כמעט סופש!!

shmickey

New member
היום האפי איננה..

אל תשאירו אותי לבד!

וגם, שאלה - כמה שמים לברית של בת דודה שהיא גם חברה מאוד קרובה?

Jolleen

New member
איזה לוק חמוד!

את נראית כמו גלידה שוקולד-תות-וניל חיחי

לגבי כמה שמים- וואי אני ממש גרועה בזה, אבל זה כולה ברית, אז 300?

shmickey

New member
תודה

בסוף שמתי 400, אומנם זה הרבה לברית אבל אנחנו מאוד קרובות..

iritki

New member
איזה לוק חמוד!

לא מתלכלכים לך נורא מהר מכניססם בהירים כל כך? לי יש זוג תורכיז וזוג אפור בהיר שתמיד על היום הראשון שאני לובשת אותם נשפך לי עליהם משהו ואז הם הולכים לכביסה, וזה מבאס...
אני כנראה אצא רק לשחיה וסידורים אז לא יהיה לי ממש לוק היום....
&nbsp
לגבי הברית - אני תמיד מביאה לפי כמה שאני מרגישה קרובה ובלי קשר לכך שזהברית. אני מניחה שהייתי נותנת בין 350 ל500 או בעיקר אם זו לידה ראשונה קונה מתנה מושקעת בהתייעצות עם היולדת: תיק עגלה, משטח פעילות, מסאז'. אם התקציב מוגבל מאוד קניתי פעם בכ100 ש"ח 3 בגדי גוף עם משפטים חמודים (לא צריך את גוגל אמא יודעת הכל, חיתול בהכנה, תמיד אני יפה אהל היום במיוחד כאלה) וקיבלתי אחלה מחמאות על המתנה הצנועה הזו.
&nbsp
תוכניות מיוחדות - כנראה הולכת למסיבה, מה שלא עשיתי מלא זמן. זה יישפר לי את מצב הרוח, יחזיר לי את נעוריי שכמעט אובדים וייתן לי הזדמנות ללבוש את אחת השמלות שלי.

shmickey

New member
תודה!

זה מצחיק, כי לרוב בגדים בהירים מתלכלכים לי מהר מאוד אבל דוקא הג'ינס הלבן מחזיק יפה! (חמסה חמסה מלח מים)
כמו שכתבתי למעלה, בסוף נתתי 400 + מתנה שהכנתי. תודה על העיצות.
&nbsp
איך היה במסיבה?

Rosie52

New member
יקירתי, לא יודעת כמה ג'ובות נהוג
אבל...

קודם כל הלוק מאוד עדין וחתיכי - רגוע כזה והצבעים טובים לך.
הסקיני יושבות מושלם והחולצה נהדרת.
מקווה שהיה לך יום מקסים ולא הרגשת יותר מדי לבד בלי האפי.

ועכשיו לעניין כמה לתת.
אז כמו שכתבתי בכותרת לא יודעת כמה נהוג אבל יכולה לתת לך דוגמא מברית של בן דודה שלי שהייתי לפני חודש וחצי.
הגעתי עם 3 ילדים (סה"כ היינו 4) וכתבתי צ'ק של 1,200ש"ח.
בהתחלה חשבתי שאגיע לבד ותכננתי על 400ש"ח אבל ברגע שהילדים הצטרפו הלכתי על 300ש"ח לאדם.

תהני

רוזי

למעלה