כמעט מהתחלה

פ ל ו ס י

New member
כמעט מהתחלה../images/Emo7.gif

אתמול בלילה חזרנו מחוות הדעת השניה אצל פרופסור מלר..., כ"כ קוויתי שיאשר את האבחנות שאובחנו בביה"ח בו אני מטופלת - שם שיערו שיש לי גידול לא אלים במיוחד... קבעו לי תור לניתוח... והספירה להוציא אותו החוצה כבר החלה.... עוד שבועיים... הוא לא סומך על הדו"ח הפתולוגי מאחר והוא נראה כ"כ לא מתאים לתמונת הCT והMRI... הוא לא היה וכן לומר דבר אלא רק... להתחיל כמעט מהתחלה, הוא לקח את הסלייד של הביופסיה שלי ורק ביום א' או ב' ישוב אלי עם תשובה... אני מניחה שירצה שוב ביופסיה...חוזרת (ושוב המתנה של שבועיים...) כלומר שוב חזרתי לאותה נקודת התחלה בה אני חושדת שהמדובר בSOFT TISSUE SARCOMA... אני יודעת שהגעתי לאדם הנכון - ושרמת החשד שלו חשובה מאוד להמשך המהלך - אבל שלוש השבועות האחורונים העלו והורידו ושוב העלו אותי בכל כך הרבה מורדות ועליות... לילדים כבר סיפרתי שהגוש שלי לא ממאיר... ... אני יודעת שגישתו כ"כ נכונה- ואין הוא מוכן לטעות בטעות טיפולית בי... אלא שאני כל כך מבולבלת, אין לי במה להאחז שוב... אני גרה בצפון הרחוק ומבחינתי להיות מטופלת באיכילוב.... ניחא - המדינה קטנה.... הרגשתי איך בשלוש השבועות האחרונים אני רוקמת לעצמי אט אט את הביטחון חזרה ... ושוב נפלתי על אף שהסיכוי הוא ששוב הנפילה היא לצורך עליה אפילו שמשמעות הטיפול בי תהיה קשה יותר - אבל לפחות נכונה יותר. כ"כ סמכתי על הרופא הקודם שטיפל בי רציתי שפרפ' מלר רק יסמוך ידיו ויברך אותי על בחירתי זו.... וזה לא קרה.... הלכתי לחוות דעת נוספת רק כדי להשקיט את המצפון ולדעת שעשיתי הכל ולקחתי שליטה... (וגם כי לא הייתי רגועה באשר לאבחנה הפתולוגית הנדירה שלי שלא נלקחה לעוד הצלבה על אף נדירותה הגדולה כ"כ)... אני מתביישת לילל כאן על נפילות והמראות והתרסקויות מחדש - מולכם שחלק גדול מכם עבר כ"כ הרבה חודשים ושנים את מה שאני עוברת רק שלושה שבועות... אני כל כך פוחדת שאני רק בתחילתו של מסע.... כל כך ארוך... יש לי משפחה תומכת ועוטפת מאוד - אבל עכשיו כולם ישנים ולכתוב הרי תמיד היתה התרפיה שלי... ואם הגעתם עד כאן - תודה

פלוסי היקרה...../images/Emo140.gif

את בידיים הכי טובות שיש פרופ' מלר בשבלי הוא הסגן של אלוהים וגם בשביל אחרים. מחזיק לך אצבעות.

פלוסי יקרה../images/Emo39.gif

מחזיקה לך אצבעות, אני מבינה שאת בידיים הכי טובות שרק יש, וזו ידיעה כל כך מקלה! קוראים את מה שיש לך לכתוב עד הסוף- תמיד!
אילת.

פלוסי יקירתי........אחד הדברים

השזורים בחיינו מאז המחלה היא הציפיה.......... תמיד מחכים......לתור.....לתוצאות....לבדיקה הבאה.....זה הופך לחלק מאיתנו ...השלמתי עם זה כבר, בהתחלה זה היה ממש מורט עצבים ומדיר שינה...אך עם הזמן זה חלק מאיתנו.......ומתרגלים !!! מאחלת לך ש"תתרגלי" שיעבור לך מהר מהר והכי הכי חשוב שהתשובות תהיינה נהדרות. את נמצאת בידיים טובות, יסודיות ביותר, מקצועיות הרוצות רק את הטוב ביותר בשבילך. חיזקי ואימצי יקירתי איילת האביב

לא מהתחלה

למרות התחושה שלך, כבר יש לך קצת מושג עם מה את מתמודדת ומתוך כך הבחירה שלך בפרופ' מלר. הוא באמת אחד מסוגו ואת בידיים טובות (אמרו את זה כבר וחשוב שתשמעי את זה שוב). התקופה הזו שבין החשד לבין הידיעה היא תקופה לא קלה בכלל. אלה שלושה שבועות שאת עוברת של התנדנדות כזה בין כן ולא ובכל זאת את מצליחה להחזיק מעמד ולהמשיך לחשוב ישר וצלול על מה היה ומה עושים עכשיו, ועל זה את צריכה לתת לעצמך הרבה קרדיט. המסע ימשיך, יום יום, כל יום בנפרד. אין לי ספק שאת עושה את ההחלטות הנכונות לך, וגם יש לך על מי לסמוך ומי שיענה גם על השאלות הקשות וכואבות. המסע שלך הוא המסע של כולנו.

איך אומרים בצבא ?

"עוד לא נולד המאניק שיעצור את הזמן " .... וזה כל כך נכון. עברת כבר שלושה שבועות, שלושה שבועות אחרי גילוי הגידול, שלושה שבועות מאחורייך, ביופסיה אחת מאחורייך. הכל מתקדם ואת בדרך הנכונה להחלמה (מה גם שהבנתי שאת בידיים טובות וזה כבר פלוס גדול). תזכרי תמיד שאחרי כל ירידה באה עליה, את בתקופת שפל כעת אבל עוד יבואו ימים טובים יותר ואת תצאי רק מחושלת וחזקה. כולנו איתך .

פ ל ו ס י

New member
שוב עברו יומיים... ואני מחייכת../images/Emo9.gif

וההרגשה טובה יותר - על אף הצפיה ואי הודאות. היתה לי שבת טובה. אני מודה לכל ההתיחסויות, הן כל כך תומכות משום שהן באות ממקום כל כך מזדהה, מאותו גובה עיניים בדיוק... כל אחד כאן בדרכו/ה שלו "בוגר" אותו מסלול, מחזקים מתחזקים נופלים ושוב קמים... אעדכן אתכם בהמשך. תודה כל כך ושבוע טוב

למעלה