כמעט בכיתי מרב דיכאון בלילה הזה...

FRESH FRUIT

New member
כמעט בכיתי מרב דיכאון בלילה הזה...

ותוך כדי גם כתבתי משהו.. לא ברור לי אם זה שיר, סיפור, מאמר או משהו בסגנון. זה די שיחרר אותי. ------------------------------------------- לא ישנתי הרבה בלילה שעבר עליי. מחשבותיי נדדו- מה יהיה, איך? חשבתי איך זה להיות מחוץ לארון המחניק. חשבתי איך זה ללכת עם אהובי יד ביד ברחובות. חשבתי- איך זה בכלל כשיש אהוב? דמיינתי- וזה היה כ"כ טוב. דמיינתי- ולא יכולתי להפסיק. חלמתי על נשיקה ארוכה ארוכה.. חלמתי על בילוי משותף- במועדון, במסיבה. חלמתי עליך- יושב מולי. שותק. עיניך מדהימות. דמיינתי- ונשמתי נעתקה. דמיינתי אותי- ואותך. חשתי את ידיך הרכות נוגעות בעורפי. עורי מתכווץ. בולע רוק. מתמכר לתחושה. חשתי את שיערך הנהדר. ליטפתי אותו בעדינות. הרגשתי את עורך המשגע- ואז נזכרתי. הכל בחלום. עוד לא הגיע הרגע. עוד לא הגיע היום. השחר הפציע. אחותי חזרה מבילוי עם חברה. בחור מדהים. ואני מסתכל בתוגה. בקנאה. נמאס לי כבר לחכות. רק רוצה שיגיע הרגע- בו אוכל להפסיק, בסתר, לבכות. גם אני רוצה אותו- שיהיה שם, בשביל לחבק. ואני כל כך זקוק לחיבוק הזה. ואני כל כך רוצה אותו. והוא כל כך חסר לי. סוף. ----------------------------------------- שחר.

the_new_guy

New member
../images/Emo39.gif שחר,

קודם כל, מגיע לך
רק תזכור ש"השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני הזריחה"

MARMELAD

New member
אוי... שחר שחר שחר......

כמה מוכרים לי הלילות האלה של הדיכאון... אלה שאתה לא נרדם בהם..... כמו שהניו גיא אמר... באמת השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני הזריחה. גם כשאתה בטוח שאתה לבד בעולם.. Think Again. אתה טועה. ומנסיוני, כל תקופה רעה היא הקדמה למשהו טוב. מין משחק כזה של אלוהים כדי שנעריך את הטוב בחיים. אז אם מתחיל לך לילה עצוב... אל תבכה. יש דברים הרבה יותר טובים לעשות: לנקות את החדר לכתוב יומן לשחק משחקים מטומטמים במחשב לצייר דיוקנאות של מיס פיגי לכתוב מאמרים לפורום (גם זו תרפיה) להוציא את כל בגדי הקיץ מהארון ולשים את בגדי החורף לשתול גלעינים של מה שיש במטבח בעציצים ולשים אותם על החלון לעשות אמבטיה ארוכה ארוכה עם קצף ונרות וספר לעשות ג´וגינג כמו שאני תמיד מבטיח לעצמי לעשות ואף פעם לא עושה להתקשר לאיזה חבר שלא ראית שלושים שנה ולהזמין אותו לבית קפה לנקות את האימייל מכל הג´אנק מייל לקרוא קומיקס לקרוא ספרים מצחיקים שקראת כשהיית ילד - קופיקו למשל, עובד עלי מעולה לשתות שוקו חם לזרוק כל מיני דברים על אנשים מהמרפסת ולהתחבא לגמור משחק מחשב בקיצור, גם בשלושים לילות של דיכאון לא תספיק לעשות את כל הדברים ברשימה. יאללה.. בלילה הקשה הבא... להתחיל לסמן וי ליד כל דבר שעשית. כן, גם הדחקה זה סוג של ריפוי..... בהצלחה.

שרונ(י)

New member
אוי שחר, אני רק רוצה להגיד לך

שאני יודע נהדר איך אתה מרגיש, אני גם עברתי תקופות כאלו בחיי (הקצרים) אבל כמו שהם אומרים, השעה הכי חשוכה זאת השעה לפני הזריחה, וזה נכון מאוד, אתה רק צריך לחכות שהשמש תזרח (ולעזור לה קצת) אבל בנתיים אתה יכול לעשות את רשימת הדברים המטומטמים שמרמלד הציע לך לעשות (סתם מרמלד, בלילות של דיכאון אני עושה כמעט בידיוק את אותם דברים) רק רציתי לכתוב לך שיר שהייתי שר לברה טובה שלי שהיא הייתה בדיכאון: לך לישון כי מחר בוקר כי מחר השמש תזרח כי מחר זה יום חדש הגבר המיוחל מייד יגיע כאשר הבוקר יפציע ונשיקה יתן על הפצעים וינגן לך באלף חלילים אהבה תמצא אותך ואת תמצא את האושרך לילה טוב שחר, תרגיש טוב

שרונ(י)

New member
מרמלד אתה ער?

חשבתי שאני היחיד, בקיצור יש לי עוד הרבה שירים, ואגב, איפה אתה? משעמם לי, אז אם אין לך מה לעשות בא לי לדבר עם מישהו

MARMELAD

New member
תראה חומד....

