רעיונות למתנות
היי זר מוכר כמה רעיונות שעלו לי בראש: בעברית יצאו (עד כמה שאני יודעת) ארבעה ספרים שעוסקים בנושא הטרנסקסואלי: רדיו טרנסג'נדר/כריס בוג'אליאן, שהוא לדעתי המומלץ מכולם הנערה הדנית/דיויד אברסהוף, מספר על הטרנסית הראשונה שעברה ניתוח לשינוי מין, וגם הוא מומלץ חצוצרה/ג'קי קיי, מספר על FTM אנימה אני מה?/זהבה כספי ויריב-ריביק, לטעמי הפחות מומלץ מכולם, אבל זה באמת עניין של טעם אישי. חוץ מזה יש גם קומיקס טרנסי (תאמין או לא) שאפשר להשיג ברשת. ספרים זה החלק הקל כי אפשר לקנות אותם בכל חנות ספרים. לגבי סרטים אני פחות יודעת איפה אפשר להשיג. אם אין לה בעיה עם אנגלית תוכל לנסות להשיג דרך הרשת, מאמזון או חנות דומה, בלי תרגום. הסרטים שעולים לי לראש הם, כמובן, הדוויג והשארית העצבנית (שאת הפסקול שלו אפשר להשיג בחנויות בארץ), "נערה שונה" המעולה, "החיים הורוד" המרגש והנוגע, וממש עכשיו יצא בוידאו סרט חדש ומקסים שנקרא "ברונו" שמספר על ילד שאוהב שמלות ומטפל בנושא הטרנסי ברגישות ובצורה מקסימה מקסימה (אוקיי אני מפסיקה להגיד מקסימה). עוד רעיונות: פסלת ביגוד תחתון אבל לדעתי זה רעיון נפלא לקנות לטרנסית מתנה שמאשרת את הנשיות שלה. אין צורך לקנות דווקא סט חזיה ותחתונים עשוי תחרה אם מידת האינטימיות ביניכם לא גדולה
אבל תוכל לקנות לה בושם נשי, תכשיט יפה, ליפסטיק (היא ודאי תוכל לספר לך שלאשה אף פעם אין מספיק ליפסטיקים וזה, לפחות אצלי, תמיד מתנה רצויה) או כל דבר אחר שידגיש ויאשר את הנשיות שלה. מזל טוב!