כמעט בטוח שלא,

snarea

New member
כמעט בטוח שלא,

אבל האם ניתן לשפר את איכות השיר? נגיד במקום 128bps שיהיה 196bps סתם לדוגמא..? ממש קשה לי להאמין שאפשר, אבל אם אפשר אשמח מאוד לדעת. תודה

snarea

New member
אין לי דיסקים

המוזיקה מהאינטרנט בדרך כלל..

TheRealDeal

New member
אז באסה..

אתה מוריד מוזיקה לא חוקית וגם מצפה לאיכות גבוהה? לאן הגענו

meidos

New member
כאילו שאתה קונה שירים חוקית.

ולא מוריד מתוכנות שיטוף הקבצים.

TheRealDeal

New member
אני קונה ומשאיל מחברים לרוב..

יותר מ80% מהמוזיקה שלי היא מוזיקה שנקנתה באופן חוקי.. שירים שהורדתי הם בדר"כ שירים שלא מצאתי בחנות דיסקים או שירים בודדים שאני יודע שאני לא ארצה את כל האלבום או שאני לא אשמע את השיר הזה הרבה..

meidos

New member
בדוגרי, בזבוז

תגיד תודה לאלוהים שאתה חי בתקופה שבה יש לך זמינות כמעט בלתי מוגבלת של קבצים בלתי חוקיים ברשת, אנחנו דור בודד שק לו יש את זה ורק לו יהיה , עוד 5 שנים אני משער שיצליחו להתגבר סופית על שיתוף הקבצים הבלתי חוקי. אני יודע ומודע לזה שהשירים אצלי במחשב הגיעו אלי בצורה בלתי חוקית לגמרי, אבל זה לא מפריע לי להוריד עוד שירים.

TheRealDeal

New member
מצטער שאני לא חושב ככה..

הורדה מהאינטרנט זה גניבה.. השיר עצמו מוגן בזכויות יוצרים ואין לך שום זכות חוקית להוריד אותו בלי לשלם. לצערי גם עוד 5 שנים לא יצליחו "להתגבר" על שיתוף קבצים.. ברגע שסוגרים תוכנה אחת, תצא עוד אחת, וככה זה ממשיך.. ואל תחשוב ששירים יש רק בתוכנות שיתוף קבצים, אני ראיתי במו עיני פאב(או שרת, איך שתרצה לקרוא לזה), שיש בו מאות ג'יגות של שירים.. מאות ג'יגות רק של שירים!! אני לא בא להגיד לך איך להשיג את המוזיקה.. פשוט לדעתי לקנות זה לא בזבוז.. כשאני מוריד שיר אני לא מרגיש עם זה טוב, אבל כשיש לי דיסק ביד עם השיר, לא רק שאני מרגיש עם זה טוב, אני גם רוצה לשמוע את הדיסק עוד ועוד.. אם אתה מוריד שירים ומרגיש עם זה טוב, שיהיה לך בכיף.. אבל ממש ממש אין לך מה להתגאות בזה שאתה גונב... תחשוב על זה מנקודת מבט של מוזיקאי, שמשלם הרבה על להוציא את הדיסק שלו, והרווחים שלו מינימלים.. יש לך היום הרבה דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי, אפילו מהאינטרנט בלי לקום מהכיסא! עצוב שאתה בוחר בדרך המסכנה של לגנוב..

meidos

New member
אני מבין אותך ב 110 %

אבל נחמד לי ככה, ובכל מקרה, הרשימה של השירים שלי מחליפה את עצמה כל איזה חודש, ככה שלא בראש שלי לשלם מאלאן (קיצור של מלאנטאלפים, חח, סלג של כתה ') כסף 'שביל שירים שימאסו לי עוד 4 שבועות. כל אחד יחיה בדרכו שלו, וכל עוד האיכפה של הגניבה באינטרנט הי כמו שהיא, אני אמשיך בדרכי. (את הכל ניסחתי בצורה שלא תוכל לשמש נגדי כראייה בביה"מ) (ביה"מ זה לא ברית המועצות אלא בית המשפט, חח*)

יאיר B

New member
../images/Emo18.gif OK - עד כאן

שיתוף קבצים זה לא חוקי ואנחנו לא נדון בשאלה אם זה בזבוז או לא ואם המוזיקה הקנויה היא יקרה או לא. במדינת ישראל - שיתוף קבצים הוא לא חוקי והפורום הזה מציית לחוקי מדינת ישראל. תודה.

meidos

New member
אתה בטוח?

אתה בטוח ששיטוף קבצים בארת הוא לא חוקי?, מתי פסקו 'תזה?

TheRealDeal

New member
אממ.. אם התכוונת שאתה קונה

מהאינטרנט, אז מצטער על התגובה הקודמת - ואין מה לעשות גם פה, בגלל זה כדאי לקנות דיסקים.

stardust19

New member
הדיון לגבי השאלה האם חוקי או לא

חוקי להוריד שירים פיראטיים מהרשת חורג מכללי הפורום- אנשים אנא אל שסחפו לדיון הזה, זה לא המקום !!!! ולמנהלים היקרים שלנו- אני בא אליכם בבקשה - תפרסמו הודעה גדולה שזה לא המקום להווכח על מה חוקי ומה לא, בשביל זה יש פורומים מיוחדים

weird dust

New member
כתבתי את זה הרבה פעמים

אני כל היום אומר שלום לאנשים ולא ההיתי בשביל להיתעמק בשרשור. אני ממליץ לא לדבר על קבצים לא חוקיים ואם הדיון חורג חלקים או כולו ימחקו.

stardust19

New member
בגדול אין אפשרות כזאת אבל אם תמיר

את השירים שלך ל WAV, תעשה להם עיבוד במחשב ורק אז תדחס אותם אותם מחדש לביטרייט יותר גבוה זה יתאפשר

JustThomas

New member
אתה יכול לנסות עם תוכנות המרה שונות

אבל לא יצא לך כלום חוץ מקבצים גדולים יותר ואגו מנופח (
) על הביטרייט הגבוה והאיכותי.

למעלה