כמעט שבוע עד החתונה... הגיע הזמן

כמעט שבוע עד החתונה... הגיע הזמן

שגם אתם תראו את ה"הזמנה"... היו לי הרבה תוכניות לגבי ההזמנה שלנו. בהתחלה חשבתי על משהו אחר לגמרי- אבל הוא התברר להיות מאוד יקר. החלטנו פה אחד (רועי ואני) שאם כבר עושים הזמנה והיא לא מה שחלמנו עליה- זה דווקא המקום לחסוך. מכיוון שבפורום עלתה ההצעה של מזאלונה לעשות לבד, והתוצאה שלה היתה מדהימה. אימצנו אותה... נסענו לנו ביום קייצי אחד לנחלת בנימין 83 ומצאנו שם שני סוגי ניירות, אחד כחול (בריסטול) והשני פרגמנט שקוף. הרעיון היה להדביק את שני סוגי הנייר יחד- בתאוריה רעיון מצוין, לא כך במציאות
את ההזמנה עשינו לבד בבית במחשב (גם ההדפסה) וכאן המקום להודות לשירי* שתפקדה כגרפיקאית לכל דבר בשלט רחוק
רועי לקח את שני סוגי הנייר לבית דפוס ושם חתכו את הנייר. הם לא רצו לקחת כסף (הייתם מאמינים?) בטענה שזו מצווה... (כמה טוב לגור בבאר שבע
) רועי הגיע שמח וטוב לב הביתה עם כל הניירות ואני התחלתי להדביק- איזה דבק לא ניסינו...
מדבק מגע עד דבק גרפיקאים- הכל. רועי עמד בחנות כלי כתיבה וניסה כל דבק אפשרי. וכלום- מפיש, נאדה, גורנישט- פשוט חרבנה... וכך בין אריזת הבית לבין הלימודים ישבתי לי וחתכתי ארבע פינות בכל הזמנה- וזו התוצאה
אמנם, לא הזמנת השנה. אבל אי אפשר להתעלם מכך שאנחנו עשינו אותה ממש כמעט לבד חוץ מהחיתוך. ובנוסף לכך ההזמנה יצאה בסופו של דבר מאוד זולה 0.75 אגורות
האמת, הסריקה עושה להזמנה קצת רע. בעיקר בגלל שהנייר השקוף מקבל את הצבע של הבריסטול. בקיצור, אני ממש גאה בתוצאה. ואני ממליצה בחום לכל מי שחושב לעשות את ההזמנות לבד. יש בזה המון ערך מוסף.

הילית*

New member
נועה, הזמנה ממש יפה... כל הכבוד

על יכולתך לצאת ממצבים בצורה ממש טובה...ויצירתית !

אתי@

New member
הזמנה יפה מאוד ../images/Emo45.gif

גם אני ממליצה לעשות לבד - זאת חויה, ריפוי בעיסוק, וגם יוצא ממש זול... ההזמנה שלנו עלתה פחות מ- 2 ש"ח לכל הזמנה (בלי המעטפה). הזמנה כזאת בבית דפוס היתה עולה לפחות 7 ש"ח אם לא יותר...

yifi

New member
וואו..איזה כישרון

ממש מותק של הזמנה. לא נראה לי שאוכל לבצע דבר כזה..אני כ"כ עקומה בכל מה שנוגע למלאכת יד...אולי בן זוגי. יופי של הזמנה.

לימורי

New member
אני מורידה כובע בפני כל אלה שעושים

לבד כל מיני דברים יצירתיים..כל הכבוד ! אני מה זה לא יצירתית ןעם שתי ידיים שמאליות

dorlim

New member
יפה !!!! כל הכבוד

למרות הסריקה (ובזכות ההסברים), רואים שזה ממש יפה !!! כל הכבוד אנחנו גאים בכם!

נועל´ה רק עכשיו ראיתי את ההזמנה

שיחקתם אותה.. איזה יופי. תשמרי לי אחת? הצבעים אגב ממש מטריפים.

למעלה