כמעט בוקר טוב לכולם..

UNPLUGGED22

New member
כמעט בוקר טוב לכולם..

אני שי..חדש פה..ובעוד 48 שעות גם חדש באילת יש לי שאלה..שאני בטוח שכבר חפרו לכם, אבל אני ממש צריך את העצה ביום ראשון יש לי ראיונות לעבודה בתור קב''ט במלונות: דן פנורמה וברשת ישרוטל 2 המלונות משלמים שכר מינימום למתחילים והמגורים ב-2 המלונות בערך של כ-800 ש''ח לחודש כולל אוכל אז...יש הבדל? איפה לבחור? איפה התנאים או העבודה יותר משתלמת וטובה? בתודה מראש שי

intertemp

New member
ק.צ.א.א

הכי שווה!!! מקבלים דיור 800 ש"ח + טיסות 200 ש"ח שכר מינימום אבל בצהריים מקבלים 120% ובלילה 140% ושבתות 225% על כל יום עבודה מקבלים 44 ש"ח דמי כלכלה (לאוכל כאילו) כי לא מקבלים שם אוכל, רק משמרות בוקר. אנשים סבבה, עבודה קלה. הדרישות הן: תעודת לוחם, רובאי 05 ו/או חובש (אני רובאי 03 אבל חובש), כושר (12 מתח, 16 מקבילים, ריצת 2000 בפחות מ-9:00 וריצת 400 בפחות מ-0:74). מומלץ בחום

UNPLUGGED22

New member
ק.צ.א.א?!

מה זה??איפה זה?? ו..יש לך תשובה לגביי מה שאני בקשתי?

subotaj

New member
קו צינור אילת אשקלון

הבחור שענה לך עובד שם, דבר איתו יש מצב שיעשה לך פרוטקציה
עזוב אותך מלונות, נסה קודם כל דבר אחר.. עוד מקום שמשתלם לעבוד בתור מאבטח זה שדה תעופה והמסוף.

UNPLUGGED22

New member
אני יודע

קבלתי הצעה לעבוד שם רק שהבעיה היא שבמידה ואני יהיה מעוניין(והם בי) אני יגיע לאילת רק עוד חודשיים ו...אני חייב להגיע בימים הקרובים

subotaj

New member
בתור קב"ט במלון המשכורת שלך

תעמוד +- על 5,500 עבודה שוחקת ומונוטונית. תעבוד לפחות 6 ימים בשבוע ובדרך כלל שעות נוספות. מורידים שעה הפסקה על כל 8 שעות. מגורי דן הם בקומפלקס אלמוג - החדש יחסית מגורי ישרוטל הם בבית ישרוטל בבל ובבית אורן. לדעתי מגורי אלמוג עדיפים אפשר להשכיר טלוויזיה לחדר. אם זאת לכבס את הבגדים יותר זול במגורי ישרוטל. 10 ש"ח לכביסה בניגוד ל-20 ש"ח במגורי דן. מקווה שעזרתי לך קצת.

למעלה