כמעט ניתפסתי

אביבית28

New member
כמעט ניתפסתי

המבין יבין. אתמול לא הייתי כי הבת היתה חולה זה בדרך אגב. בטח תירצו לדעת מה עם חמותי . לא לדאוג יש לה שבע נשמות. אני מבקשת לא לשפוט אותי כל עוד אתם לא יודעים כלום. נספר קצת אני עושה את זה מהר כי הבוס לידי. הכל התחיל כשההזמנותו היו מוכנות לחתונה עד אז הכל היה בסדר. אחת הגיסות שלי צילצלה אלי ואמרה לי שאם אני לא בתולה כדי לי לבטל את החתונה . כן מה שאתם שומעים. לא היתיחסתי אליה ולא אמרתי לבעלי. התחתנתי ביום חמישי וביום שישי כשהגעתי לחמותי להגיד שלום לא חס וחלילה לארוחה. היא שלחה את בעלי למכולת ואמרה לי גם אני אמא של חתן שתפי את השרותים. כן בנות. עשיתי ולא דיברתי כמו מטומטמת. בשבת חתן חמתי אמרה לכולם לא לחכות שיהיו לנו ילדים כי לא יהיו. במשך חודש לא יכולתי לשכב עם בעלי. במשך החודש אחת מהאחיות שלו אמרה לי שהיא לא תיתן לי לחיות עם בעלי כי לא הייתי בתולה. וזו רק ההתחלה

איפה נעלמת נשמה,

כולנו פה במסרים האישיים שואלות שאלות מה קורה איתך? אני מאוד מקווה שהכל בסדר (ומצטערת בשבילך שלא הלך
, אולי בפעם הבאה?) לגבי מה שכתבת, אני לא אעיז לכתוב לך בפורום. אני אכתוב לך למסרים, דרגה כזו של פרימיטיביות מצד חמותך אינה ראויה להתחייסות בפורום . נשיקות ותחזיקי לנו מעמד

אביבית28

New member
לילדה אתמול היה חם

אבל עכשיו הכל בסדר. אני לא רוצה לכתוב מהבית כמעט בעלי תפס אותי.

עכשיו לפחות ידעו את הסיבות

כולם (כולל עציון יקירי) מדוע ייחלת את מה שייחלת לחמותך. לדעתי האישית (וכתבה פה כבר מישהי) בערב הסעודית כבר מזמן לא נוהגים כך. האמת ? פרימיטביות (ותסלחו לי בנות ) אינה קשורה כלל ועיקר לעדות אבל התסמונת הזו עדיין רשומה פה ושם אצל עדות המזרח. זוכרות שרשמתי שאם חברי לשעבר פסלה אותי על הסף בגלל שאז הייתה לי אחות גרושה? זה על אותו משקל מותק. אחותי הגדולה מימני היתה בהריון (חודש שני כמעט) והתחתנה. כל העולם ואישתו ריכלו מאחורי גבה של אימי על זה. אימי היתה מאוד פגועה ממעשה ביתה , אבל היום תשאלי אותה מה כדאי? והיא תענה לך : להתחתן רק בהריון!!! כי רק אחרי החתונה מתגלים ה "פגמים" לא עלינו. קודם אחבק אותך חזק חזק
שימי עליהם פס ארוך והכי חזק שיכול להיות. תתעלמי מימנה התעלמות מוחלטת ובאמת שתלך לאלף רוחות. אם בעלך אוהב, תומך ומבין השאר באמת לא חשוב. (תחנקי לך, גרמת לי לדמוע
)

אביבית28

New member
תודה

כשלא ניכנסתי להריון במשך שנתים וחצי. חמותי אמרה לכולם אמרתי לכם.רציתי לשאול את גיסתי אם לא היה כדאי שאני היתי מתחתנת בהריון.

אביבית28

New member
זה מה שאני חושבת

במשך שנתיים אחרי החתונה ריחמתי על בעלי על אמא כזו. ביגלל זה שתקתי תמיד.

bertap

New member
אם חמה כזו לא צריך אויבים

אני מרחמת גם על בעלך שמרי על עצמך ושימי פפפפפפפפפסססססססססססססס

אביבית28

New member
בכלל לא

היום הבנות של שתי הגיסות שלי חיים יחד עם החבר יחד בבית. זה הורג אותי. זה הורג אותי.

smagi

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

meravido

New member
אהה, סליחה באיזה מאה הם נמצאים?

מה בתולה? מה זו ההתייחסות הזו לאישה? ואיפה בעלך? אין לו מה להגיד בנושא? ומי בדיוק נכנס אליכם לחדר שינה כדי לבדוק אם אתם שוכבים או לא? מהזה? ערב הסעודית?!

אביבית28

New member
זה כלום יחסית למה שאומרים

היום גיסתי הכניסה לראש של בעלי שזה רק דיבורים. דיבורים עוברים.

למעלה