כמעט ושכחתי, שלום!

nitsanem

New member
כמעט ושכחתי, שלום!

שלום לכולן, החלטתי שמאחר שאני מבלה פה זמן ניכר מדי יום, הגיע הזמן שאני אציג את עצמי כראוי. שמי ניצן, בהריון ראשון, אוטוטו חודש שישי. מחכה בכליון עיניים ללידה שלי, מתכוונת בכוונה עמוקה ללדת בבית באופן טבעי ככל האפשר. אז זהו בעצם, נעים להכיר אתכן, ניצן

nitsanem

New member
תודה ../images/Emo39.gif

"תמיד" זה קצת חזק. תמיד רציתי להיות אמא. מרגע שהפסקתי לפחד להכנס להריון וללדת, ידעתי שאני רוצה ללדת בבית. זה קרה די בקורלציה עם הזכות הגדולה להיות נוכחת בלידה טבעית בבית חולים. אגב, התל"מ שלנו הוא כשבועיים אחרייך, ואנחנו לא יודעים את המין.

nitsanem

New member
../images/Emo9.gif חשבתי שאולי לא הבנתי אותך...

כן, מבחירה... הבנזוג מתכוון לברר מאחרי גבי בסקירה בעוד שבועיים ולא לספר לאפחד כולל לי. נראה אם יצליח לנו

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

באמת לקח לי איזה דקה להבין למה הגירושים של החברה קשורים לנושא...
יואו... מקווה שבאמת יצליח לכם. שלי בטוח היה כבר רומז לי באיזשהי דרך (הוא עוד לפני הסקירה קרא לבטן שושנה, בעוד שלי היתה "תחושת בטן" שזה בן... so much for אינטואיציה נשית, השם שושנה ממשיך ללוות אותנו...)

nitsanem

New member
LOL ../images/Emo6.gif

מעניין למה חשבת שהתכוונתי... אני רוצה בת, ודי משוכנעת שיש לנו בן ושמחה בזה (מבחינתי בת תהיה פשוט הפתעה נעימה ומשמחת) אז החלטנו שבינתיים מתייחסים בזכר. כבר יש שם סופי (שאנחנו שומרים לעצמנו.) [למרות שאם לא היינו מחליטים כבר, שושנה בהחלט היה מועמד מצויין. גם עדכני וגם יוניסקס. הבעיה היחידה איתו הוא שהוא נורא נפוץ. לא הייתי רוצה שבגלל שכבר יהיו ארבע שושנה-הבת במפגשי החינוך הביתי, שלשלי יקראו שושנה-הבן. חומר למחשבה
]

תודה יקירתי,

כן, העניינים נרגעו קצת. אני כנראה צריכה קצת שקט והעניינים יסתדרו מעצמם בסופו של דבר...

nitsanem

New member
יש כבר מיילדת על הכוונת

דיברתי איתה בטלפון, ראיתי אותה בכנס של דיאדה עם מישל אודן, ואנחנו פוגשים אותה בעוד כשבועיים לראשונה (אחרי סקירה) שמעתי עליה רק דברים טובים, מקווה שיהיה קליק טוב.

nitsanem

New member
../images/Emo9.gif

אחרייך אני "עוקבת" בעוד כל מיני מקומות.

למעלה