כמעט 8 שנים

liat1953

New member
כמעט 8 שנים

והזמן לא מקל החיים לא זורמים הכל נתקע צועדים צעד קדימה ושני צעדים לאחור אין הקלה אין הטבה הזמן הוא לא רופא כלל הזמן רק מעמיק הגעגוע והחוסר והנה אנו בפתח חג חג החרות ואני לא מרגישה חופשיה מרגישה כבולה בשרשראות הכאב הכאב שאינו מרפה כאב המעמיק עם זמן לעיתים קצת נדמה שהוקל אך זה תעתוע שוא כמעט 8 שנים והקול כבר נשמע אי שם,לא כפי שהיה הצעדים מתרחקים רק הדמות והפנים נשארו כפי שהיו אז מאום לא השתנה לא מתבגר אותות הזמן לא נותרו רק הלב מדמם במיוחד בימים אלה לקראת חג כולם נוהרים,מנקים,מתכוננים ואני החג לא חג הוא לי גם אם מסבה לשולחן הסדר אני לא שם אני רחוק אי שם כשאתה מלווני לאורך כל הדרך עמוק בתוכי אך לא כרצוני והכאב חותך ומכרסם עוד ועוד רציתי להשאר בין ד' אמותי לבדי אך לא איפשרו לי לעשות זאת מנסה משתדלת רוצה אך קשה קשה בלעדיך 21 למאי-שמונה שנים בלעדיך

eaz1514

New member
לליאת ../images/Emo201.gif

את כל כל צודקת. כמה שקר יש במשפט "הזמו מרפא הכל" אנחנו משלים את עצמנו שאפשר להמשיך נלאה לצד הכאב עד שמגיע החג יום ההולדת, יום השנה ואז קולטים עד כמה שזה בלתי אפשרי, אז הכל מתמוטט והרצון לכסות את הראש עד שהזמן יעבטר הוא חזק. ימים נסבלים ושיעברו מהר......... אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
לליאת

לגמרי מדוייק מה שכתבת. אנחנו בניגוד להגדה, יצאנו מחירות לעבדות. הכאב כובל אותנן בשרשראות, כמו שתיארת, והזמן, אוי, הזמן, רק חופר וחופר עמוק יותר. לנו ,כמו שכתבתי יש הגדה משלנו : אצלנו לא רק הלילה הזה כולו מרור, כל כך הרבה לילות מרורים עוברים עלינו, והלילה הזה עם תוספת מלח על הפצע. לנו יש עוד קושיה לשאול , ואין עונה......... אצלנו לא רק הלילה הזה השתנה, כל החיים השתנו........ אנחנו יצאנו מחירות לעבדות..... והכסא הריק, כבר כתבתי עליו בהרחבה. אני מאחלת לך לעבור עם שפיות, את החג, את האזכרה המתקרבת, ואת החיים בהמשך......

בלה ענת

New member
אמאות יקרות לעולם לא נשמח כמו פעם

לעולם לא נהיה מאושרים כמו פעם האושר נלקח נשארה סערת רגשות פנימית תמידית והמילים "היא לא תחזור אף פעם" קורעים את הלב לגזרים. רוב האנשים שמחים לימי חופשה רבים השנה רוב האנשים עוברים ליד בית העלמין ולא נכנסים הם לא השאירו שם אהובים הם לא השאירו שם את שמחת החיים ואת הרצון לחיות עד גיל זיקנה ולמות בשבה טובה לנו נשאר לסבול עוד יום ועוד יום עד הסוף............... אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

למעלה