כמכינים על מחבת רוטב עגבניות לפסטה או תבשיל אחר

כמכינים על מחבת רוטב עגבניות לפסטה או תבשיל אחר

שמורכב לרב מעגבניות מרוסקות שום בצל ועוד תוספות כל אחד לפי סגנונו איך יודעים כשהרוטב מוכן?
וכמה צריך לטגן אותו לפני שאפשר להוסיף אותו למנה?
 
תשובות:

1. בדכ אנ מאדה את הבצל ואחכ מוסיפה את השום (פרוס, שלם או כתוש) ומאדה עוד 5-10 דקות.
אחכ אני מוסיפה את העגבניות המרוסקות ומבשלת על חום נמוך כשהסיר/מחבת חצי מכוסה.
אני מתבלת בבזיליקום קצוץ, אורגנו יבש, פפריקה (מעושנת/חריפה/מרוקאית), מלח ופלפל, מעט סוכר וטבסקו. אני מוספיה גם רסק עגבניות (כמה כפות, תלוי בכמות).
אני מבשלת ככה בערך 45 דקות עד שעה או עד שהרוטב מסמיך. מידי פעם צריך לערבב כדי שלא ישרף מלמטה.
את יכולה להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם.

2. אחרי שהמרק מתקרר, אני לוקחת בלנדר מוט ומרסקת את המרק.
בדכ אני עושה את זה במרקים כתומים (בטטה, דלעת וכו) או במרק אפונה.
אפשרי ולא אמורה להיות בעייה.
 
מתוקה על העזרה


 
למעלה