חג ביכורים שמייח ../images/Emo158.gif../images/Emo173.gif
היי חבר'ה חג ביכורים \ שבועות שמייח ומבורך - חג מתן תורה אתם יודעים שחג שבועות הוא חג מתן תורה ומתמקדים בעשרת הדיברות אז אני מברכת אתכם בחג שמייח עם הרבה אהבה ושהלוואי ושהעולם שלנו יושתת על עשרת הדיברות ואולי אז נחיה בעולם יפה יותר... בינתיים אשי איש יכול לשמור על עשר מצוות אלו ואולי כך נתקדם... הנרי וניקה מוסרים לכולכם חג שמח ושהם אוהבים אתכם ניקה בארץ לשבועיים בלבד לכמה סידורים וחוזרת ללונדון , לצערנו לא תתקיים ההודעה המדוברת. בתקווה ויהיו שינויים אעדכן מיד. הנרי כתב והפיק לשרית 3 שירים מהממים לאלבומה החדש (שהולך לכבוש) ההקלטות ממש בסיומן אך אין תאריך ליציאת האלבום. בקרוב הנרי גם כן יטוס ללונדון לחופשה ארוכה. מקווה שהצלחתי לענות על שאלותיכם וברגע שיהיה משהו חדש אתם הראשונים שתדעו! לגבי תכניתי "כוכב נגה" - מי שעדיין לא יודע: הנהלת הרדיו הורידה את תכניתי שהתמקדה בסצנת הגייז בעקבות לחץ החרדים והדתיים. (נהיה בלאגן אחרי מצעד הגאווה בירושלים) מכיוון שאני בחורה עם אידאולגיות ועקרונות לא יכולתי לסבול את ההומופוביה והשחיתות וזה אחד הגורמים הכבדים והעיקריים שגרמו לי לעזוב את כל תפקידיי ברדיו ירושלים לאחר 7 שנים. טיפ לחיים ממני אליכם: לכו תמיד עם האמת שלכם! אף פעם על תוותרו על האישיות והעקרונות שלכם למען אף אדם ואף אירגון! שלכם באהבה נגה