(כמעט) שבועיים אחרי יציאת הסינגל,ויש לי שאלה.

limors2

Active member
(כמעט) שבועיים אחרי יציאת הסינגל,ויש לי שאלה.

מי זה הHIM בשיר, ובמה הוא שונה מה-him?
ושבועיים אחרי, כשהשיר כבר ברדיו ולא ממש חדש - מה אתם חושבים עליו?

Nens333

New member
אני מודה שלא בשמיעה ראשונה ולא בשניה התלהבתי.

אני חושב שיקח לי זמן "להעריך" את השיר. אבל עדיין, לדעתי יש לה הרבה שירים יותר טובים (מבחינת מנגינה סוחפת).

kokobins

New member
השיר הוא לא הכי מוצלח שלה אבל..

גאגא אמרה בעצמה שהשיר לא אמור להיות פוקר פייס השלישי.. אל תבינו אותי לא נכון, הוא עדיין שיר טוב אבל יש לה שירים טובים יותר..אבל מבחינת המילים והמשמעות של השיר.. השיר הזה עצום והגיע הזמן שהיא תוציא שיר שמעביר את המסר שהיא מנסה להעביר מתחילת הקריירה שלה.. בקשר ל- HIM זה כאילו אלוקים.. כמו שאנחנו לא מבטאים את כל שם ה' אלה אומרים רק אות רישית.. :)

YugiBoy

New member
טכנית הוא הכי מוצלח שלה לא?

מבחינת הצלחה במצעדים וברדיו... ובקשר ל-HIM, זה משהו נהוג? כי היא תמיד אומרת GOD או ג'יזס.. אני חשבתי על הלהקה HIM

limors2

Active member
גם אני../images/Emo6.gif

אבל תהיתי אם יש כוונה עמוקה יותר.

GM1988

Well-known member
לא תהחברתי לסינגל החדש ב3 השמיעות הראשונות

ככל ששמעתי אותו יותר אחרי , אני הבנתי שאני דווקא מאוד אוהב אותו
עצבן טיפה שהוא דומה כלכך לEY של מדונה, אבל בסופו של דבר ההופעה בגראמי והראיון אצל ג'יי לנו עשו את שלהם. היום אני מאוד נהנה להאזין לשיר הזה בכל הזדמנות כשאני במחשב או ביוטיוב, וגם לפני יומיים הייתי במסיבה שווה בTLV וניגנו את השיר הזה וראיתי כמה זה אנשים התלהבו מהשיר והייתה ממש אווירה מדהימה וסוחפת, ונהניתי לרקוד לצלילי BTW
מה שקצת לא ברור לי זה למה הפורום הזה ממש לא היה ערני יותר כשהשיר יצא, וגם לפני ואחרי ההופעה בגראמי ? אני אישית לא מעריץ אותה, אבל התלהבתי לצפות במה שקורה ואיך היא מקדמת את השיר החדש, ופה זה לא ממש גרם להשתתף וליהנות ממה שאתם כותבים ולכתוב גם
הזמרת שלכם קטפה 3 גראמי ולא הייתה פה שום מילה ושמחה על כך. בפורום בריטני ספירס על כל פיפס כותבים והעמודים עוברים תוך דקות שם על כל ציוץ שלה בטוויטר ומה שזה לא יהיה. יהיה חבל שהפורום הזה יסגר לפני שאפילו יוצא לה האלבום, אבל הקצב של הגולשים פה שמגיבים ממש גורם להיראות למקום ריק וחסר חיים. ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו

limors2

Active member
כן, קצת נרדמנו בתקופה הרדומה יותר של גאגא.

אבל זה ישתנה!

GM1988

Well-known member
אני מאוד מקווה שהפורום הולך להתעורר בקרוב

והתרדמת הזו תעלם ויתחיל להיות פה שמח
התקופה החדשה הזו של גאגא היא בעצם הראשונה בה אני סקרן מאוד לגביה העבודה של ג'רמנוטה ולכן אני מעוניין להשתתף יחד אתכם בדיונים ואשמח שיהיו פה הרבה עידכונים ודברים מעניינים שירימו את הפורום
שיהיה בהצלחה מחר אם הקליפ החדש, אני כבר מחכה מאוד ומקווה שגם אתם

limors2

Active member
אתה מוזמן לעזור לעדכן אותו!

פורומים בנויים על תוכן גולשים, לא רק פעילות הנהלה

GM1988

Well-known member
בדיוק../images/Emo70.gif

איפה באמת כל הגולשים והמעריצים שלה בארץ ?! הפורום יתקיים במידה ויהיו מספיק אנשים ופעילות כאן אחרת גורלו נחרץ והוא יעלם, וחבל. אני מאוד חדש בעניין גאגא, ולכן אם יהיה מה לעדכן ולהוסיף, אני אשמח

limors2

Active member
בדיוק דיברתי על זה עם מישהו בעבודה היום!

והוא אמר לי שזה השטן. נחמד.

למעלה