וואלה כמה שלא טוב לי! וטוב שלא כסף
חבל על הזמן שלנו- לבכות על פורום שנסגר- בוואלה, או כל אתר אחר. אך מוטב שזה בגלל הרייטינג ולא בשל "חוסר תקציב"!ומי "מעלה את הרייטינג" בוואלה? כנראה שאנשים שלא איכפת להם מפורום זה או אחר, ועוברים, קוראים וממשיכים כאילו לא קראו וכאילו לא הגיבו, וטוב לדעתחי, שאינך מאלו. ברוך בואך . יש הרבה בנים וגם בנות "דו(ק)ר שני לשואה" ויש גם כאלו "לשואה ו ל ג ב ו ר ה", ואני אחד מרבים, וחבל שאינך מאלו, או הוצאת עצמך "בלי רשות". כיום יש בכל העולם - בני ובנות "הדור השלישי כמוני"!כאלה הם חלק מאלו שלחמו בצבא ארה"ב במדבר העירקי, כאלה שלחמו כחיילים סדירים ב"מלחמת לבנון". איננו אלמנים. חבל שלא נותנים יותר טעם טוב וביטוי נפוץ יותר, וכאן אני כמוך, שחושב שצריך לשנות. אך לדעתי צריך ה"ציבור" בעולם לפעול לעתיד טוב ובריא יותר לכולם. דווקא בפורום ז צריך לזכור שאנו חלק אינטגראלי מהעום ותושביו- חלקם בריאים פחות או יותר, חלקם נכים -פחות או יותר, בין "על הנייר ובין שלא". ולי לא בריא "לחטט בידיים לא סטריליות בפצעים"? ונקווה שבני דור שני, שלישי ואף רביעי - יצטרפו להביע הזדהותותמיכה במאבק הנכים לשוויון זכויות . בברכת פורים , בריאות שלימה ושימחה גדולה יותר בלב- ושלא יתווספו נכים בארץ!