כמעט ניתפסתי

אביבית, (התרגלתי לשוש)

תגידי לגיסתך היקרה והנבונה להפליא "מכה עוברת, מילה נשארת" מה שאמה היקרה אמרה ישאר לך חרוט לנצח לסלוח אולי תוכלי ביום מן הימים אבל לשכוח? לא נראה לי ! ואם היא טוענת שזה רק דיבורים דברי גם את (זה רק דיבורים,,,, ההיא גם נשמעת לי לא סובלת מעודף של שכל)

אביבית28

New member
מה שכואב לי זה לא מהאנשים הפשוטים

יש לה עסק גדול . אחותה רופאה. והשניה סגנית מנהלת בנק.

ממוש, גם שופט בבית משפט ../images/Emo24.gif

שזורק בעלים מכים לכלא - נתפס מכה את אישתו. לא חשוב מה מקצועם, הפרימיטיביות חקוקה אצלהם כמו על סלע. לפי מצבה הבריאותי היא קרובה לעשות חשבון אצל בורא עולם. נקי מעליך מידה רעה, אנחנו פה בשביל לחבק אותך ולתמוך בך. תוציאי הכל, תקיאי עלינו את שתרגישה הקלה.
(תסכלי על השירשור ותראי כמה "שדים" הוצאת מהבקבוק (הפורום), אין אחת שלא תתמוך בך ותחבק אותך כאן)

smagi

New member
אני לא הבנתי גם למה שלא יהיו

לכם ילדים??? מעניין אם גם לגיסות שלך היא בודקת את הסדין כל יום שחלילה לא יהיה בו דם

בולי27

New member
אין לי מה להגיד....רק לקלל...

אבל אני לא מסוגלת להקליד מילים כאלו פה.... אז תדמייני לעצמך מה אני אומרת עכשיו...@#!%###**@@@+@!*$%###

אביבית28

New member
תאמיני לי סיפרתי רק ביגלל

שקראתי את התגובות הפורום הזה נועד לי. ואתם מחממים את הלב.

אביבית יקרה ../images/Emo24.gif

תגידי איפה בסיפור הזה בעלך
למה הוא לא מעמיד אותם במקומם
על דברים כאלה גם אני לא הייתי עוברת לסדר היום, אבל הייתי דואגת שבעלי מעמיד אותם במקומם. לאף אחד אין שום זכות להיכנס לכם למיטה
במיוחד כשאלה הם החיים של בעלך, זה הוא שמתחתן איתך וצריך לחיות איתך ואם לו זה לא איכפת, אז זה בטח לא העניין שלהם
אוףףףף, הצלחת לעורר את העצבים הרומניים שלי, ואם תשאלי את בעלי אז הוא יגיד לך שהם ממש לא נעימים

הלם זה לא מספיק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא היה צריך להעמיד אותם במקומם באותו הרגע ואולי זה היה סותם להם את הפה להרבה מאוד זמן

לילקו

New member
לא הבנתי...סליחה על הבורות

מה זאת אומרת"גם אני אמא של החתן שתפי את השירותים?

בעברית פשוטה:

"תזיזי את התחת, ותנקי את השירותים ! את כלה, אז מה? גם אני האמא של החתן ואני מנקה גם כן". וזה יום אחרי החתונה !!!(במקום לקבלם עם צהלולים, ספינג´ וכוס חלב)

בולי27

New member
אביבית......

כשהיא אמרה לך "שתפי ת´שירותים..." היית צריכה להביא את המברשת שיניים שלה ולהגיד לה "טוב, תפתחי ת´פה תגידי אהההההה גדול, אבל זה פעם אחרונה שאני שותפת לך את השרותים...."

אביבית28

New member
את לא יודעת כמה אני צוחקת

אבל את צודקת. אחרי החתונה מאוד אהבתי את בעלי ביגלל זה שתקתי. פחדתי שאם אני יגיד משהו אני יתגרש.

בולי27

New member
כן, בהתחלה פוחדים, היום כשאני

מתעצבנת, אני ישר חושבת....."יללה שילך לעזעזל, אם נתגרש אני רק ירוויח שאני לא אראה אף פרצוף מהמשפחה שלו כל החיים...." (עד שאני נרגעת, ומוכנה לסבול אותם שוב....)

אביבית28

New member
לפעמים אני חושבת עדיף להיות גרושה

והוא יודע את זה. ואומר לא אתן לך את הכיף הזה.

למעלה