כמעט 500 יום

amitk80

New member
כמעט 500 יום

אהלן, לצערי גלעד שליט מוחזק בידי המחבלים הפלסטינאים 504 יום בשבי וגולדווסר ורגב מוחזקים 487 יום בשבי החיזבאללה בלבנון. אף אחד לא יודע מה גורל בנינו אבל אדישות ממשלת ישראל גובלת בחוצפה ואני מקווה מאד שאנחנו לא בדרך למקרה רון ארד 2. אני קורה לכל הסטודנטים פה בפורום להקים בעוד שבוע וחצי ביחד בדשא קול צעקה כדי להביא לשחרור בנינו ולהשבתם הביתה. tutiris האם האגודה מוכנה לתת לנו יד בנושא והאם יש עוד אנשים שמוכנים ללכת איתי יד בנושא הזה (חשבתי על הפגנה גדולה בדשא)..

stkachov

New member
בדיוק חשבתי על זה היום

בכניסה לבניין הראשי יש את הפוסטרים של שלושת החטופים... אז קודם כל זו יוזמה ברוכה, אך לצערינו הם כבר המון זמן בשבי וכנראה גם הפוסטרים, ומצבם בהתאם. שלושת הפוסטרים נראים קרועים ומוזנחים, כאילו שמו אותם שם לפני שנה וקצת ושכחו מזה. אז עמית אם אתה כבר מעביר את הפניה לאגודה, תציין בבקשה את מצב הפוסטרים. הגיע הזמן שיחליפו אותם בפוסטרים לא קרועים. כמובן שכולנו תקווה שהבנים יחזרו הבייתה, ולא יהיה עוד צורך בפוסטרים.

amitk80

New member
אני אעביר פניה לאגודה...

אם זה המצב כמו שאתה מתאר אותו אז באמת הגיע הזמן להחליף את הפוסטרים בחדשים יותר ולהתחיל לעורר מודעות באוניברסיטה. הגיע הזמן לשנות קצת את המצב העגום במדינה שלנו.

amitk80

New member
הנה הפניה שהעברתי לאגודה

נקווה שמשהו יזוז. היי (את השמות אני אשאיר חסויים) מה קורה? בקשה קטנה לי אליכם. בהתכתבות בפורום אוניברסיטת חיפה החלטתי ליזום הפגנה בדשא להעלות את המודעות לענין החטופים שכן גלעד שליט כבר מוחזק 505 יום ואהוד גולדווסר ואלדד רגב מוחזקים כבר 487 יום בשבי החיזבאללה. אני חשבתי לקיים עצרת בדשא ביום ה 500 שלהם ולהביא אנשי תקשורת כדי שהנושא יעלה קצת יותר למודעות של האנשים ולנסות להפעיל לחץ על הממשלה להביא לשחרורם. תוך כדי השיחה אחד הסטודנטים ציין בפני את הדבר הבא: "שלושת הפוסטרים נראים קרועים ומוזנחים, כאילו שמו אותם שם לפני שנה וקצת ושכחו מזה". אם לא נצליח לארגן עצרת בדשא דרך האגודה (מה שאני מקווה שכן יהיה) אז תעשו לי טובה אישית ולפחות תחליפו את הפוסטרים הישנים בחדשים. לפחות המעט כבוד שאפשר לתת לחיילנו שנשלחו למשימה חשובה. לי אישית זה מאד מפריע ולעוד הרבה סטודנטים זה מפריע. אני מדבר כמובן על הפוסטרים שתלוים ביציאה לדשא. אני פונה אליך בתור חבר'ה שאני אישית יכול לסמוך עליכם שזה יתוקן. תודה על ההקשבה. לילה טוב, זהו...

amitk80

New member
תגובת האגודה על הפוסטרים

הנה תגובת נציג האגודה לגבי מצב הפוסטרים אין בעיה עמית, אני אדאג שהם יוחלפו אם זה לא יקרה עד סוף השבוע, דבר איתי שוב...

stkachov

New member
תודה

לך על הנכונות לפעול, ולאגודה על ההיענות המהירה לשנות.

amitk80

New member
התגובה של האגודה לגבי העצרת

הם מוכנים לעשות את זה רק לאחר השביתה. מבחינתם לא משנה להם האם ההפגנה תהיה ביום ה 500 או ביום ה 512. לצערי ניסיתי לשכנע ולהסביר את החשיבות של דווקא ביום של ה 500 אבל לא זכיתי לעזרה מצידם בנושא. אני חושב שכדאי להתארגן לבד ספונטנית. מה דתעכם?

amitk80

New member
התגובה שלהם מאד קוממה אותי

אני אגיד לכם את האמת. זה מאד מקומם אותי שהשביתה המחורבנת הזאת של המרצים דוחקת את הענין החשוב הזה לצד. מה שעוד יותר הכעיס אותי ששאלתי את אותו גורם מה היה קורה אם אחד החברים שלו בתא אח שלו היה חס וחלילה נעדר אם אז הוא היה מעיז להגיד את זה. מבחינתם אין הבדל לעשות את זה גם ביום ה 512, אבל רק לאחר השביתה. אגב, מעניין שאני רואה די הרבה סטודנטים בקמפוס גם בזמן השביתה. קשה לעשות את זה על חשבון הופעה אחת מסכנה בדשא? לצערי נסיכה את צודקת במידה מסוימת שצריך את הגב והארגון שלהם, אבל השאלה האם אנחנו כסטודנטים לא יכולים להרים את זה לבד בלי עזרת האגודה? אני בכל מקרה אנסה לדבר עם יו"ר האגודה על זה.

TheBigBrother

New member
אני חושב שאין פה שום קשר

להופעות בימי רביעי בדשא. השיקול הוא נטו מעשי. כל עוד יש שביתה - ההפגנה תביא פחות סטודנטים. אתה אולי תבוא ביום שכל הלימודים שלך מושבתים בשביל להשתתף בהפגנה הזאת, אבל 80% מהסטודנטים במצב דומה לא יבואו. יש מבין? בהפגנות כמות המשתתפים הוא אחד הגורמים היותר משמעותיים. אמנם יש לא מעט סטודנטים כל יום באונ' , אבל זה עדיין לא 100% ושוב בקשר להופעות - אין עם זה שום בעיה. ההפגנה של סמסטר שעבר התקיימה ביום רביעי במקום הופעה (לא יאמן שהמעפנים האלה מהאגודה ויתרו על הופעה אהה?)

amitk80

New member
אז אתה מציע לחכות עם זה?

השביתה יכולה להמשך גם עוד חודש. אף אחד לא יודע מה יהיה עם זה.

amitk80

New member
אני אצטרך את קשריך

להפיץ ולנסות לעזור בארגון. אני לבד לא אוכל להרים כזה אירוע ללא עזרה של כל הסטודנטים שרוצים שהעסק יצא לפועל...

למעלה