כמעט אילתית..

כמעט אילתית..

שלום לכולם. שבוע הבא אני מתכננת לרדת אילת, ואני בטוחה שאני הולכת לשאול שאלה חרושה במיוחד, קראתי את המאמר אבל עדיין צריכה המלצות מאנשי הפורום, הזרה לגבי מחירים ומה הכי משתלם. אני רוצה לגור באכסניה , אין לי מושג איזה, רוצה באזור מרכז העיר, לא צריכה הרבה, מיטה, מקרר, מיקרוגל,ארון בגדים, לגבי האוכל אני עדיין לא סגורה. מישהו מעוניין לעזור לאילתית החדשה -כמעט? :) תודה ושבוע טוב.

MasterD_iL

New member
מה הכוונה אכסניה?

ממש לגור באכסניה? לאיזו תקופה? חשבת על להשכיר דירה\יחידה? כי קצת נשמע מוזר שתגורי באכסניה תקופה ארוכה.

כן טיפה הגזמתי

3,4 ימים להתאכסן באכסניה, במרכז העיר. איפה כדאי היום להשכיר דירה ובזול? (גם במרכז). והאם יש ביקוש עבודה היום באילת? תודה, אשמח אם תענו לי על כל השאלות. שבוע טוב!

MasterD_iL

New member
ניסיון

לגבי דירה - את יכולה לחפש במקומונים ולהתקשר ולהתעניין. אחרי כמה ימים של חיפוש ובדיקות את תמצאי את הדירה הנוחה לך. לגבי הביקוש, יש היום ביקוש כי תקופת החופשים הסתיימה ומחפשים. תלוי במה שבא לך לעבוד ובמה את מתעניינת. בכל אופן, בהצלחה

MasterD_iL

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif כל שאלה נוספת את מוזמנת

לשאול... גם במסר

fabric

New member
אכסניה באילת

יש את סאנסט מוטל במרכז העיר ליד תחנה מרכזית , במרחק הליכה מהים. מקום מקסים, אנשים חביבים , יש לך פרטיות שלך , בחדר שמאובזר עד לפרט האחרון. כולל מטבחון מאובזר , וטלוויזיה עם 72 ערוצים - וכמובן אינטרנט חינם !! תתקשרי לטלפונים הבאים לפרטים נוספים: 08-6373817 או 050-2708795 שבוע מקסים לך ובהצלחה .

טליה68

New member
לא ממליצה אכסניה

גרתי באילת בשכונת שחמון אחת הטובות שם עבדתי באורכידה ממש נהנתי ושילמתי על מגורים 500 שח כל חודש ממליצה בחום

למעלה