כמעט ודאי - אמא של שני קרביים

אימשל2

New member
כמעט ודאי - אמא של שני קרביים

אז זהו, זה כמעט סופי. מאוגוסט אני אמא של שני חילים קרביים. מהמודיעין לא התקבלה עדיין תשובה שלילית. אבל, גם לא הזמינו אותו לשלב האחרון של המיון והתחקיר הבטחוני. כך שזה די ודאי שהמסלול המסוים הזה נחסם. לעומת זאת, הבן קיבל תשובה מהצנחנים שהוא עבר את הגיבוש. הוא לא אותר לדובדבן, תודה לאל, כי זה היה מותח את יכולת ההתמודדות שלי לקצה הגבול. חוץ מזה, אני די משוכנעת שהם צודקים, הוא לא מתאים לדובדבן. סיירות ירדו מראש מהפרק, משום שהוא משקפופר, ברמה כזו שחוסמת טיס וסיירות אבל לא מורידה פרופיל. זה לא מונע ממנו את השאיפה להתמיין לסיירת צנחנים. כמו כן, בגיבוש החתימו את מי שרצה, על נכונות לשרת בכל מיני יחידות מיוחדות (משקפופרים מתקבלים אליהן?!) הוא חתם בשמחה. מה שמשאיר אותנו עדין באי וודאות קטנה לגבי שיבוצו הסופי. העובדה הבסיסית, שהוא מתגיס "מינימום" לצנחנים, ואני אהיה אמא של שני קרביים, נשארת בעינה. מתרגלת על עצמי ועל אמא שלי, את כל העצות המועילות שנתתי לאמהות פה בפורום. בינתיים זה עובד. מה יהיה כשהוא יהיה בצבא? אלהים גדול...

oshiko

New member
יהיה טוב ונחזיק אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היחידה שיכולה לנחם אותך היא "אממאא" שמגייסת שלישי לחי"ר ... המשקפים לא משנים - הוא ישתתף בגיבוש יח"טיות, ויתמיין לאחת מהיחידות מגלן, פלס"ר (= סיירת צנחנים) עורב או פלחה"ן. אני חושב שמספר קטן גם מתמיין ליחידה שנקראת ינמ"מ. זה נמע לך עכשיו סינית, אבל מהר מאד תיכנסי לעניינים ... שיהיה לשלום ולטובה, אמן.

אימשל2

New member
לא סינית, עברית !

מכירה את הסיירת (פלס"ר), את מגלן ואת פלחה"ן. את עורב מכירה בשם לא מכירה חבר'ה שמשרתים ביחידה. האופציות הנוספות שהציבו בפניהם קשורות, למיטב ידיעתי, דווקא להנדסה הקרבית. למרות שהן למעשה סיירות קטנות וייעודיות. כנראה שבגלל ההתמחות שלהן באב"כ ובאמל"ח הן משויכות בשרשרת הפיקוד להנדסה. בדיעבד, הסיירות הללו עושות מסלול של סיירת צנחנים+ ומשתתפות בפעילות מבצעית יחד עם סיירת הצנחנים. מכירה בוגרים של הסיירות האלה. למרות התפקידים המיוחדים שעשו וההשתיכות ליחידה מצומצמת (לא יותר מ-20 איש), שהדרישות כדי להתקבל אליה גבוהות במיוחד, יש להם הערצה לחיילי הצנחנים. מי אמר שהמיתוסים מתו? וכמו שאמרת - שיהיה לטובה. אמן.

sim26

New member
ייתכן עוד מעט אמא ל3

אחד דוכיפת, אחד נפל עכשיו מטיס ולא ברור לאן ילך ואחד בקיץ שגם לא ברור לאן. חונכו לציונות ולתרומה לקהילה...אז מה מצפים שהם יעשו....?

oshiko

New member
מברכים את הצטרפותך לפורום

שלום דינה, הפורום הצעיר שלנו מתפתח, ואיתו גם מתגבשות כאן קבוצות מעניינות. אחת מהן היא קבוצת ה"מולטי" - 2, 3 בצבא; כולל אחת עם שלישייה; ובמקביל אליך הצטרף אב שכבר היו לו 4 בנים בקרבי וכעת החמישי בגולני. שיהיה לך בהצלחה עם כולם - זה שבדוכיפת, זה שמגוייס ומחפש מקום חדש, זה שמתגייס. הופך להיות כאן מעניין ומגוון.

למעלה