כמעט עשיתי טעות

billc

New member
כמעט עשיתי טעות

חזרתי לארה"ב והיה לי ג'ט לאג (זאת אומרת 7:00 בערב זה כמו 2:00 בלילה) חברה שלי החדשה רצתה להפגש, הייתי "גמור" אבל נפגשתי בקושי הגעתי חזרה הביתה יומיים אחרי זה חגגנו את היום הולדת שלי במסעדה, אחרי הפגישה הייתי גמור יום אחרי זה נפגשנו שוב ובילינו חצי יום ביחד היא רצתה להפגש למחרת שוב, הסכמתי. למחרת התקשרתי אליה שאני רוצה לדחות את הפגישה ליותר מאוחר בערב. ובסוף ביטלתי את הפגישה. באותו יום לא רציתי לפגוש אותה וגם לא לדבר איתה הרגשתי שזה כבר לא זה, שאני לא רוצה יותר למחרת אפילו לא התקשרתי אליה, היו לי אפילו מחשבות על ניתוק. יום אחרי זה שלחתי לה EMAIL רק להראות לה שאני עדיין חושב עליה למרות שבלב עדיין חשבתי על ניתוק יום אחרי זה כבר היא התקשרה בלילה, והיתה לנו שיחה טובה והימים שלא ראיתי אותה וגם לא דיברתי איתה עשו לי רק טוב ונרגעתי. אני חושב שאדם שהרבה זמן לא היה בקשר, והוא פתאום נכנס לקשר צריך לעשות את זה לאט ( לפחות לגבי) לפעמים אם אנחנו מגזימים ונפגשים יותר מידי( גם אם אין כוח/חשק) זה יכול לגרום להרגשת איכסה ו"לא רוצה יותר"

magenta73

New member
אז מה... לפעמים לאט זה מהר?

(בדיחה פרטית...) צודק, מתרגלים לספייס, מתרגלים לחשוב אחד ולא שניים... לא מסתכלים על הטוב, מסתכלים על הדביקות... הרבה יותר קל להרוס מלבנות. הרבה יותר קל לברוח מלהתמיד... זה לא חדש. שיהיה בכיף ובהצלחה!!!

למעלה