להפיג את השיעמום שלך אני לא אצליח... שב בנחת, תדפדף בפורום, כנס למאמרים... תוסיף לכאן שירים מעניינים. מספיק מה לעשות? ואני עדיין כאן לתגובות והבהרות

BLUE SPOT

New member
וואו.. בשבילי? ../images/Emo39.gif

בחייך הקצרים? אני הייתי מנסח אחרת. בן כמה? מי כתב את השיר? נראה לי שאני אדפיס אותו ואתלה אותו בחדר (ליד כל ציורי הארנבים הצמריריים והוורודים שלי. אחחחח.. ).

BLUE SPOT

New member
אני אוהב אותך.

רק הערה קטנה- אני מתבייש לומר שהדבר היחיד שעשיתי עד היום מתוך הרשימה שלך (לסדר את החדר? אני?)- זה לזרוק דברים על אנשים מהחלון. איזה ריגוש! כמה מסעיר! ושוב תודה. זה היה חשוב לי מאד.

i love u

New member
מקסים, מדהים ומרגש ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo24.gif

se7en

New member
מ-ד-ה-י-ם

כבר אמרתי לך שחר, לו רק היית גדול בכמה שנים.... ואני עדיין מכה למייל שהבטחת לי..

MARMELAD

New member
טוב. ועכשיו ברצינות רבה.

אז מה עושים שחר?????? הרי יש פתרון לכל דבר. מה הפתרון לבדידות? ולבושה? מישהו?

se7en

New member
פנייה לפרי הטרי...

טוב, אז אני האחרון בעולם שיכול לתת עיצות לגבי הבדידות והבושה... אבל לשחר יש אפשרות שלי לא היתה בגיל שלו, לפגוש מישהו מאוד ספציפי... אני מקווה שהוא יודע למי אני מתכוון.... אז שחר, תעשה לעצמך טובה ע-נ-ק-י-ת, תתקשר אליו, הוא מחכה לזה נואשות... אל תעשה את אותה טעות שאנ יעשיתי, ותגיע לגילי המופלג בודד, עצוב, גלמוד, וללא תקווה לעתיד. באמת שאין לך מה להפסיד, מקווה שיהיה לך רק טוב, והמון ממנו בחיים se7en

BLUE SPOT

New member
הממ.. אין לי כ"כ כותרת..

ראשית... לכל אחד יש תקווה. גם לך. בטוח היא נמצאת איפשהו. אני כבר אסדר משהו שאתה תגלה אותה (ויש לי אמצעים.. הממ.. משלי). לגבי אותו המישהו הספציפי, אני אכן יודע למי אתה מתכוון- אני מת עליו. אוהב את איך שהוא נשמע. אנחנו מנהלים בכיף שיחות נפש ארוכות וגם.. שיחות שמתייחסות.. אהמ.. למקום, איך נאמר, קצת נמוך יותר מהנפש... אם כן- הבעיה שלי היא כלל וכלל היא לא איתו. אבל, וזה אבל חשוב- כל חוסר הביטחון העצמי הזה שיש לי, כל החשש, המתח, הכל התנקז לקשר הזה. ואני מת מפחד מעצם האפשרות לקשר קצת יותר מתקדם מקשר שמבוסס על פליטות מקלדת. ושלחתי לך מייל- פעמיים! לא קיבלת? גררררר..! (וזה כעס..) אני אנסה שוב. חולה עליך. הפרי. הטרי. נקודה.

se7en

New member
אוי פרי טרי יקר שלי....

לא, לא קיבלתי את המיילים שלך. תנסה לשלוח לכתובת הבאה: [email protected] ולגבי הפחדים - אני בטוח שאתה פוחד, חושש ומתוח מהאפשרות למשהו יותר מתקדם...אם רק הייתי יכול לספר לך מה עבר עלי שכאני התאהבתי בפעם הראשונה (והיחידה) בבחור....כמה התלבטתי, כמה חשבתי, כמה חששתי, וכמה לא האמנתי שאני יכול להתאהב בגבר...ורק כשהבנתי את זה בעצמי, הבנתי שאני רוצה את זה....וגם אז לקח כמה ימים טובים עד שהצלחתי להוציא את זה מבין שפתי ובעצם להפוך את זה למציאותי...אבל בסוף היה שווה את זה - אפילו אם זה היה קצר ועד היום זה כואב - אבל זה חלק מהחיים, ואתה צריך לנסות ולהתנסות בזה, פרי טרי, כי רק ככה לומדים... ובאשר לי - אני מקרה אבוד, תשקיע את המאמצים של למצוא אהבהב מקומות ששווים את ההשקעה של החיפוש - בעצמך !!!! ואני בטוח (ויודע...) שהמישהו ההוא רוצה ומשתוקק לפגוש אותך, ככה שאין לך מה ךפחד. מקסימום תישארו חברים טובים, כי דינמיקה זוגית כבר יש בינכם... שלך, מתי שרק תרצה, se7en

MARMELAD

New member
ואם המישהו הזה

חמוד כמו שאני חושב שהוא..... אז... בהצלחה... מרמלד

FRESH FRUIT

New member
אני קורא שוב ושוב את מה שכתבת..

ואין לי מושג מה להגיד. כי הרי אני יודע שאתה צודק. אבל.. להיפגש? עם בן? איפה אני ואיפה זה? מה צריך להגיד? איך ממשיכים? אוף!

MARMELAD

New member
מנסים

ועושים טעויות ולומדים מהם... ושואלים ובשביל זה יש חברים תרצה או לא אנחנו החברים האלה.
גיא

למעלה