כמעט בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif
נעלמתי קצת....נו טוף...עסוקים.... מחר זה היום האחרון ביחד
וגם לא יום שלם....אנחנו צריכים להחזיר את הילדה לגרושה עד לפנות ערב.....כולנו מדחיקים את הרגע ולא מדברים על זה...אבל...השבוע טס
יותר מהר ממהירות הקול .... הילדה ואני כל כך ניקשרנו...ממש קשה לי , שלא לדבר על איך שבעלולי מרגיש...
אבל אין ברירה , צריך להיות מציאותיים....בתקווה ששנה הבאה היא תבוא שוב לתקופה ארוכה יותר
ויש מצב....כנראה שהיא תגיע לבד
אז הנה תקציר היומיים האחרונים...תכננו לנסוע ביום שלישי לראש הנקרה אבל לא יצא בגלל העבודה של בעלולי....אז בצהריים המאוחרים נסענו לדליית אל כרמל ומשם נסענו להורים שלי....אחה"צ-ערב של כיף...הילדה והברבור התענגו במים הקרירים בבריכת אגם הברבורים ( ההורים שלי קנו לו בריכה קטנה ) ואח"כ ירדנו על
... כשחזרנו ה
ה והברבור הלך לישון , ישבנו שלושתינו וצחקנו המון
אתמול בצהריים (רביעי) סוף סוף הגענו לראש הניקרה....מקסים
ולקראת אחה"צ חזרנו ( כי היינו אמורים להיפגש עם חברים שבנתיים ביטלו את המפגש כשכבר היינו בדרך לשם
..) אז נכנסנו לקניון ועשינו כמה "קניות"
ובערב באו אורחים.... זהו...נשאר עוד 3/4 ביחד....עצוב לי
והיום יש לבעלול מחויבות בגלל העבודה שהוא לא יכול לבטל בשום דרך...זה יהיה קשה....( זאת אחת הסיבות שאני לא מצליחה לישון עכשיו...) כל דבר טוב נגמר בסוף....אבל תמיד צריך לראות את הצד החיובי בכל דבר... הקשר חודש , כולם "בשולם"
מקווה שהקשר ימשך כך וישתבח וששנה הבאה תבוא מהר....
שוב יצא לי ארוך , אבל רק פה אני יכולה לשפוך ת'
מבלי להכאיב לאף אחד ....ואתם מבינים אותי יותר מכל חברה אחרת שלא מבינה מה עובר עלי ועל המשפחה שלי.
למי שקרא עד הלום
. ו
על ההזמנות לבוא לבקר ( פרח ורולאן ), נורא רציתי אבל הלוח זמנים לא איפשר לנו. ובתור ועדת קישוט
מצרפת לכם כמה תמונות.... אתם נפלאים
נעלמתי קצת....נו טוף...עסוקים.... מחר זה היום האחרון ביחד