כמעט שלושה שבועות אחרי...

talit2

New member
כמעט שלושה שבועות אחרי...

לאחר כחצי שנה של השתתפות פסיבית ופעם אחת שהייתי פה לפני חודשיים - פעילה, מבקשת עידוד על כך שאני חייבת ללדת בבית חולים... סוף סוף יש לי את סיפור הלידה מהזוית של אישי היקר ותוספות שלי. תודה לפורום הזה שעודד ותמך לאורך כל הזמן הזה, גם אם באופן פאסיבי...

וואו. בכיתי איתך, ואיתו, ולמדתי

המון מסיפור הלידה שלכם. שיהיה לכם נפלא עם עלמה שלכם האמיצה.

swann

New member
נהניתי לקרוא, מזל טוב../images/Emo65.gif

מדהים כמה כוחות, גם במצבים כאלה. לקבל את המציאות ולהשליך את התכניות... ולצאת מחוזקת בחויה טובה ואינטימית. המון מזל טוב ושפע חלב.

ס ו ל ה

New member
התרגשתי מאד... בעיקר

מהתמיכה של בן זוגך, הצוות. אין מה לעשות אלה החיים תיכנונים לא תמיד מתקיימים. למרות הכל נשמע סיפור לידה עם חוויה טובה וזה העיקר! ברכות לכולכם ולעלמה הקטנה.

אשכר ש

New member
תודה ששיתפתם ../images/Emo20.gif

מלמד הרבה, על איך למרות שפע "שיבושים בתוכניות", אפשר לצאת מהלידה בתחושה טובה ומעצימה. הרבה מזל טוב

ayala26

New member
הכנה להורות - כל כך נכון..

סיפור מקסים. כתוב באופן מרתק ביותר (אם כי החלק של האפידורל היה קצת תיאורי מדי בשבילי
) והסיום - סוחט דמעות!

talit2

New member
../images/Emo24.gif תודה לכל הכותבות

באמת פורום מדהים. אני אמשיך לבקר פה ומקוה שגם יום אחד אוכל להיות חלק מיולדות הבית.

../images/Emo24.gif מרגש מסכימה איתך שזו ההכנה

האולטימטיבית להורות
תודה על השיתוף והכנות

אפרתי ב

New member
סיפור מקסים

הלמידה החשובה ביותר בהורות היתה לך שם. פרידה מהפאנטזיות, מחווית השליטה האולטימטיבית, צניעות יקרה. זה השעור שהיה לך שם ומאחלת לך שתקחי אותו לחיים שלך כאמא, שבעצם, גם לילדים שלנו, כמו ללידה שלנו, יש את המסע שלהם לעבור, ולעיתים כמה שנרצה לא נוכל באמת להגן עליהם מלעבור את המהמורות שלהם, וכל שנוכל לעשות הוא לשלוח אהבה, לתת אמון ולהודות על הדרך. ריגשתם אותי עם הזוגיות שבוקעת מתוך סיפור הלידה, אפילו בכתיבה השזורה זו בזו. עם הורים כאלה, בטוחה שייש לעלמה אחלה בסיס לגדילה. וללמידה, מה זאת אהבה ותמיכה אמיתית.

למעלה