(כמעט) כל מה שרציתם לדעת

ten hengel

New member
(כמעט) כל מה שרציתם לדעת

היי התבקשתי להצטרף לשרשור הודעות שלכם והנה כל מה שאני יודעת: שם מלא:ליאל קולט שמות חיבה:יש יותר מידי... תאריך לידה:11/7/1989 מזל:סרטן גובה: מקום מגורים:קיבוץ כנרת מקור הכינו ופרושו:בפעם הראשונה שכתבתי לפורום זה היה מהמחשב של המנהלת שלי ובגלל זה הכינוי שלי הוא על שם המשפחה שלה (קצת דבילי... אני יודעת חחחח :) השיר שאתה הכי אוהב של ליאל קולט:ממממ.... יש הרבה ורובם מחו"ל שאתם בטח לא מכירים אבל מאלו שכן... אז אני חושבת שאת "רואים עליי" ואת "מלאך שלי" להקות אהובות:להקות רוק (יש הרבה: led zeppelin,scorpions, linkin park) וכמובן גם המון מוזיקה עכשווית...MTV ואיך אפשר לשכוח הזמרת שלמדתי ממנה הכי הרבה: סלין דיון ציטוט משיר: אין ממש... משפט נבחר:(קצת יותר ממשפט)when you want it the most there's no easy way out, when you're ready to go and your heart's left in doubt, Don't give up on your faith love comes to those who believe it and that's the way it is כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):נראה לי שאת זה כבר כולם יודעים...:) פאדיחה שהייתה לכם:אוהו... יש הרבה אבל הפאדיחה שזכורה לי הכי טוב היא שפעם אחת היה לי מבחן ממש חשוב ולא ממש התאמנתי עליו...ו.. מה לעשות כמו כל בנאדם אחר שהיה במצב הזה.. ניסיתי להעתיק מדף אחר..ולמרבה הצער המורה תפסה אותי...(חחח...עכשיו כשחושבים על זה זה דיי מצחיק) ובזה הסתיימה תקופת ההעתקות... אז זהו נראה לי.... ביי בינתיים

זה בהשראתי../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה ליאל :))

Sckkk

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Sckkk

New member
חידשת לי הרבה דברים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ועוד משהו שאנחנו דומות - גם אני אוהבת את לינקין פארק!
תודה רבה שענית, אגב

ידעתי שהשרשור יחדש המון דברים..!+..

אביטל,בבקשה תשרשרי את כל הודעות השרשור של חברי הפורום לכאן..כדי שיהיה שרשור אחד גדול ומעודכן ,תודה! :)

תרגום המשפט הנבחר מאנגלית...

כשאתה רוצה בזה הכי הרבה,אין דרך קלה החוצה
כשאתה מוכן ללכת והלב שלך נשאר מלא בספקות
אל תאבד את תקוותך
אהבה
באה למי שמאמין בה וזו הדרך שזה פועל בה.
האין זה הדבר הכי יפה שקראתם?

°°NaTaLi°°

New member
ליאל ימושלמת.!

כפרה עלייך תודה ששיתפת אותנו קצת בחייך חח! לאב יו! נטלי

למעלה