כמעט צהריים - מה עם שאלת סקר היומית

keren1

New member
כמעט צהריים - מה עם שאלת סקר היומית

הצעה: מה שם הספר האחרון שקראת. והאם היית ממליץ/ה?

keren1

New member
והתשובה שלי...

""100 חורפים" של מיכל שלו. מסופר כהלכה ובכלל אני מאד נהנת מהספרים שלה.

קרנושה

New member
והתשובה שלי......

"צדק פרטי" מדבר על המחיר הכבד שמוכן אדם לשלם ע"מ לחוש באהבה ...הסיפור נוגע באנשים אשר לא מצליחים להרות בדרך הטיבעית...על הקשיים והדרך הארוכה.....ובהמשך משתלב בו פנים משפטיים ורפואיים...על רופאים, מזימות ודברים שהייתי המומה לקרוא אותם.....(כאחת שעברה טיפולים)...הספר חושף את מערכת היצרים המתנהלת מחוץ לעינהם של הציבור..וגיבורה של הספר בעצם היא מערכת רפואית מושחתת.....הסוף מפתיע מאוד...ולזמן קצר מאוד השפיע עלי..... אני חולה (באופן מפתיע) על ספרים שמדברים על מסדרונות בתי חולים ...ועל סיפורים במסדרונות בתי משפט.....אוהבת רכילות על רופאים ועורכי דין.....

טל של 4

New member
קרן, יש לך זמן לספרים????../images/Emo8.gif

לנו לא ממש, אבל בכל זאת, סיפרי הארי פוטר נקראו ליואב (כל הארבעה) ומאוד נהנינו. עכשיו אני נאבקת ביומנו של סטרטפיסת - קליל מבדח ונחמד לא ספר מופת. אה והזמנתי את הספר שנונאנא המליצה עליו על חינוך, לא זוכרת את השם, עוד לא קיבלתי אותו.

rotrot

New member
לא קראתי הרבה מאוד זמן ספר.. ../images/Emo10.gif

בורה שכמותי.. האם המדריך לצילום של מייקל לנגפורד נחשב?

keren1

New member
לפני שתתחרטי...מתי את באה?

אנחנו נתאים את עצמנו אליך (רק לא בשבת)

rotrot

New member
כן, אני צלמת חובבת... אולי במפגש

המתוכנן (שיצא לפועל מתישהו...) אוכל לעשות משהו מעניין?

טל של 4

New member
מה דעתכן שנקדיש את הצאט של מחר

לנושא המפגש!! ורק לזה עד שנחליט מה ואיך!!! ורק אחרי זה נקשקש בדביקות כי אני מאוד אוהבת את שיחות הדבק האלה!!!!

keren1

New member
../images/Emo126.gif (רציתי דבק אבל אין) מתאים

מתאים. מחר אני אנסה להגיע באם לא אולי אתנחל אצל אריק ?! (מה אתה אומר אריק) וכן יאללה בואו נפגש ואז נוכל להמשיך להיות דביקות ומגעילות כמה שרק נרצה.... בהופ יש סדרה של הדוב פדינגטון (מכירות?!) בקיצור תמיד יש לו סנדויץ (עד לא קלטתי מה יש בפנים) אבל כל מי שנוגע נדבק בעיסה המגעילה שלו.....
ואני מאד אוהבת את הדוב פדינגטו (הילדים שלי לא מסתכלים בTV עליו) אז אני יושבת לבד....

יום.

New member
אוקיי אוקיי שאלות (רוטרוט כנסי הנה)

דבר ראשון יש מפגש??? גרר לא אומרים לי כלום בבית הזה!!!! דבר שני ויותר חשוב רוטרוט איפה השגת את הספר??? אני שנים מחפשת אותו!!! כמה זמן את מצלמת??? <יום מתלהבת שמצאה עוד צלמת כאן בסביבה>

rotrot

New member
היי יום מתוקה!!!!

קודם כל המפגש עדיין לא סגור ובדיוק בגלל זה אנחנו כאן ונפגשים בצ´אטים... כדי לקבוע סוף סוף מקום! דבר שני, את הספר של מייקל לנגפורד ראיתי בהרבה חנויות - בסטימצקי וסחנות של מוזיאון ת"א (די יקר - כ 90 ש"ח). אני אישית הזמנתי דרך העבודה של בן זוגי במחיר זול בהרבה - כ 60 ומשהו ש"ח (הנחה של 30 אחוז!) אני התחלתי קורס צילום למתחילים לפני 3 חודשים, סתם ככה בשביל הנפש... יש לי הרבה זמן פנוי (אין לי תאומים ושלישיות בינתיים)...

קרן, גם אני מתה על ../images/Emo85.gifפדינגטון

ולפעמים אני מוצאת את עצמי מסתכלת בערוץ הופ ולי אפילו אין סיבה (הם רק בני חמישה חודשים)

למעלה