(כמעט ) בוקר טוב לכולם

(כמעט ) בוקר טוב לכולם

בימבו תכנסי לאתר (שגם חונה הלכה לבקר בו)(נכון?) http://members.aol.com/tolpainter/picpage.htm זה בדי בדי בדיוק בשבילך-צביעה על בובות עץ וכדומה. ברכות איפה את? איך האחרון (השלט לתלות על הדלת עם שמך?) חונה לרגע - את אוהבת שנות טובות ישנות? או שהלכת לאתר רק לראות תמונות?

yaely2

New member
מנהל
לפני הבוקר טוב ../images/Emo42.gif

שלום לכם, לפני הבוקר טוב
הרשו לי לאחל לכם לילה טוב
יעלי

לשני שומר הלילה....

כן נכנסתי לאתר שציינת- אהבתי מאוד את הציורים, צבעוניות מרנינה.... וכן, אני אוהבת "שנות טובות" של פעם...ולא רק - אני אוהבת כל מיני פרטים נוסטלגיים, בזמנו היה פורום נוסטלגיה נהדר ב"תפוז" שנימנתי עם חבריו, יש בין דפיו אלפי סיפורים ותמונות מפעם.... הפורום אינו פעיל כיום וחבל... שני, אנא נדב פרטים אודות ה"שנה טובה" שצרפת... מעניין לי.... שבת שלום

emmy5

New member
נכון חונה ...

אני היתי מבלה הרבה שעות בנוסטלגיה עם מגי ... לא כתבתי אבל אהבתי לקרוא .(את שמה לב שעיברית לא שפת האם שלי ). שני , האתר מצויין ...מי איפה הבאתה אותו (איפה פגשתה את חונה ?) טוב ...אני אשאל אותך אחרת "איפה אתה משוטט בלילות"

EMMY5../images/Emo96.gif

בוקר טוב. הבאתי אותו מהשכנים (50+) קומה אחת למטה (גם משתתף לפעמים) הסתובבתי שם קצת אתמול ופגשתי שם את חונה וגם ראיתי אותך... להתראות בשמחות ברכות

אמי יקרה- מהי שפת האם שלך?

ומתי עלית ארצה? ספרי קצת זיכרונות ילדות משם... פליז...אותי זה מעניין ועל בטוח גם אחרים..

princess lis

New member
עד שאמי תגיע...מעט רמזים...

אני צברית ודוברת את השפה הרומנית
שבת שלום לכולם

emmy5

New member
PRINCESS LIS כזו חברה יש לי?

פרינצס ליס היא החברה שלי הטובה .

emmy5

New member
חונה לרגע ,את רוצה סיפורים?

אני עכשיו בת עשרים ,נחכה שהייה זקנה ..אז אני אספר לכם סיפורים ...עכשיו יש לי סיפורים מכל העולם ...איפה מצאתי לי הרבה חברים ניו זילנד, אוסטרליה , ארצות הבריט הולנד בלגיה ועוד ואולי אותך ,חברה צעירה ...וכל היתר מפורום 60+

בוקר טוב לכולם

אצלי בוקר כשאצל אחרים כבר צהריים... האם החומר של הפורום על נוסטלגיה (שנדם)- נעלם? או שעוד אפשר לעיין בו? יש פורום שורשים משפחתיים אבל שם מחפשים ומחפשים ואין בו (או שלא מצאתי) סיפורים נוסטלגיים חונה- בש.ט. ששלחתי יש הקדשה לאמור (את קוראת יידיש?) לחבריהיקרים אברהם/יצחק ופרומה טוב משרה (....?) קראסנע (=שם עיירתם באיזור מינסק) עוד אמשיך בנושא מפעם לפעם עד שתגידו לי להפסיק... ברכות

אני לא קוראת יידיש ../images/Emo10.gif

סבר'ה דור חמישי...ולכן ביקשתי הבהרות בקשר לש.ט. ספר איך התגלגלה אליך.... פורום נוסטלגיה משותק, וגם מנוע החיםוש שלו לא פועל, אבל ניתן לדפדף בין דפי הפורום ואם אתה אוהב את הג'אנר תמצא שם חומר מעניין ותמונות הקשורות למאורעות. בזמנו היה זה פורום הדגל של תפוז, עד שנכנסו אליו כמה בריונטים - והפורום נהרס - ועד כה ללא תקומה
אבל תרגיש חופשי לספר על הנוסטלגיה שלך כאן וגם ב=50+.. גם שם אנחנו מביאים סיפורים מילדותנו ומעלים נושאים נוסטלגיים...ולנו בני ה-50+ יש כבר 50 שנות נוסטלגיה לפחות...(
שבת שלום

למעלה