כמעט בוקר טוב לכולם

dafgol

New member
כמעט בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

נעלמתי קצת....נו טוף...עסוקים.... מחר זה היום האחרון ביחד
וגם לא יום שלם....אנחנו צריכים להחזיר את הילדה לגרושה עד לפנות ערב.....כולנו מדחיקים את הרגע ולא מדברים על זה...אבל...השבוע טס
יותר מהר ממהירות הקול .... הילדה ואני כל כך ניקשרנו...ממש קשה לי , שלא לדבר על איך שבעלולי מרגיש...
אבל אין ברירה , צריך להיות מציאותיים....בתקווה ששנה הבאה היא תבוא שוב לתקופה ארוכה יותר
ויש מצב....כנראה שהיא תגיע לבד
אז הנה תקציר היומיים האחרונים...תכננו לנסוע ביום שלישי לראש הנקרה אבל לא יצא בגלל העבודה של בעלולי....אז בצהריים המאוחרים נסענו לדליית אל כרמל ומשם נסענו להורים שלי....אחה"צ-ערב של כיף...הילדה והברבור התענגו במים הקרירים בבריכת אגם הברבורים ( ההורים שלי קנו לו בריכה קטנה ) ואח"כ ירדנו על
... כשחזרנו ה
ה והברבור הלך לישון , ישבנו שלושתינו וצחקנו המון
אתמול בצהריים (רביעי) סוף סוף הגענו לראש הניקרה....מקסים
ולקראת אחה"צ חזרנו ( כי היינו אמורים להיפגש עם חברים שבנתיים ביטלו את המפגש כשכבר היינו בדרך לשם
..) אז נכנסנו לקניון ועשינו כמה "קניות"
ובערב באו אורחים.... זהו...נשאר עוד 3/4 ביחד....עצוב לי
והיום יש לבעלול מחויבות בגלל העבודה שהוא לא יכול לבטל בשום דרך...זה יהיה קשה....( זאת אחת הסיבות שאני לא מצליחה לישון עכשיו...) כל דבר טוב נגמר בסוף....אבל תמיד צריך לראות את הצד החיובי בכל דבר... הקשר חודש , כולם "בשולם"
מקווה שהקשר ימשך כך וישתבח וששנה הבאה תבוא מהר....
שוב יצא לי ארוך , אבל רק פה אני יכולה לשפוך ת'
מבלי להכאיב לאף אחד ....ואתם מבינים אותי יותר מכל חברה אחרת שלא מבינה מה עובר עלי ועל המשפחה שלי.
למי שקרא עד הלום
. ו
על ההזמנות לבוא לבקר ( פרח ורולאן ), נורא רציתי אבל הלוח זמנים לא איפשר לנו. ובתור ועדת קישוט
מצרפת לכם כמה תמונות.... אתם נפלאים

1נתי 1

New member
../images/Emo57.gif תמונה מדליקה

וראה את הקשר החם שנוצר בין האחים תמשיכו להנות בזמן הקצר שנשאר ותחושתי - שיהיו עוד הרבה ביקורים מוצלחים

ואו איזה יופי...

באיזה מבט מתוק הקטן מסתכל על הגדולה שישנה... אני שמחה שהיה כל כך טוב.. בתקווה שיבקרו אתכם בקרוב

dafgol

New member
בחיים יש תקופות כמו גלים....

אבל תמיד צריך לחשוב להאמין לרצות לקוות ולחיות בגאות...ולא בשפל... נו תראו מה קורה לי בשעות האלה....מתחילה להיתפלסף.....
זה לא יקרה שוב

dafgol

New member
נו...בקשה....מה נהיה לי בראש....

מזל שיש לי צוואר ואוזניים שמחזיקים ת'ראש....

דפנלה

הצלחת להעביר לי את הרגשתך ומועקתך בשל הפרדה המתקרבת. אוף כמה שאני שונאת פרדות,ועוד מילדים
אני בטוחה שגם לברבור היפה שלך יהיה קשה מאד ואולי לא מובן להיכן נעלמה לו חברתו לחיים בשבוע האחרון? כמו שאמרת הסופים הם תמיד קשים אז חייבים להתרכז באמצע,תמונות ,ועוד תמונות . מקווה שהקשר יתחזק וישמר ותמשיכו להיפגש לעיתים יותר קרובות. חיזקו ואימצו ונצלו את השעות האחרונות לפני הטיסה ,ומפני שאין לי כל כך מילים לעידוד קבלי
במקום.

yaeli4

New member
דפנושה, איזה שבוע מרגש../images/Emo23.gif

התמונות שלך נפלאות. אני כל כך אוהבת שאת שולחת תמונות. נראה לי שיש לך סורק מצוין, הן יוצאות נפלא וברורות כל כך. דפנה, זה שבוע שלא יישכח לכם. אני משוכנעת שלא יהיה קל אחרי, ותצטרכו כל כך לחזק אחד את השני, אבל אין לי ספק שתצלחו את התקופה של אחרי ותחזרו אחר כך לשגרה. נפלא שזה היה ביקור כל כך מוצלח. תמשיכו את הקשר באימיילים ובתמונות ואני בטוחה שהילדה לא תשכח לכם את זה ותחכה בקוצר רוח לפעם הבאה. מחזקת אתכם מאוד,

rolan

New member
דפניקה יקרה

מרגש מאוד!!! וכן, יהיה קשה, אך ישארו לכם התמונות, הזכרונות הנעימים איתם תתנחמו עד לשנה הבאה... הברבורון והיא כל כך דומים...wooooowwwwww תבואו מחר, נצחק יהיה כייף ותדחו עוד קצת את קשיי הפרידה.

blonda3

New member
|פרחדפנה-לכל דבר טוב יש סוף...../images/Emo39.gif

אבל כאן זאת התחלה חדשה ליחסים טובים עם הילדה...... יהיה טוב
מציעה לכם לבקש מהאמא של הילדה לאפשר לה להיות אתכם בקשר אינטרנטי-אפשר היום לשוחח בעזרת מצלמה דיגיטלית דרך המחשב-זה עולה רק גלישה באינטרנט .... אפשר להתכתב באיסיקיו לשלוח מיילים עם תמונות אם רוצים היום זה ממש קל להיות בקשר עם חוצלארץ-מנסיון. שיהיה לכם בהצלחה!

*יערית

New member
דפנה../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

עברו שלושה שבועות מאז פירסמת את ההודעה על בואה של הבת אחרי 5 שנים ללא התראות....5 שנים לא ראו אחד את השני... רבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק ושבוע אחד ממש לא מספיק.....שמחה שעשיתם הכל הכל בכדי להנות מהזמן המיזערי שניתן לכם על הצד הטוב ביותר,לומר לך...אמרנו לך לא יעזור
אבל בכל זאת אכתוב זאת.. "אמרנו לך שיהיה בסדר"!קלישאה ...אבל הנה היום זה המחר שרצית שיהיה לך נסיעה טובה ובשנה הבאה בירושלים הבנויה

למעלה