלה