כמעט מלאכים

כמעט מלאכים../images/Emo9.gif

טוב בגלל שלא נראה לי שתהיה עוד עונה של קטנטנות/פינת אור ואז הפורום סתם יהיה יותר מדי יבש.. חשבתי אולי אפשר להפוך את הפורום לפורום קטנטנות וכמעט מלאכים במקום קטנטנות ופינת אור? חח

ממש לאאא

הפורום הזה עוד מימי קטנטנות הישן והוא ראה תקופות טובות ופחות טובות
מה זה שווה שאנחנו הפורום קטנטנות הרציני כמעט היחיד ששרד אם נשנה אותו
קטנטנות היא לא סתם עוד סדרה
זה משו מיוחד
(ואני מדברת על קטנטנות הישן) את פינת אור הוסיפו כי דיברו על זה שזו סדרה המשך... אבל בדיוק כמו שלא הוסיפו לא את המורדים ולא את פלוריסיינטה גם את כמעט מלאכים לא נוסיף אחרת קטנטנות תשכח אל תדאגי בטוח יפתח פורום אחר לכמעט מלאכים

טוב.. ולא אמרתי שישנו את קטנטנות

אמרתי שישנו את פינת אור.. שזה יהיה קטנטנות וכמעט מלאכים חח אבל רק הבעתי דעה, לא צריך להתנפל

אהה והבנתי שאת לא רוצה להוציא את קטנטנות

אלא רק להוסיף את כמעט מלאכים... אבל תחשבי רגע.. כשכמעט מלאכים תתחיל ידברו פה רק על זה וקטנטנות תשכח קחי לדוגמא את קטנטנות 2006... פעם היו מדברים פה הרבה על קטנטנות הישן ומאז שהחדש התחיל כבר לא מדברים על הישן... אני פשוט לא רוצה שבאחד מהפורומים היחידים שנשארו לקטנטנות קטנטנות תשכח...

sap131

New member
לא קשור להודעה יש לי שאלה!!!

כמו שאמרתי בהתחלה השאלה שיש לי עכשיו ממש לא קשורה לנושא שדיברתם עליו אבל פשוט רציתי לדעת משהו ולא לפתוח לזה הודעה חדשה...רציתי לדעת עם לקנדלה ולמריאנה יש עוד אחים ואחיות ועם הם הכי קטנות או הכי גדולות...אולי תחשבו שזה שאלה מטומטמת אבל אני סתם רוצה לדעת כי לפי מה שכבר בטח כולכם הבנתם אני ממש מעריצה את שניהם אז עם מישהו יודע בבקשה שיגיד לי אני יחכה לתשובה..תודה:)

תשובה

למריאנה יש אחות גדולה בשם אנה פאולה ועוד אח גדול שנראה לי גדול ממנה בשנה וחצי.. שכחתי איך קוראים לו לקנדלה יש עוד שתיי אחיות קטנות תאומות

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifתודה!../images/Emo2.gif

לא הכרתי כמעט אף אחת..תודה

למעלה