כמי שלמד

זר מוכר

New member
כמי שלמד

להעריך את הנוכחים בפורום הזה אבקש סיוע אני מעונין להביא לחברה שלי שהיא טרנסג'נדרית MTF מתנה שבאה מהמקום של התרבות הטרנסג'נדרית, משהו שהוא במובהק כזה, לדוגמא נגדית :) בגד נשי לא נחשב כמתנה מהתרבות הטרנסית משהו שהוא סמל מיצג נטוע בתרבות הזאת. תודה מראש.

ליטל ו

New member
היי :)

יש לי רק את הרעיונות הבנאליים יחסית - ליפסטיק, בושם, צעיף נוצות, פומית לסיגריה אם היא מעשנת? או תכשיט גאווה זה או אחר? אולי ספר או סרט רלוונטי (אם תספר לנו יותר עליה אולי נוכל להמליץ)? ותמיד יש את אופציית חנויות הסקס, אבל אולי זה מאד לא הולם, אני לא יודעת מה היחסים ביניכם... אני מניחה שלאחרים כאן יהיו רעיונות מתאימים יותר. בכל מקרה, זה ממש חמוד מצדך, ומקבל :) שותקת עכשיו :)

זר מוכר

New member
אנסה להיות ממוקד יותר

חניות הסקס ניפקדות תדיר, חדוות המיניות מטופלת כיאות, :) הכיוון לטעמי, רק שכאן חסר לי מידע, הוא ספר שנכתב על ידי טרנסג´נדר או ספר על טרנס´, יתכן וסריקה של האינטרנט תביא המלצה, אבל צריך משהו שהוא זמין בארץ, יש לי שלושה ימים לארגן את זה, :) גם מוזיקה שקשורה לנושא מוזיקה מסרט תכשיט עם מאפיינים, כי תכשיטים שהם יפים זה סתם כי אני אוהב אותה, אני רוצה משהו עם ערך מוסף, אולי אני מבקש משהוא שאין, אבל אני מנסה בכל זאת..... ליטל, וממש כיף לי מה שכתבת הפירגון וכו´ תודה :))))))))))

אורי 0

New member
"אנימה" אם נראה לך מתאים

יש ספר דוקא, קוראים לו "אנימה" והוא ספר שכתבה MTF ביחד עם הפסיכולוגית שלה. השאלה אם זה נראה לך משהו ליום הולדת...

חיפשתי

וחפשתי ולא ראיתי בשום מקום שזה ליום הולדת :) כי זה לא. זה סתם ממש סתם שאני רוצה להביא לה מתנה, ממש כמו לפני ארבע ימים שהבאתי לה מתנה :) רק שהפעם טוב כבר כתבתי,,,, אני הולך עכשיו לסטימציק ( חושב שבאופרה פתוח ) להציץ בספר, אולי זה מתאים תודה !!!!

יסמין 28

New member
רעיונות למתנות

היי זר מוכר כמה רעיונות שעלו לי בראש: בעברית יצאו (עד כמה שאני יודעת) ארבעה ספרים שעוסקים בנושא הטרנסקסואלי: רדיו טרנסג'נדר/כריס בוג'אליאן, שהוא לדעתי המומלץ מכולם הנערה הדנית/דיויד אברסהוף, מספר על הטרנסית הראשונה שעברה ניתוח לשינוי מין, וגם הוא מומלץ חצוצרה/ג'קי קיי, מספר על FTM אנימה אני מה?/זהבה כספי ויריב-ריביק, לטעמי הפחות מומלץ מכולם, אבל זה באמת עניין של טעם אישי. חוץ מזה יש גם קומיקס טרנסי (תאמין או לא) שאפשר להשיג ברשת. ספרים זה החלק הקל כי אפשר לקנות אותם בכל חנות ספרים. לגבי סרטים אני פחות יודעת איפה אפשר להשיג. אם אין לה בעיה עם אנגלית תוכל לנסות להשיג דרך הרשת, מאמזון או חנות דומה, בלי תרגום. הסרטים שעולים לי לראש הם, כמובן, הדוויג והשארית העצבנית (שאת הפסקול שלו אפשר להשיג בחנויות בארץ), "נערה שונה" המעולה, "החיים הורוד" המרגש והנוגע, וממש עכשיו יצא בוידאו סרט חדש ומקסים שנקרא "ברונו" שמספר על ילד שאוהב שמלות ומטפל בנושא הטרנסי ברגישות ובצורה מקסימה מקסימה (אוקיי אני מפסיקה להגיד מקסימה). עוד רעיונות: פסלת ביגוד תחתון אבל לדעתי זה רעיון נפלא לקנות לטרנסית מתנה שמאשרת את הנשיות שלה. אין צורך לקנות דווקא סט חזיה ותחתונים עשוי תחרה אם מידת האינטימיות ביניכם לא גדולה
אבל תוכל לקנות לה בושם נשי, תכשיט יפה, ליפסטיק (היא ודאי תוכל לספר לך שלאשה אף פעם אין מספיק ליפסטיקים וזה, לפחות אצלי, תמיד מתנה רצויה) או כל דבר אחר שידגיש ויאשר את הנשיות שלה. מזל טוב!

ליטל ו

New member
חמוד :)

נשמע באמת יופי, והפרגון מגיע לך בהחלט! :) ספר לנו מהקנית ומה היא חשבה, (אם אתה רוצה) :)

אורי 0

New member
א-פרופו קומיקס

מישהו ראתה את הכתבה על ז'יל דוסה ב 42 מעלות האחרון? נשמע מענין

זר מוכר

New member
מרווח הזמן בין

בין הצצה להצצה ותגובה לא אומר כלום לגבי התודה הגדולה שלי כלוכם!!!!!!!!!1 לקחתי רעינות מכולם והכל הושם בתוך תיק נשי צעקני :) יש רמזים יש הומור יש תשוקה יש חומר יש חומר למחשבה ודי כבר שיגיע רגע המתן ,,,,,, בטוח שהיא תואהב בטוח שתתרגש ( כי אני מתרגש,,,,) ואחר כך אחזור לספר לכם, כך או אחרת אתם כבר חלק, כי ככה אני החלטתי ! ובטרם ישמע צליל כינרות ברקע בי לכם ניפלאים !

Eden Arazi

New member
"רדיו טרנסג'נדר"

ספר, די אמריקאי, אבל מתאר את התהליך בצורה טובה. מסופר מבעד עינהן של ארבע דמויות: טרנסקסואלית MtF , בת זוגה, הבת של בת זוגה והבעל לשעבר של בת זוגה. קצת קיטשי אבל אני הזדהתי שם עם המון קטעים. חושבת שאפשר להשיג את זה ב "צומת ספרים" (משם לפחות קנו לי אותו). עדן

למעלה