כמעט שבת מריחים ...

מאקי

New member
כמעט שבת מריחים ...

חמין אחרון לחורף... שמתבשל על הפלטה בראוניז שלי עם שיפור של שוקולד לבן שהיה פה בבית.. אצבעות רושה עם שוקולד חדש שקיבלתי לנסיון (58 אחוז) וקיצפיות שיושבות בשקט וסובלות מהתנור.. שבת.. עוד 3 כולל זו.. אני ממש לא מאמינה.. יום ראשון תחפושות נכון שירד גשם???????????? והכנתי משלוח מנות מחר אארוז. לילד יש תחפושת מקורית.. נראה אם יאות אצלמו ואעלה לפה.. שבת שלום נחת ושלווה... לכולכם.. מאקי

היי מאקי יקירה לא תאמיני אך אני

חשבתי שהיום יום שלישי כן שלישי ג' בשבוע איזו חוצפה מצידי חחחחחחחחח ואני בכלל מרחפת לא לא עדיין לא מאוהבת חחחחחחחחחח אולי יותר מאוחר לא יודעת למה חשבתי ששלישי היום ועוד אני מתווכחת עם משה יקירי אומר לי לא חמודה מחר שישי אימא'לה לא מאמינה איך אץ רץ השבוע והנה כבר מחר קבלת שבת חי ואני במתכונים בבוקר כותבת שאכין קובה לשישי חחחחחחחח כבר לא יהייו קובות חשבתי באמת חשבתי שיש לי מאלאאאאאן זמן טוב ההפסד כולו שלי וככה עברו להם הימים בלי להרגיש כן אז הנה כמו שאמרת מאקי כבר מריחים את השבת ואני כלל לא מאורגנת במחשבה נבונה לבשל משהו מזלי שמשה איש טוב וממש לא מבקש אוכל חם ומיוחד סיכמנו לכשהתעורר אכין לנו עוף בגריל עם תפ"א ואולי קצת קציצות מטוגנות ככה עם החלה ומזלי שכולנו אוהבים מאוד והבן ה
החתיך שלי לצערי נשאר בבסיס כך שנסתפק בזה ואולי רק אולי אם יהיה לי חשק אכין להם חלה או שמשה יקנה נראה באיזו מוזה אני מתעוררת מאקי למה החמין מהיום? ושהייה לכם טעים הבראוניז והקציפיות שהייה יום יפה ללא גשם ביום ראשון ושהמלוח מנות יהייה מלא בכל טוב ובהצלחה עם השוקולד החדש חחח 58% מזה הרבה? לילה טוב ושהייה לכולנו חג פורים שמח עם הרבה תחפושות והרבה אהבה שמחה וצהלה

מאקי

New member
שלום זיוי ומה שלומך

שבת שלום החיללת שלי בבית הכמעט חיל סופר ימים אחרונים לפני... הקטן מתחפש.. והכל טוף. יש אצלי עכשיו סדנאת סושי.. והכל נפלא שבת שלום מאקי

תוכי

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif

היי מאקי הייתי מוכנה להיות עכשיו בסדנא
אתמול הייתי בסדנא במקום המרכז והתאכזבתי סדנאת בישול.

למעלה