כמעט רצח של משפחה שלמה!!!

כמעט רצח של משפחה שלמה!!!

שלום אנשים, ראשית אני מודה שגם אני לא הנהג הכי זהיר בעולם. אבל הפעם זה עבר כל גבול!!!!! נסעתי כשברכב אישתי ושני ילדיי הקטנים בני 4 ו5 חודשים באמצע גדרה החליט נהג משאית בטון לחתוך אתהרכב שלנו בלי איתות בלי כלום!!!! שמתי חריקה רצינית (והודיתי לה' שכולנו חגורים ובכיסאות בטיחות) צפרתי לו צפירה רצינית (כמיטב המסורת הישראלית) והמשכנו.. החצוף חתך אותנו לאחר 200 מטר שוב כמובן בלי איתות!!! הפעם שמרתי ממנו מרחק רציני (לבקשת אישתי) זה פשוט לא יאומן!!! עוד שתי שניות / בלם לא מבצב טוב/ שניה של חוסר תשומת לב והיינו יכולים לגמור כולנו ח"ו בבי"ח מה שיותר מתסכל אותי זה מה יש לעשות??? ב"ה לא קרה כלום ואם היה קורה היתה קמה חקירה מעצר וכ'ו.. מה עושים במקרה שכזה..? (כבר אין לי את המספר של המשאית אבל חשוב לי ללהבא..) תודה אנשים ותזכרו מאחורי כל מכונית יש חיים יש משפחה יש נשמה!!

oradom

New member
יש פתרון

oradom.co.il האתר לדיווח על עבירות תנועה. יש מקום לדווח, יש מקום להגיש תלונה, והעיקר הנהג נרשם ומוכנס למאגר המידע, הרשויות כבר מעורבות, הוא לא יוכל להמשיך עוד זמן רב בהתנהות כביש כזו.

תודה ושאלה...

תודה רבה וכל הכבוד ליזמים השאלה שלי היא מה קורה אם המקרה לא מתועד..? האם עדות מספיקה כשבמקרה נגיד ורק אניואישתי ברכב..? ושוב תודה

oradom

New member
במהלך השבוע הקרוב

יתאפשר להעלות דיווחים ללא תיעוד ויזואלי. ונשמח לראות את הדיווח שלך. ואם יש עדות מפורטת אפשר גם למלא את הטופס שבאתר ולהגיש תלונה למשטרה, במשטרה מספיקה עדות ללא תמונה.

isra533

New member
תקשיב לאשה

כפי שבקשה אשתך ובצדק - תתרחק ממנו, פשוט מאד, אתה רואה נהג שמנסה להכניס אותך למצב מסוכן - תתרחק ממנו. אם גם היה אתך עוד נוסע או נוסעת והצלחתם גם לתעד את המאורע והעברת את התעוד לאור אדום, כולנו הרווחנו. העיקר שיצאת מהמצב המסוכן, בלי לנסות לחנך את הנהג במקום כי בדרך כלל הדבר לא עוזר. קורה לי הרבה שנהגים נדבקים אלי מאחור, בתחילה אני מסמן עם אורות המצוקה ואפילו צופר ואם הדבר לא עוזר אני מפנה את הנתיב בהזדמנות הראשונה ובדרך כלל אותו נהג נדבק לנהג שלפני, בכל אופן על עצמי שמרתי. זה הדבר שצריך להדריך אותנו (אלה שלא רוצים להיות מעורבים בתאונות דרכים) לעשות את הכל כדי לא להכנס למצבי סכנה.

למעלה