שד לא שדת
פ פיפיזהלאיגמרעדשתנער New member 13/4/05 #1 כמעט מושלם חוץ מדבר אחד הסדרה משו משו חוץ מדבר אחד השם של הגיבור אינויאשה? זה לא תופס זה מעורר מחשבות על כבשים מברית המועצות..באופן אישי דווקא כל השמות חוץ ממנו עושים לי את זה ומרעידים לי את המאפין. אינויאשה מסכן נשמע חולה הופה מתחיל המעבדה של דקסטר
כמעט מושלם חוץ מדבר אחד הסדרה משו משו חוץ מדבר אחד השם של הגיבור אינויאשה? זה לא תופס זה מעורר מחשבות על כבשים מברית המועצות..באופן אישי דווקא כל השמות חוץ ממנו עושים לי את זה ומרעידים לי את המאפין. אינויאשה מסכן נשמע חולה הופה מתחיל המעבדה של דקסטר
ד דופיאשה New member 13/4/05 #2 מהה לא נכון תגיד לי יש לך רק תלונות להגיד?!?! אינויאשה זה שם יפה. ואגב אינויאשה זה בין סדרות האנים הכי "מקובלות" באמריקה
מהה לא נכון תגיד לי יש לך רק תלונות להגיד?!?! אינויאשה זה שם יפה. ואגב אינויאשה זה בין סדרות האנים הכי "מקובלות" באמריקה
ח חתולימים New member 13/4/05 #9 נצל"ש עדיין שמים תמונות בגלריה שא קשורות!!! למשל שמים תמונה של קאגומה באגף של אינויאשה... נסו להימנע מזה, בבקשה!><
נצל"ש עדיין שמים תמונות בגלריה שא קשורות!!! למשל שמים תמונה של קאגומה באגף של אינויאשה... נסו להימנע מזה, בבקשה!><