כמעט שבוע לאחר הטיפול הראשון

regiment

New member
כמעט שבוע לאחר הטיפול הראשון

היי לכולם, רציתי לעדכן ולספר...אני כמעט שבוע אחרי הכימו....היה שבוע טוב כמעט ללא תופעות לוואי- רק תיאבון מוגבר- אבל מאוד מוגבר בעקבות הסטרואידים שנטלתי והיום אני מרגישה רע מאוד...עייייייייייייייפה כל כך חיכיתי מתי העייפות הזאת תגיע והנה היא פה.....הכול כל כך כבד....השיער עדיין במקום אך הגבות כבר חלשות וכשאני נוגעת בהן הן נשארות לי ביד וזה קצת מלחיץ למרות שאני יודעת ומודעת לבאות.ספירת הדם שלי ביום א' הייתה בסדר ומחר אעשה עוד אחת ונראה מה התוצאה ייתכן כי החולשה כי הספירה כבר נמוכה?ולמרות הכול מצב הרוח טוב...בינתיים....

24 ברבלה

New member
מכירה את התחושה...

במיוחד של הרעב
(מתה על האייקון הזה למרות שרשום שהוא בכלל בוקס)... בכול אופן זה ממש טבעי וכול הכבוד שאת לוקחת את זה ככה, את תראי שהעייפות תדעך בסוף ותחזרי להיות בן אדם חזק ובריא.. אין ספק שעם שתי בנות בבית זה הרבה יותר קשה אבל בשביל זה יש משפחה שתעזור ותתמוך.. אם זה מעודד אותך אני שלושה וחצי חודשים אחרי המחלה בזמן הכי מוטרף שהיה לי בחיים, האנרגיות שלי בשיא ואני מספיקה לעשות הרבה ביום בגלל שאני מרגישה כול כך טוב! זה שווה את זה! לדעת שלמרות הכול חזרתי להיות אותה בחורה אנרגטית ובריאה ועוד אחרי כול מה שאנחנו עוברים.. אז תנשמי עמוק, תשני הרבה ותזכרי שזאת תקופה (שבינינו.. מאוד מפנקת מהסביבה) יש לך את כול ה"תירוצים" בעולם לא לעשות את הדברים שאנחנו שונאים לעשות ופשוט תלמדי להוריד הילוך כדי לחזור למסלול הכי חלק וטוב שאת יכולה... בהצלחה! עדכני אותנו ושמרי על עצמך...

דגנילי

New member
ברבלה איזה יופי לשמוע אותך ../images/Emo24.gif

בתקופה שאחרי, ככה אני רוצה לשמוע את כל מי שעכשיו עדיין חולה כמו החברה שלה ענית למשל..

מיליתו

New member
זה קורה אחרי שבוע

אני הרגשתי די טוב בימים של הכימו, ורק אחרי 10 ימים התחילו תופעות הלוואי. מאחלת לך לעבור את זה בצורה הכי קלה שאפשר, וכדאי לנוח הרבה.

אבועופר

New member
רוחך האיתנהתגבר על כל הקשיים

עוד יהיו קשיים ועוד יגיעו תופעות הלואי,הרי ידעת על כך לפני הטפול. רוחך האיתנה והחלטתך הנחושה לעמוד בכל הקשיים היא היא שתעזור לך במלחמתך.אל תתני לכל קושי בדרך להפריע לך לראות אור באופק והאור יבוא. ועצה פרקטית ממי שהיה שם -על תהססי לבקש מהרופאים עזרה בתופעות הלואי=ישנם אפשרויות לא מעטות לעזרה ואפילו מורפיום אפשר לקחת בפקוח רפואי ללא פחד הגמילה פשוטה וקלה מאד. שלא תיפול רוחך ולא יטש כוחך ותבולע כל מחלה מעל פני האדמה

lili the one

New member
והנה חלף לו טיפול ראשון ואוטוטו ../images/Emo13.gif

השני והשלישי וכך עד הטיפול האחרון. מחזיקה לך אצבעות שימשיך כך. כמה שאני אכלתי בזמן הטיפולים.... פשוט לא יאומן. אבל הטיפולים מסתיימים, חוזרים לגזרה, השיער גדל והאנרגיות חוזרות ובגדול. המשיכי עם מצב רוח טוב.

regiment

New member
אני לא מאושפזת

אני באישפוז יום בהדסה עין כרם.היום יצאו לי פצעים בפה מהם כלכך פחדתי...כל יום עשיתי שטיפות עם מלח ומי פה וצחצחתי שיניים אחרי כל פירור שנכנס לי לפה ....והנה הם פה.....מה כדאי לקחת או לעשות על מנת להקל על הכאב? אני מרגישה שהלחי שלי נפוחה פי 2 ממה שהיא באמת.... מודה על כל תשובה.

אבץ

נחשב כתוסף מזון טבעי ועוזר לגוף לחדש את הרקמות האלה, הריריות בפה ובקיבה שנפגעות מאד מהטיפולים. בכל חנות טבע וגם בפארמים למיניהם - zinc picolinat. כדור אחד ביום לשם תחזוקה שוטפת, ושניים אם מרגישה שמתחיל להתפתח משהו. אצלי בתקופת הטיפולים ככה זה עבד ופשוט לא היו לי פצעים בפה. אז אני ממליצה, ואם את מנסה וזה עוזר, אני אשמח לדעת. :)

למעלה