כמעט ניתפסתי

יקרה אחת.

אני יודעת שזה לא ממש יכול לעזור לך, וגם לא לנחם אותך, לפחות לא כרגע. אבל רק קצת, מעט. עדיין, מכל מה שסיפרת עד עכשיו, שלי היה יותר גרוע. הרבה יותר. ואני יודעת שזה לא יכול לנחם, כי ההזדהות שלי עם הכאב שלך, וגם הידיעה מה את עוברת, לא מספיקים כדי לשחרר אותך מזה. הלוואי ויכולתי להעביר לך את זה במגע קסם. אני חושבת עליך, ולמרות שהמלים האלה באות "הדמות הסובלנית" בפורום, חייבת להיות דרך להתמודד עם זה, ואני מקווה שאנחנו בפורום נעזור לך למצוא את הדרך הזו.

עציון

New member
גרושה? רק כאלטרנטיבה הכי אחרונה

גם גיסתי, מסיבות אחרות, חשבה שלהיות גרושה זו הברירה הטובה ביותר והמעשה החכם ביותר שיש לעשות.וזאת, למורת רוחי, אז,ולמרות שניסיתי להניא אותה מצעד פזיז זה. 16 שנים חלפו מאז. היא לא נחטפה.(כמו שהיא חשבה שכך יהיה). גידלה בת לבד. והשבת היא טרחה להסביר לי כמה החיים בזבל... החיים הם לא פיקניק. מהחמות או מהגיסות יש כמה וכמה דרכים להתחמק אבל לנקוט בצעד שאחר רק מצטערים, חאראם.

אביבית28

New member
אני מבטיחה

שאם אתגרש לא אתחתן עוד לעולם . ובעלי יודע זאת. אני יכולה לכתוב חופשי כי לא מכירים אותי אבל ביגלל מה שעברתי במשך עשר שנים אני יותר לא מאמינה בבעלי. ואמרתי לו את זה . ואני מרוחקת ממנו והוא מרגיש ויודע למה. לפעמים הוא מצדיק אותי.וחבל שזה רק ביגלל משפחתו. הם אומרים אם כואב לכי לפסיכולוג שיתן לך כדורי הרגעה מה יותר מזה. לא הכל אני מספרת לבעלי בכדי שלא יקבל התקפת לב.

מתוקה שלי, ../images/Emo10.gif

הרי את בעצמך אמרת שזה ה"פינאל" שיעשה להם טוב באם תתגרשו, אז למה לך? במצבים מהן אלו פעם אנו מרגישות קרוב לבעל ופעם רחוקות, זה טיבעי בהחלט כי המיצבור שלך מלא עד אפס מקום. כדורי הרגעה לא לוקחים אצל פסיכולוג וכדאי להם מאוד לעשות טיפול קבוצתי אצל פסיכיאטר ! בתקופה הקשה מאוד עם חמותי בהחלט הגעתי למצב של כדור "וואבן" לפני השינה. הן בגללה והן בגלל מצבו של בעלי, וזו בהחלט לא בושה להרגע לפחות בשינה. (שנתי היתה טרופה אימים) לדעתי את צריכה להרחיב את החוג החברתי שלך ולהיתנתק מהסביבה הקרובה וכל כך מזיקה, חברה חדשה בהחלט תוכל לעשות לך טוב. ואל תשכחי..... אנחנו גם פה
ו... תודה לך ! ככה עם עיניים אדומות את שולחת אותי לשבת?

אביבית28

New member
לא נשמה.

מבטיחה שהשבת יהיה טוב כי היא לא תהיה אצלי. ואני לא אתגרש כי אני אוהבת אותו למרות הכל. והילדה חכמה אומרת אמא זה אבא שלי ואני רוצה שנהיה יחד בכיף. זה מה שעושה לי טוב.

אז כאן את מבטיחה קבל עם ועדה

שההודעה הראשונה ביום ראשון תהיה שלך ועם הרבה פרחים. שנשמע עליך וממך רק טוב

bertap

New member
אביבה חבל קל מאד להתגרש

אבל תחשבי פעמיים הרי לא התחתנת אם ההורים להם תתני את הגט ועל חיי נשואים על תוותרי פי אלף קשה לחיות לבד האם ניסית ללכת ליועוץ גם ילדי לא הסתתדרו בהתחלת נישואהם והיום תודה לאל הם חיים באושר וחובקים בן לתפארת מקווה שתקבלי את התרבותי ברוח טובה ועוד יותר מקווה שיעזור יהיה חזקה

../images/Emo11.gifעציון לא נרחיק לכת

וחלילה אנו לא פה בשביל לייעץ לשוש להתגרש (אביבית הבנת? הרגה אותי אבל בשבילי תישאר שוש
). אבל., בעל בוגד - אני אהרוג את המאהבת?
לא ! כי בטח תבוא אחת אחרת
. אני אהרוג את הבעל וכך לא תהיה יותר מאהבת

עציון

New member
ובכל זאת....

בנושא הגירושים: כאשר ממש אין ברירה. או בעיברית: הגיעו מים עד נפש. בנושא שיתוף הבעל: לא בקי בנושא של אביבית אבל דיבור בין בני הזוג מנע הרבה עוגמות נפש, אולי לא התקפי לב , אבל... בנושא חברה חדשה:: הצעתך, סיגל, נבונה ביותר.

amitmom

New member
אביבית..השרשור הזה הביא לי את

העצבים ואני בד"כ בן אדם מאוד רגוע. חמותך היתה עוברת אצלי בי"ס כבר מהיום הראשון. כואב לי שנאלצת כל השנים לסבול כאלו שטויות וכזו פרימיטביות. גם אני לא התחתני בתולה והאמת, אני לא מכירה כאלו שהתחתנו בתולות..מה זה חשכת ימי הביניים. חמודה, אל תתיחסי אל המשפחה הדבילית שלו. תמצאי לך חוג חברים משלך. תהני, תבלי ותשימי פס אחד ארוךךךךךךךךךךך. הרבה חיבוקים.

ציפי ג

New member
נעים הכיר שמי צפי

ואני התחתנתי בתולה (ובשקט אספר לך, שגם בעלי).

אומיזו

New member
שאלה קצת אישית (מיועדת לבני 30+)

לכל אותן נשים ואותם גברים שהתחתנתם עם הבן אדם היחיד עימו קיימתם יחסי מין אין לכם סקרנות איך זה להיות עם מישהו אחר?

למעלה